2016 Nisan'da Tüp Bebek

Kimseden ses seda bugün keseyi gormeye gidicez 11 :30 da rabbim inşallah gösterir bize isteyen herkesede banada hayirlisiylakucagina. Almayi nasip etsin aminnn:nazar::anneadayı::KK46:

Allahima şükürler olsun keseyide gördük haftaya allah izin verirse kalp atislarini duymak icin gidicez rabbim hayirlisiyla onuda duymayi nasip eder inşallah ,rabbim banada isteyen herkesede kucagina evladini almayi nasip etsin inşallah:nazar::KK200::anneadayı::KK46:

Allahima şükürler olsun keseyide gördük haftaya allah izin verirse kalp atislarini duymak icin gidicez rabbim hayirlisiyla onuda duymayi nasip eder inşallah ,rabbim banada isteyen herkesede kucagina evladini almayi nasip etsin inşallah:nazar::KK200::anneadayı::KK46:

Çok sevindim. İnşallah kucağına aldığın günleri de görürsün. Beni de bugün aradılar 4 adet 3. gününde embriyom var gelişmeleri güzelmiş. Ama benim progesteronum yüksek olduğu için transferi ertelediler. Embriyolari dondurdular. Kızlar banada dua edin. Allah evlat histeri çeken herkezin hasretini bir an önce dindirsin

Çok sevindim. İnşallah kucağına aldığın günleri de görürsün. Beni de bugün aradılar 4 adet 3. gününde embriyom var gelişmeleri güzelmiş. Ama benim progesteronum yüksek olduğu için transferi ertelediler. Embriyolari dondurdular. Kızlar banada dua edin. Allah evlat histeri çeken herkezin hasretini bir an önce dindirsin
İnşallah cnm hayirli sonuclar alirsin rabbim bu sevinci hepimize yasatsin o duyguyu hepimiz yaşarız inşallah

kimseler yok kızlar.
buralardaki herkesin müjdeli haberini bekliyorum.
ama özellikle N naznaz34 ve Yadee Yadee
cuma gunu merakıma yenilip sabahın köründe test yaptım halbukı salı gunuydu tahlil gunum.. 1.21 gıbı korkunc bi rakam cıktı :( ctesi gununden beri salya sumuk evde malesef :( ina sadece Rabbim biliyor eşim ve anne babam için istiyordum..kendimide geçmiştim..kısmet değil napayım artık ben bilmiyorum ki..ilk tedavimdi gerçi ama madden manen çok sarsıldık. yarın bi yine usulen yapcam kan tahlili.. bakalım..mevlam görelim neyler neylerse guzel eyler :KK200:

Benden negatif. 2.deneme de böyle bitti..uzun bir süre düşünmek istemiyorum tedaviyi..
Caniim Allah hepimizin yardimcisi olsun hayirlisi böyleymis demekten baska birsey gelmiyo elden. Bende bekleyenler kervanindayim.gecen hafta pazartesi 3. Gün emriyo transferi yapildi doktorum 14. Gun test yapcaz dedi.yani pazar gunu test gunum.esime idrar testi aldirdim belki cesaret toplar bakarim diye ama bakamiyirum korkuyorum hem de cok. Dua etmekten baska bisey gelmiyo elden

Ayy bende heycanlandim hic idrarctesti falan yapmismiydin. Ben yapsammi diyorum ama cikarmiki bugun 8. Gunum transfer gununu saymasak

Kan ver idrar çıkmaz üzülürsun bu iş sabir isi canım diyelim hamile çıktık sonra kese görmek için telase edecez onu gorsek kalp atışı

Back
X