- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kasım gibi düşünüyorum zaten eminonu havuzlu hana gidicm InsaAllahBen son aylarda başlıcam nasıl olsa doğum kışa geliyor
Ayyyy bayıldımmmmm rekor sende sanırım kimse bukadar almamıştır birde bebek arabasını alsaydın tamamdırsığmadı devamı da burda
onun indirime girmesini bekliyorum bacım Eşimle ikimizde son aya bırakıp sıkışmak istemiyoruz madden..bide göbekler şişince hareket etmek zorlaşacak ee havalarda soğuyacak...en güzeli şimdiden almak...korkarak yaşanmaz sonuçta bide hostes olan teyzemiz dünyanın her köşesinden bişeyler alıcam sıpaya diyo haliyle çoğalıyo alınanlar...sen bişey almadın mı kuzunaAyyyy bayıldımmmmm rekor sende sanırım kimse bukadar almamıştır birde bebek arabasını alsaydın tamamdır
Almadım daha bişi sadece babalar gününde eşime sürpriz için cinsiyeti bilmediğim halde erkek hissediyordum küçük tulum gibi bişi aldım ezbere başkada bişi yok benimmm yawrummm fakiiiiiirrrrr maşaallah teyzesi tüm dünyadan hatıra getirir seneler sonra anlatırsın resimlere bakıp bu paristen bu kanadadan bu isveçten hehehe bu afrikadan ayyyyy ne guzellllllonun indirime girmesini bekliyorum bacım Eşimle ikimizde son aya bırakıp sıkışmak istemiyoruz madden..bide göbekler şişince hareket etmek zorlaşacak ee havalarda soğuyacak...en güzeli şimdiden almak...korkarak yaşanmaz sonuçta bide hostes olan teyzemiz dünyanın her köşesinden bişeyler alıcam sıpaya diyo haliyle çoğalıyo alınanlar...sen bişey almadın mı kuzuna
eşim çok abuk yerlerden istiyo yaa...örnek cibuti, demokratik kongo cumh. falan...tabi dalga geçiyo anca bizle neden almaya başlamadın peki kuzum yani son aylara mı bırakacaksın herşeyiAlmadım daha bişi sadece babalar gününde eşime sürpriz için cinsiyeti bilmediğim halde erkek hissediyordum küçük tulum gibi bişi aldım ezbere başkada bişi yok benimmm yawrummm fakiiiiiirrrrr maşaallah teyzesi tüm dünyadan hatıra getirir seneler sonra anlatırsın resimlere bakıp bu paristen bu kanadadan bu isveçten hehehe bu afrikadan ayyyyy ne guzellllll