Ewet dogru söylüyorsun cnm. Acemiyim. Dün gittim ne alacagımı karar veremedim kaldı.Canm yenidogan setleri yazlik kislik olmuyo sanirim standart diye biliyorum. Battaniyeye sararsin isterswn ustune bi kat daha giydirirsin. Zaten hastanede arabada falan olacak hep :)
Onceki mesaja ekleyemedim fotograflari :/
bebek odasını meltem mobilyadan almaya karar verdik, şu iki odayı begendim, ne dersiniz, meltem mobilyadan alan/alacak olan var mı?Eki Görüntüle 1616536
Nerde yaptırıyorsun bunu canım? Hangi şehir? Çok güzeller..
canım bol bol dua et ben de ediyorum hep hepimize inşallah sağlıkla atlatırsınız bu dönemi hep olumlu düşünmeye çalış her şey güzel olacak sağlıkla doğacaklar Allahın izniyle.Kizlar hepsi cok guzel bisuredir yoktum bisure daha araniza katilamicam cok zor durumdayim erken dogumdan supheleniyopar alttan muayanr acilmama bakiyolar cok agliyorum canim bisre almak istemiyo cok optmm sizi ins saglikla donerim tekrar
Cnm korkma rabbim büyük. Sen dua et. Sağ salim zamanında bebisini kucagına alacaksınKizlar hepsi cok guzel bisuredir yoktum bisure daha araniza katilamicam cok zor durumdayim erken dogumdan supheleniyopar alttan muayanr acilmama bakiyolar cok agliyorum canim bisre almak istemiyo cok optmm sizi ins saglikla donerim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?