- 3 Aralık 2014
- 419
- 322
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #10.141
aaaa evet ondandır o zaman ben de tüm gün oturuyorum iş yerinde doktorum 2 saatte bir ar ver yürü dedi, oldu dedim ben de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa evet ondandır o zaman ben de tüm gün oturuyorum iş yerinde doktorum 2 saatte bir ar ver yürü dedi, oldu dedim ben de![]()
Aynen canım bende diyorumki geçti bulantım tekrar başlıyor. Göğüs büyümeyede başladı. Hatta göğüs kısmımda kaşıntı var sanırım büyümeden kaynaklınormal canım benimde aynı şekilde. süt bezleri gelişiyor artık birde göğüs şişiyor büyüyor.
Leyla Hanım'dan istedim ilk ama Ağustos sonuna kadar doluydu randevularıben leyla hanıma başlıcam koşuyolundaki. ondan önce perihan hanıma gidicem ama
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar merhaba hepinize,
Dün işten çıkışı baş ağrısından ölüyorum sandım gözlerimi açamıyordum. Bi de hafif burun kanamam oldu sızıntı şeklinde. Gider gitmez uyudum hiç bir şey yiyemedim tansiyonum yükselmiştir diye düşündüm ki allahtan hastaneye gidip ölçtürmek aklıma geldi. tansiyonum 8 e 6 çıktı. demek çok düşükmüş. Eve gelip tuzlu ayran içtim ayaklarımı kaldırıp uzandım çok şükür ki geçti. Size tavsiyem başınız çok ağrıdığında bir tansiyonununza baktırmanız.
Çok geçmiş olsun canım.
Bende 11+3 oldum canim bi 30 hafta olaydikCanım normal :) kafana takma herşeyiiiii, benim bi bakıyorum göğüsler yemyeşil 1 hafta sonra damar falan yok, değişiyo yani, ama şimdi şimdi daha çok belli olmaya başladı. Tam 11 hafta oldum bugün..
kızlar ben buna bayıldımmm :) erken mi başladım bakmaya acaba![]()
Rengi cok hosmus begendim :)bende bugun bunu gördüm bayıldım ya tam istediğim gibi :) bu arada önlük geldi az önce cok tatlı :) kocaman ama![]()
ahahahhahaha tamambende oturunca ağrıyor tuvalete gidiyormuş gibi yap odaları gez ben öyle yapıyorumgeçiyor
hep aynıyız kızlar yaaa bir de üstüne uyku çöküyorr kalkta yürü 40 dk nerdeeeeebenim doktorumda her gün 40 dk yürüyüş yapmamı önermişti ama eve gidip yemek yapıp zor oturuyorum kaldıki yürümeye vaktim olsun
![]()
evet iyi gelir, cacık falan denedin miMide bulantima cozumu yogurt ekmekte buldum..Cok şükür iyi geldi kizlar![]()
Dun aksam yapmistim iftarda esime yiyemedimevet iyi gelir, cacık falan denedin mi
Burdan gördüklerime göre normal canım endişe etme :)Kızlar bugün 2 li test için hastaneye gittim.Ultrasonda 1.2 mm çıktı ense kalınlığı,normal mi? Kan sonucumda çıkınca yorumlayacak dr,1 haftaya anca çıkarmış ...
Benim eşimde almış aradı çok beğenmiş niye böyle kibarlıklar yapıyosun dedi örnek al diye dedimbende bugun bunu gördüm bayıldım ya tam istediğim gibi :) bu arada önlük geldi az önce cok tatlı :) kocaman ama![]()