• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben buna bayıldımmm :) erken mi başladım bakmaya acaba :KK48:

Eklentiler

• Oyuncak_4809382.webp
    Oyuncak_4809382.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar merhaba hepinize,
Dün işten çıkışı baş ağrısından ölüyorum sandım gözlerimi açamıyordum. Bi de hafif burun kanamam oldu sızıntı şeklinde. Gider gitmez uyudum hiç bir şey yiyemedim tansiyonum yükselmiştir diye düşündüm ki allahtan hastaneye gidip ölçtürmek aklıma geldi. tansiyonum 8 e 6 çıktı. demek çok düşükmüş. Eve gelip tuzlu ayran içtim ayaklarımı kaldırıp uzandım çok şükür ki geçti. Size tavsiyem başınız çok ağrıdığında bir tansiyonununza baktırmanız.

Kızlar merhaba hepinize,
Dün işten çıkışı baş ağrısından ölüyorum sandım gözlerimi açamıyordum. Bi de hafif burun kanamam oldu sızıntı şeklinde. Gider gitmez uyudum hiç bir şey yiyemedim tansiyonum yükselmiştir diye düşündüm ki allahtan hastaneye gidip ölçtürmek aklıma geldi. tansiyonum 8 e 6 çıktı. demek çok düşükmüş. Eve gelip tuzlu ayran içtim ayaklarımı kaldırıp uzandım çok şükür ki geçti. Size tavsiyem başınız çok ağrıdığında bir tansiyonununza baktırmanız.
Çok geçmiş olsun canım.

Kizlar benim bugunki takvimde bebeginiz yeri hala kalca cevrenizin icinde diyor bu belle karisik kalca kemigi agrisi ondami ki acaba alakasi varmidiR :KK58:

bende oturunca ağrıyor tuvalete gidiyormuş gibi yap odaları gez ben öyle yapıyorum :KK70: geçiyor
ahahahhahaha tamam :KK70:

Bu arada ben bebişi hep sağ altımda kütle halinde hissediyordum, sanki bugün orda değil gibi geliyor kesesi yeri değişt
:KK48: benim doktorumda her gün 40 dk yürüyüş yapmamı önermişti ama eve gidip yemek yapıp zor oturuyorum kaldıki yürümeye vaktim olsun :KK33:
hep aynıyız kızlar yaaa bir de üstüne uyku çöküyorr kalkta yürü 40 dk nerdeeeee

Kızlar bugün 2 li test için hastaneye gittim.Ultrasonda 1.2 mm çıktı ense kalınlığı,normal mi? Kan sonucumda çıkınca yorumlayacak dr,1 haftaya anca çıkarmış ...

bende bugun bunu gördüm bayıldım ya tam istediğim gibi :) bu arada önlük geldi az önce cok tatlı :) kocaman ama :KK70:
Benim eşimde almış aradı çok beğenmiş niye böyle kibarlıklar yapıyosun dedi örnek al diye dedim :KK48::KK48::KK48: Eşimde çok beğenmiş iftarda takarım diyo bende yemeğinide ben yediririm dedim :kk77:

Back
X