• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Arkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
Bioderma atoderm 2in1 oil kullanıyorum ben, hamilelikte kullanımında sakınca yok diye biliyorum doktorum kullanma demedi 😅

Bebeğin pozisyonu ile alakalı
Eğer yüzünü kapadıysa bir şeyler yemekte fayda var hareket ediyor o zaman
Bende yemeden gittim , yüzünü plasentaya gömmüştü
Dr karnını şişir ve öyle kal dedi bana
Ben karnımı şişirince plasenta ve bebişin arasına su girdi ve öyle görebildik :)
Yemek yemeğe kalsaydı yiyemediğim için imkanı yok göremezdik 😬
Neden yemek yiyemiyorsunuz? Bende de bu haftalarda iştahsızlık başladı tekrar biraz üzülüyorum besinsiz kalıyor bebeğim diye :(

ÜEki Görüntüle 3671924
Ben de indirimde yakaladım şunu aldım da acaba sizdeki bundan mı yüksekliğini tam kestiremedim çok merak ediyorum da
Benimki 8 çekmeceli Hemnes modeli
Robot süpürge için tüm mobilyalar bizde ayaklı
Benimkinin alt çekmeceler derin ortadaki alttakinden bir tık daha az derinlikte, üstteki küçük çekmeceler de çorap ve bebek aksesuarlarını koymak için çok ideal
İkinci çocuğum olduğunda evimiz 2+1 di ve oğluma bu şifonyeri alıp antreye koymuştuk
Sonra 3+1 eve geçtik ve oğlumun odasına mobilya aldık ve bu şifonyer yine antrede kaldı 😁 şimdi yeni bebeğe hizmet verecek
Daha evvel tecrübe ettiğim için için yazıyorum rahat rahat yetiyor

Back
X