2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yani bu durumda doktor çok çok önemli ve etrafta okadar luzumsuz dr va ki allah iyisi, işini layıkıyla yapanı ile karşılastırsın.
Bende doktorum ne cok konusuyor herseyi anlatıyor diye düşünüyordum vazgeçtim döksün içini :KK70:

Yani bu durumda doktor çok çok önemli ve etrafta okadar luzumsuz dr va ki allah iyisi, işini layıkıyla yapanı ile karşılastırsın.
Bende doktorum ne cok konusuyor herseyi anlatıyor diye düşünüyordum vazgeçtim döksün içini :KK70:
:D benımkının agzından kerpetenle laf alıyorsun.
ben dıyorum yaa şuna da bakın, buna da bakın diye

demek ki senin gittiğin doktorun sağlam. her yerın doktoru ayrı
ben doktoruma hiç guvenmıyorum mesela. yenı bı doktor aramaya da hıc zaman olmadı. ona bak buna bak, kafa karıssın
olmadı eskı doktora don. arastır o doktor da bı halta yaramasın
falan filan yani.
Deneme yanılma yöntemiyle bulduk birini şükür. Emzirirken ayda 800gr alsn çocuğa"az kilo almış emzirmeyi kes,mama yazayım. Mama kabız yapar bide şu ilacı yazayım" diyen tiplemelerede denk geldim.. doktor işi zor. Kan aldırmak sıkıntı haklısın..

bana sordu s. ocagı
kan aldırmıycam dedım. '' yazmak zorundayım, bakıldı olarak giriş yapıyorum dedi. sen demiri kullan baktırdım dersin '' dedi :işsiz: demirin fazlası az zararlıymıs gibi.
Hiç güvenmiyorum sağlık ocağına
Normalde aile hekimi muayene etmeliymis ama hiç oralı olmuyorlar
Hemşireler desen baştan savma ya kısalıyoruz ölçümde ya zayıflıyoruz:deli:
Allah imkanı olmayanlara yardım etsin valla

Deneme yanılma yöntemiyle bulduk birini şükür. Emzirirken ayda 800gr alsn çocuğa"az kilo almış emzirmeyi kes,mama yazayım. Mama kabız yapar bide şu ilacı yazayım" diyen tiplemelerede denk geldim.. doktor işi zor. Kan aldırmak sıkıntı haklısın..
cidden kabusum oldu kan aldırmak. damarlarına baktım gözükmüyor yaa
yoksa kanına bakılsın çok istiyorum

ok. bende önceden öyle düşünüyordum ama alternatif vardı ondan da verebılırdım. 1. neden kabızlık
2. neden testsiz kullanmak istememem
Burda okudum kabız yapmayanı varmış :)
Gözünü karartıp test işinede girebilirsin :) çok sıkıyolar çocuğun kolunu ama bikerede buluyolar :)

Bende geri baslayim o zaman arada bi veryrm ama her gun vermyrm acikcasi faydasi oluyo mudur ki
Zannet miyorum cnm. Duzenli kullan hem vucudu alisinca karin agrusida olmaz. Dr kabizligini biliyor bizim. Kabiz olsada icecek. Ciddi bir kabizligi olmadigi surece kullanacak dedi. Yaglayarak bir sekilde yaptiriyorum. Kar zarar meselesi. Kansizligi kabizligindan daha onemli. Suan reflusu var. Belki dusuk ayar demir ilaci verir

Hiç güvenmiyorum sağlık ocağına
Normalde aile hekimi muayene etmeliymis ama hiç oralı olmuyorlar
Hemşireler desen baştan savma ya kısalıyoruz ölçümde ya zayıflıyoruz:deli:
Allah imkanı olmayanlara yardım etsin valla
:D yaa ölçüm şaka gibi yaaa
74 cm olan cocugumu 69 ölçtü. yanı arada ciddi bi fark var. odadan cıktı
aldım elıme hemen eşime dedım tut şunu, ölçtüm 74 cm cıktı cocuk. bişi demedim hemşireye. ama her gittiğimde doktora yönlendırır sadece o huyunu severım :D

Ne doğurdun sen öyle:KK70:
Bu kablo sevdaları neden be
Kablo sevdalarını çözebilmiş değilim
Üstelik hemen hemen her bebede varmış

Emiyormu hiuf? Yada emzik aliyormu peki?
Emiyor atom..
Ek gıda hala çok az
Sadece meyve seviyo
Emzik full time
Gece gündüz hep ağızda

Hiuf emzrmyo msn peki hamileyken emziremiceksin sonuçta
Annenin dikkatli beslenmesi gerekiyor
Hem olana kadar emer mi bilmemki

N
:KK70: yaa ölçüm şaka gibi yaaa
74 cm olan cocugumu 69 ölçtü. yanı arada ciddi bi fark var. odadan cıktı
aldım elıme hemen eşime dedım tut şunu, ölçtüm 74 cm cıktı cocuk. bişi demedim hemşireye. ama her gittiğimde doktora yönlendırır sadece o huyunu severım :KK70:
Ne ölçüsü ne tartısı...
Boş
O kadar boşlar ki...
Çok boşlar
Bomboşlar

Kablo sevdalarını çözebilmiş değilim
Üstelik hemen hemen her bebede varmış

Emiyor atom..
Ek gıda hala çok az
Sadece meyve seviyo
Emzik full time
Gece gündüz hep ağızda

Annenin dikkatli beslenmesi gerekiyor
Hem olana kadar emer mi bilmemki
Anladm canim hemen dusunuyosn yani 2.ciyi

Birşey daha söylemeden edemicem, bir avuç yenilen ek gıda ile alınan vitamin, mineral bence yeterli değildir.
Hani içeriklerde yazar ya bu besinin yüz gramında su kadar bilmemne var diye bunu baz alırsak içinde demir olan bir sebzeyi kilolarca yemek lazımki günlük demir ihtiyacını karşılasın.
Bende yapay herseye karsıyım hasta oldugumda ilaç içmem çoğunlukla. Sadece bende demir takviyesi bariz işe yaradı ise ( sac dökülmem durdu,yorgun hissetmem geçti) bebeğime de yarar diye düşünüyorum.

Back
X