- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.561
Bugün işim yok,nasıl sardım çeneye :) akşam kocam sorarsa çok yorgunum derim artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyi sorarsaBugün işim yok,nasıl sardım çeneye :) akşam kocam sorarsa çok yorgunum derim artık![]()
Benimki emerken çok iyiydi,emer uyurdu. Emmeyi bırakınca uyumaz oldu. Salla dur..bende otomatık sallanan beşik almasaydım kafayı yemıstım heralde
annem 13 gün kalıp gitti. 15 gunden sonra gazı basladı
kabus gunlerdı yaaa. uykuya hasrettım, süt için uyku gereklıydı.
Olablr canim hava bi iyi bi kotu insan bunaliyoSuan dis cok uzak gorunuyor canim ya hatta bayagi uzak gibi yerleri bile belli degil baska bir derdi var sanki dis zamani isirmak istiyordu simdi oylede degil az disari cikardim yanima haslanmis makarna almistim disarda yedi evdenmi sıkıldı nedir
Günün nasıl geçti diye yawneyi sorarsa![]()
valla oyun parkında şuan az duruyor. yürütec en yakın arkadasıAynen ya besige bagliyorlar her gelen bir el atiyor. Apartmanda komsun bile yok. Cocuk bile olsa yaninda besigi salla wc gidicem dersin . Seninkide fena anlattigina gore Allah yardimcin olsun oyun parki mi ne almistin. Teksen o isabet olmus ona. Yoksa dur durak bilmiyorlar.
Yok ya ayaklandi derken emekliyor gidiyor tutup kalkiyor. Emeklemeyide begenmiyor . Tutunup kalkiyor. Oynarken bana tutunup duruyo ayakta hep. Gec yurusun. Erken yurumesini istemiyorum. Ana kucagindanda kurtarmis kendini yuzu koyun yerde kaciyordu ana kucagindan . Uzerine devirmedi sukur. Onada koymaya korkar oldum. Poposunu cekerek ksldiriyo kendini. Gunduz yapisigiz. Oyun oynuyoruz dans ediyoruz. Odadan cikinca basiyo aglamayi son surat pesimden emekliyoReflü 6 ay sürdü bizde. Hep kusma,emerken bığulma.. kabus gibiydi.. seninki daha zormuş.. benimkide tek hiç durmaz. Hep oyun,hep kucak,hep ilgileneceksin onunla. 5 dk bırakmıyor insanın peşini. Ayaklandı derken ? Yürüyor mu ? Maşallah.. bizimki tutunup kalkma yapsın ancak :)
Esimde cok hareketliyms ona cekms. O zamanGen de onemli ama isimde etkiliyirmus sanirimya. İsim analizleride yapiyorlar![]()
Bugün işim yok,nasıl sardım çeneye :) akşam kocam sorarsa çok yorgunum derim artık![]()
benımkı de emerken uyurdu ara sıra. bazı bebekler huysuz oluyor işteBenimki emerken çok iyiydi,emer uyurdu. Emmeyi bırakınca uyumaz oldu. Salla dur..
Koy yürütece sen onu. Benimki pat küt duvarlara vura vura koşuyor :)Yok ya ayaklandi derken emekliyor gidiyor tutup kalkiyor. Emeklemeyide begenmiyor . Tutunup kalkiyor. Oynarken bana tutunup duruyo ayakta hep. Gec yurusun. Erken yurumesini istemiyorum. Ana kucagindanda kurtarmis kendini yuzu koyun yerde kaciyordu ana kucagindan . Uzerine devirmedi sukur. Onada koymaya korkar oldum. Poposunu cekerek ksldiriyo kendini. Gunduz yapisigiz. Oyun oynuyoruz dans ediyoruz. Odadan cikinca basiyo aglamayi son surat pesimden emekliyo
ayakta sallamayı denedım kıyamet kopuyor yaa. keşke ayakta uyusaAnnem bizde yemekleri yapti. Oglum ayaklarimda salliyorum.
Koy yürütece sen onu. Benimki pat küt duvarlara vura vura koşuyor :)Yok ya ayaklandi derken emekliyor gidiyor tutup kalkiyor. Emeklemeyide begenmiyor . Tutunup kalkiyor. Oynarken bana tutunup duruyo ayakta hep. Gec yurusun. Erken yurumesini istemiyorum. Ana kucagindanda kurtarmis kendini yuzu koyun yerde kaciyordu ana kucagindan . Uzerine devirmedi sukur. Onada koymaya korkar oldum. Poposunu cekerek ksldiriyo kendini. Gunduz yapisigiz. Oyun oynuyoruz dans ediyoruz. Odadan cikinca basiyo aglamayi son surat pesimden emekliyo
Emmeyi bırakınca ayrılık endişesi yaşıyormuş öyle dedi daktır. Bütün bu huysuzluk ondanmış güya. Kaç ay oldu geçmedi endişesi :)benımkı de emerken uyurdu ara sıra. bazı bebekler huysuz oluyor işte
ne yaparsan yap huysuzsa
O zaman cesaretimizi toplayip yaptrcaz mecburiçim hiç rahat degıl kı o zamanda
endişelerini yerim yaaEmmeyi bırakınca ayrılık endişesi yaşıyormuş öyle dedi daktır. Bütün bu huysuzluk ondanmış güya. Kaç ay oldu geçmedi endişesi :)
bence de mecbur . yaptıralım da kurtulalımO zaman cesaretimizi toplayip yaptrcaz mecbur
Öyle deyince çok üzülmüştüm yaa :) annemm nasıl özledim bak şimdiendişelerini yerim yaa![]()