- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.181
kendıne bir dizi bulSağol iyi düşünmeye çalışıyom. Canım sıkılıyo benim evde yaaaaa.
ona sar :=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendıne bir dizi bulSağol iyi düşünmeye çalışıyom. Canım sıkılıyo benim evde yaaaaa.
erkek denılıp kız cıkan cok. yıne de aradan bıraz gecmesı lazım. bana da 2 kere kız dedıE
Evet önce ultrasonda ense kalinlagina ve gelişimine baktı. Daha sonra kan verdim.4 gün sonra sonuç çıktı. Tekrar görüştük doktorla.
Tatlım karbonhidrat var ya kilon için hem bebeğe faydası yok. Benim hamilelelik biraz sorunlu şeker falanda çıktı 3 ayrı bölümden doktora gittiğim için yenecek içecek şeyleri resmen ezberlettirdiler bana. Mesela günde 2 Şişe sade soda içirtiyolar bunu duymuşmuydun?Aa kilo içinmi başka bi nedeni var mı ?
gebelıkte akıntı cok normal bişi canımKızlarrrr ben doktora geldim yahuu ağrım çokk şimdi ben doktora akıntım var desem alttanmı bakar yoksa idrara mı bakar çabukkk yazınnnnnn heler
Soda içiyorum ama 1 şişe içebiliyorum. Yok haşlanmış sebzemide yerim. Aşırı kilom yok ama dikkat ediyorum tabbi. Ama yeri geldiğinde 4 tabak makarna yemişliğimde var yani. :) bazı günler dengeleyemiyorum kendimi. Resmen karbonhidrat istiyor vücudum :))Tatlım karbonhidrat var ya kilon için hem bebeğe faydası yok. Benim hamilelelik biraz sorunlu şeker falanda çıktı 3 ayrı bölümden doktora gittiğim için yenecek içecek şeyleri resmen ezberlettirdiler bana. Mesela günde 2 Şişe sade soda içirtiyolar bunu duymuşmuydun?
Akşam seyrettiklerimin hepsini gündüzde seyrediyom. Eşimden playstation araba yarışı istedim ona sarayım belki vakit geçirtir. Araba hastasıyım bu aralar arabada kullanamıyom egomu tatmin edeyim barikendıne bir dizi bul
ona sar :=)
Diyet makarnalar var böle rengi esmer ondan ye bari kızSoda içiyorum ama 1 şişe içebiliyorum. Yok haşlanmış sebzemide yerim. Aşırı kilom yok ama dikkat ediyorum tabbi. Ama yeri geldiğinde 4 tabak makarna yemişliğimde var yani. :) bazı günler dengeleyemiyorum kendimi. Resmen karbonhidrat istiyor vücudum :))
yabancı dizilere sar canımAkşam seyrettiklerimin hepsini gündüzde seyrediyom. Eşimden playstation araba yarışı istedim ona sarayım belki vakit geçirtir. Araba hastasıyım bu aralar arabada kullanamıyom egomu tatmin edeyim bari![]()
Cnbc dekileremiyabancı dizilere sar canım
çok guzel oluyor :=)
Bütün kanallarda yemek yapıyo bu hatunların hiçmi işi gücü yok ya.yabancı dizilere sar canım
yokCnbc dekileremi
ramazan yaa onda. halbukı her kanalı yemek programları esır almaması lazım. güya müslümanlarBütün kanallarda yemek yapıyo bu hatunların hiçmi işi gücü yok ya.
neden 2 şişe ben sevdiğim için hergün bitane içiyorum da ne faydası varmışTatlım karbonhidrat var ya kilon için hem bebeğe faydası yok. Benim hamilelelik biraz sorunlu şeker falanda çıktı 3 ayrı bölümden doktora gittiğim için yenecek içecek şeyleri resmen ezberlettirdiler bana. Mesela günde 2 Şişe sade soda içirtiyolar bunu duymuşmuydun?
Ahahahaha. Makarna dediğin esmer olmaaaaz!Diyet makarnalar var böle rengi esmer ondan ye bari kızben öğlenleri bi tabak yiyom sebzelisinden.
irkek mi dediKızlarrrrr çıktım doktorun yanından akıntıyı söyledim kokulu değilse aşırı değilse sorun yok normal şuan ilaç için çok erken dedi.....bu arada bebişim erkekmişşşşş idrar sonucunu bekliyorumm
ben izliyorum internetten amerikan kore japon izlediğim çok dizi varyabancı dizilere sar canım
o gerılmeler bende de var.Hayırr. Davul gibi gerildim. Allahtan geçti.Hareket bereketmiş gerçekten
Ayy öyle mi o zaman bende atayım daaa söyleyiversin bizim 12 haftadan fazla oldu hatta 14 hafta yaniiii :))))Benden duymuş olma @msg38 diye bi cinsiyet uzmanı var topikte 12 haftalık usg fotonu at arkana yaslan![]()
çok guzel oluyor dimi :=)ben izliyorum internetten amerikan kore japon izlediğim çok dizi var
Doğru söylüyorsun bende çok erken olduğunu düşünüyorum.daha çok küçükler .şu gebelik takviminde yazdigi doğruysa 5-6 cm.nasil belli olur kierkek denılıp kız cıkan cok. yıne de aradan bıraz gecmesı lazım. bana da 2 kere kız dedı
ama ben hala güvenmıyorum
16-17. haftaya bır gelelım bakalım ne dıyecek :=)