• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar mesajlarinizi tam okuyamadim. Bugun kahverengi akinti kan karisik geldi. Acile gittim hemen kan aldilar bebege baktilar. Bebek duruyor dedi doktor.5 haftalik cok kucuk yaticaksin dedi. Hap falan vermedi burda hic vermiyorlar zaten. Hcg degerimi sordum soylemedi binin ustunde onu soylim sadece dedi. Ama gecen hafta carsamba 1250ydi hcgm dustu ki doktor soylemedi. Sanirim bir sorun Var.Dualarinizi bekliyorum kizlar ilki dustu bu da dusmesin. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
Canim sakin bozma moralini.Allahin izniyle bisey olmayack insallah.Dualarim seninle.yat dinlen kendini yorma.

Kizlar mesajlarinizi tam okuyamadim. Bugun kahverengi akinti kan karisik geldi. Acile gittim hemen kan aldilar bebege baktilar. Bebek duruyor dedi doktor.5 haftalik cok kucuk yaticaksin dedi. Hap falan vermedi burda hic vermiyorlar zaten. Hcg degerimi sordum soylemedi binin ustunde onu soylim sadece dedi. Ama gecen hafta carsamba 1250ydi hcgm dustu ki doktor soylemedi. Sanirim bir sorun Var.Dualarinizi bekliyorum kizlar ilki dustu bu da dusmesin. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.

Canım ben aynı gün yarım saat arayla iki kan verdim ikisinde de değerler farklı çıktı ... Bazen hastanelerin laboratuvarları farklılık gösterebiliyor.... Uzat ayaklarını, stres yapma hep olumlu düşün.... :KK69:

Günaydın,, hamilelikle ilgili anlaşılır akıcı kitap ve yararlı baktığınız internet sitelerini paylaşabilirmisiniz? Ben bebeğinizi beklerken sizi neler bekler( Heidi E. Murkoff) okuyorum bi de Ayşe Öner'i tavsiye ettiler (Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı )onu almayı düşünüyordum da varsa daha faydalı okuduğunuz birşey onu da alabilirim, Bir de Hamilelik güncesi tutanınız var mı? İnternette araştırdım N11 de falan gördüm ama içeriğini göremeyince emin olmadım,,

Kızlarrr bu aksam iş çıkışı eşimle gidip kan verdim iki saat içinde sonucu aldık.Size anlatamam çok stress yaptım beklerken tansiyonum falan düştü heyecandan elim ayağım boşaldı:KK58: Veee sonuç poxıtıf Allah ıma binlerce şükürler olsun bhcg değerim 8700 çıkmış:KK49:Dr randevusu için gün sayıyorum:anneadayı:
süper canımm Allah saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin insallah:KK68:

Günaydınnnn kızlaarrr :)
Dualarımız birbirimize korkmayınnn herşey yoluna gircek inşallahh :KK66:
Nasıl hisaediosunuz bgn kendinizi :)
benim belirtim yok bugun :( sadece gece hic uyuyamadım
Gunaydin guzel anneler :KK36:
Kese icin gidiyorum bugun dua edin banada bebegim benimle olsun :anneadayı:
Hayırlı cumalar...:KK15:
günaydın canımmm insallah keseni de bebeğini de görürsün bugun:KK68:

Kızlar yarın 7.haftanın ilk günü sizce kalp atışını duyar mıyım?
ins duyablirsin canım cok heyecanlııı :rolleyes:

Günaydınnnn kızlaarrr :)
Dualarımız birbirimize korkmayınnn herşey yoluna gircek inşallahh :KK66:
Nasıl hisaediosunuz bgn kendinizi :)
Benim gece sırt ağrılarım var,sık sık uyanıyorum bundan sebeb:KK37:
bunun dışında kasık batmalarım hafifledi geçen haftaya kıyasen,birde merdiven çıkarken bacaklarım sızlıyor,yaşlı bir nene gibiyim:KK35::KK35::KK35:
Sizler de neler var kızlar ?

hiç üzülme ilerleyen haftalarda yeterince sızlanıcaz:KK48: Benim normalde de sırtlarım belim hep ağrır masabaşı çalıştığımdan,hamilelikle birlikde biraz arttı geceleri diyelim :KK66:
Ya dün falan vardı bugun hiçbişey yok :/ onsan şeyettiiim. Neyse haftaya perşembe herşey belli olacak. Dua ediiiin

Ay kızlar müşteriler beni çok geriyor, kendi işim altta kalmıyorum cevapta veriyorum ama o kadar strese giriyorum ki salaklar yüzünden. Para veriyorlar diye satın alıyor sanıyorlar!

Back
X