• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ikisi de doğru.hamilelikte b12 b6 kalsiyum vb ihtiyacı artar.bu ilaçta bir vitamin kompleksidir ve gebelik te bulantıyi önlemek için kullanilir bu vitaminlerin eksikligi buLantiya neden olur..

Evet içeriğinde bir sürü vitamin var. Hepsinide ayrı ayrı anlatmış prospektüste.

Yeni eve geldim kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için yanımda olup bana destek verdiğiniz için sizlere cok teşekkür ederim malesef benim hamilelik serüvenim bitti beta hcg değerim cok yavaş yukseliyormus kese iyi durumda yolk sac var ama şansım yüzde birden daha azmış doktor haftaya kürtaj dedi bu gittiğim ikinci doktordu ikiside aynı şeyleri söyledi son bir umut cuma gününe başka bir doktora randevu aldım oda aynı şeyleri söylerse cumartesi kürtaj olucam cok Üzgünüm yıkıldım Rabbim sizin meleklerinize uzun ömürler versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı ben artık ocak annesi olamıycam; sizlerin herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize hersey için teşekkürler Allaha emanet olu kızlar
canım benim dilerim o yüzde bir denilen ihtimal gerçek olur ve kürtaja gerek kalmaz... Yine olumsuz olursa da Allaha sığın ve şükrünü et demek ki böylesi nasibinmiş Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin İNŞALLAH

@BaharKenan35 canimm cok üzüldüm Allah tan umit kesilmez. . Benzer durumdayiz :KK43:

Kizlar bugun ben de doktora gittim kalp atisi icin 6+6 dayim.. yolk sac gozuktu ama bebek gozukmedi 6+2 de de yolk sac gozukmustu hala bebek yok :KK43: pek umitli konusmadi doktor en gec haftaya gozukmesi gerek dedi
Olumsuz düşünme canım inşallah miniğin görünecek yakında hem bence erken benim doktor beni 8+3 te çağırdı kalp için düşün

dancingqueenn eşim eczacı ona sordum premesis de vitamin birleşimi dedi.bulantıyı kesmez dedi.sen bulantı için mi değiştirdin?

b vitamini ve folik asit içeriyormuş.birebir bulantı ilacı değilmiş öyle diyor.ama tabi doktorun verdiyse bi bildiği vardır.buarada hamilelikte b katagorisi olan bi ilaçmış.

bulantım çoktu suyu bile zorla içiyordum günlük 3-4 bardak zorla..ozaman ilacını değiştirelim dedi folik asiti kastetdi hsonu inatla içmedim ama bulantı kusmaya dönünce ,bugün sabah birde akşam aldım gerçekten daha iyiyim bulantım var ama hsonu gibi yoğun değil..b grubu ne demek onu bilmiyorum şimdi zararlımı bu yoksa zararsızmı?

ne biçim doktormuş. Ben biraz daha kussam hastanelik olacakmışım öyle dedi.. Önce değerlerine bakması sonra karar vermesi gerek.
Degerlerime bakti canim.ve kusma yok bende.olursa o zaman dusunuruz dedi.benim dr ilaca karsi ve normal dogumcu diye taniniyor burda.dogal adam yani:) cok tatli bi adam ya.yani buranin en iyisi diyebilirim.

Bana doktorun verdigi ilacin adi vinalacimmunitum'mus. Gebelik ve emzirme donemi icin yaziyor ustunde. 12 vitamin 9 mineral varmis. İcinde nelerin oldugu da ayrintili olatak yaziyor. Buna benzer bi vitanim verilen olmafi mi baska? Doktor bana da hicbi test tahlil yapmadan verdi bunu. Hamilelikten once folik asit aliyordum onu birak bunu kullan drdi icinde folim asit de varmis

Merhaba arkadaşlar herkese
bulantıda üçüncü haftaya girdiğimden eskisi gibi nete giremiyorum ve sayfalar almış başını gitmiş..inş herkes iyidir herkes için hersey yolundadır..kesecikler kalp atışları bulantılar :))

benim tam iki hafta bugün bulantım başlamıştı ve gün geçtikçe arttı,ve cumartesi kusmaya döndü..pazar dahada kötüydüm..bugün şükür daha iyyim..sadece bulantı var..
dr um son gittiğimde cuma günü, durumumu anlatınca ilacımı değiştirdi, folidoce kullanıyordum premesis verdi,bugün başladım bende
sabah akşam 1 hafta boyunca 1er tane alıcam..içinizde kullanan varmı biraz teredddüt halinde içiyorum(int te biraz yorum okudumda kullanmayın dayanın şeklinde) ama azcık azalttı sanki iyi geliyor..okadar dar beslenebiliyrmki..biyerde okudum sade maden suyu iyi geliyormuş ama ben suyu bile zorla içiyrm onu içebileceğimi sanmıyrm henüz..
merhaba, ben de bugun gıttım ve bulantılarımın kusmalara dondugunu soyledım
çok fazlaysa serum verıcem dedı. gunde 1 kere kustugumu, dıger kalan zamanlarda da mıde bulantılarıyla gectıgını soyledım
emedur dıye bır ılac verdı. hemen eczaneden aldık ve orada ıctım :=) çok berbattım kac gundur cunku. gunde 3 adet. 2. yı de aksam aldım
öyle rahatım kı suan allaha şükür :=)

Bana doktorun verdigi ilacin adi vinalacimmunitum'mus. Gebelik ve emzirme donemi icin yaziyor ustunde. 12 vitamin 9 mineral varmis. İcinde nelerin oldugu da ayrintili olatak yaziyor. Buna benzer bi vitanim verilen olmafi mi baska? Doktor bana da hicbi test tahlil yapmadan verdi bunu. Hamilelikten once folik asit aliyordum onu birak bunu kullan drdi icinde folim asit de varmis
ben de bu ilacı kullanıyorum

merhaba, ben de bugun gıttım ve bulantılarımın kusmalara dondugunu soyledım
çok fazlaysa serum verıcem dedı. gunde 1 kere kustugumu, dıger kalan zamanlarda da mıde bulantılarıyla gectıgını soyledım
emedur dıye bır ılac verdı. hemen eczaneden aldık ve orada ıctım :=) çok berbattım kac gundur cunku. gunde 3 adet. 2. yı de aksam aldım
öyle rahatım kı suan allaha şükür :=)

Sörr gördün mü bebişini?

ZeytinTE="Arnavutgelinii, post: 41112357, member: 651078"]Yoğurt çorbası, zeytin ekmek şuan ki favorilerim. Bilenler de bildiklerini paylaşırsa sevinirim..[/QUOTE]
Zeytin peynir yiyemiyorum malesef sadece geçenlerde gorumcemde yedim iyi geldi ama ben hic birsey yiyemiyorum malesef kan dada demir eksikliği çıkmış yiyemedigim için vitamin verdi doktor

Kzılar günaydın, nasılsınız??? Bebişimin kalbi atıyor mu çok merak ediyorum yaaa dayanamıyorum artık, ayın 15'inde duymuştuk çok az minik minik atıyordu. Meraktan çıldırıcam, sizde de var mı heyecan??

Back
X