- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.241
Rakı kız
Off onu ben de çok fena aşeriyorum, balıkla birlikte hem dee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakı kız
ha haaa amacım söyletmekti zatenRakı kız
Kavunu unutmaOff onu ben de çok fena aşeriyorum, balıkla birlikte hem dee![]()
Benim arkadaş geçen sene dayanamamış 1 Şişe bira içmiş çatlak. 8 aylıkken. Çocuk 3 gün hareket etmemiş sonunda gitmiş doktora. Uyuyomuş bebiş hiç hareketsiz yaBi de beyaz peynir olucak yanında, anammmmm![]()
sarhosluktan uyuyordurBenim arkadaş geçen sene dayanamamış 1 Şişe bira içmiş çatlak. 8 aylıkken. Çocuk 3 gün hareket etmemiş sonunda gitmiş doktora. Uyuyomuş bebiş hiç hareketsiz ya
Burda da kafası var canım tepeden gene cinsiyet yokHatta burda kesenin Altın'da kanama var dedi
Cuma tekrar gitcem o zaman çektireyim bida teşekkür ederimBurda da kafası var canım tepeden gene cinsiyet yok
Varsa ne yapacan acaba@Incesizim07 yok mu usg cıktın? 12-13 hafta falan?
Varsa ne yapacan acaba![]()
benım de bır gelıyorBugün çok yoğundu ya öldüm resmen bulantı geçti şükür bir de o olsaydı yanardim
ohh keyfe bak....Kızlar benim oğluşun yatışına bakarmısınızkeyiften ölecek
Selam canım MaşAllah cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil...
Bulantılardan dolayı mı bu kadar kilo verdin bende 3 kilo verdim, çok çabuk yoruluyordum ki sen iki oda arasında gidip gelirken yoruluyormuşsun.. Rabbim yardımcın olsun.. Peki bu durumu söyledin mi doktoruna?
Ay senin de mi köpeğin varKızlar benim oğluşun yatışına bakarmısınızkeyiften ölecek
Cnmmmmm hayırlısı olur ins anaokulu superrr avrupa yakasimiEylülde bi anaokulu açıyorum Allah kısmet ederse. Çocuk da doğumdan bi kaç ay sonra kayınvalidem ile kalır yada annemle bilemiyorum. Bir müddet sonra da benimle inşallah. O yüzden vaktim olur diye düşünüyorum. Büyüdükçe öğretmenlerİn başına kalır sıpacık ben de spora :)
Bitanede Dişi goldenım var bu rot. Erkek olan hergün burnunu dürtüyo. Golden göbeğimi kokluyo. Hissetmişlerdir. Seninkinin cinsi neAy senin de mi köpeğin varbenimde 3 yaşında bir oğlum var bal bunlar bal.kardeşleri olunca tepkilerini merak ediyorum. seninki hissetti mi hamişliğini benimki sanki hissetti uzaklaştı benden
![]()