- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.401
Demedim mi nerdeydi ki seninki ya o kadar kişi etiketlemis ki beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demedim mi nerdeydi ki seninki ya o kadar kişi etiketlemis ki beni
Ayyy daha ne testleri yaptırcaz bi 3lü 4lü bide şekee yüklemesi biliom daha var mııı?? Onları da yaptırıp yaptırmamakta kararsızımmmbzı testler feci pahalı olacak. o yuzden çok şanslısın
muayene ucretını gözün bile görmesın
kaz gelıcek yerden tavuk esırgenmez![]()
Su deriyi nemli tutar cildin kuru olursa daha çok yırtık olur canımsu ile alakalı bır durum mu o?
senın canın sağ olsunDemedim mi nerdeydi ki seninki ya o kadar kişi etiketlemis ki beniSurrender sagolsun haberi olmayanlara da haber verdi tekrar atsana canım
ee 4 lüden sonra ayrıntılı ultrason varAyyy daha ne testleri yaptırcaz bi 3lü 4lü bide şekee yüklemesi biliom daha var mııı?? Onları da yaptırıp yaptırmamakta kararsızımmm
mide bulantılarından dolayıMerhabalarr, 11 haftalık hamileyim et yemeyi önceden de sevmiyordum köfte tantuni yiyebiliyordum 6 haftadan beri eti düşününce bile midem bulanıyor...kilo kaybım çok yok ama sürekli et ye balık ye diye direten insanlar oldukÇa hayat bana zor geliyor çünkü bebeğimi sağlıklı besleyemiyorum diye üzülüyorum. Sizce bu durum geçer mi ?
Hee bide o var dimi 20.haftada :))ee 4 lüden sonra ayrıntılı ultrason var
en önemlısı![]()
Canım düz yatan resmi var mı arkası dönük ama ben erkek diyorum
Hem de nasıl çakal feci uyanık konuştuğum her şeyi anlıyor resmençok pis döverım ben bu kokoşu
çok çakal oluyor bunlar
benım vardı saklambaç oynuyorduk![]()
benim 4 yaşında yeğenim var iki yakın arkadaş gibi oyun oynayıp birlikte uyuyorlar ama doğru diyosun alışma sürecimiz biraz zorlicak gibiTüyünden Sak'ın canım ilk Başlarda. Bide yalnız bırakma alışsınlar birbirlerine. Nette öyle videolar varki nasıl özeniyorum onlara. Ayrıca bebeklere karşı çok hassaslar
bak bu konuda en düzenli benım dimi :=) özel cektım fotoları ve yakından attımDemedim mi nerdeydi ki seninki ya o kadar kişi etiketlemis ki beniSurrender sagolsun haberi olmayanlara da haber verdi tekrar atsana canım
Anammmm sende mi erkekk diosunnn :)) demeeeeeCanım düz yatan resmi var mı arkası dönük ama ben erkek diyorum
eee poposu yere yakın olandan korkcan'' dıye boşa dememıslerHem de nasıl çakal feci uyanık konuştuğum her şeyi anlıyor resmen.
benim 4 yaşında yeğenim var iki yakın arkadaş gibi oyun oynayıp birlikte uyuyorlar ama doğru diyosun alışma sürecimiz biraz zorlicak gibi
başka kım dedı?Anammmm sende mi erkekk diosunnn :)) demeeeee![]()
Oh herkes ne guzel ogrenıyor cınsıyetlerı darısı bıze ınsallah ::)))Saol cnm cinsiyet soylimmi dedi eveeeeettttttt dedin erkek dediemin konuştu
Niye kız hayırlısı olsunAnammmm sende mi erkekk diosunnn :)) demeeeee![]()
Bide bu var canımm bu kendi doktorumdan :))Canım düz yatan resmi var mı arkası dönük ama ben erkek diyorum
Şaka bi yana hayırlısı sağlıklısı olsun tatlımmm ben ismini bile koydummm erkek hissediorumm :))Niye kız hayırlısı olsun
Cinsiyet için gittiğim doktorda %80erkek dedi :))başka kım dedı?