- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puzzle deneyin. Ben anlamaz oldum zamanın nasıl geçtiğiniAhh bebeğim benim ev de mini bir atölye var, her tarafta uğraşacak bir şey var ama hiçbiri cezbetmiyor beni. Hamile kaldıktan sonra, hiçbir şeyden keyif alamaz, çalışamaz oldum. 6:30 -7:00 gibi kalkıyorum zaman hak getire geçmiyor illet
O an yanında başkası olmayınca koşturup aynaya bakıyosunValla ben
okuduğumda hiç aklıma gelmedi kendi gözlerime bakmak, başkasına sormuştum :))
Canım kemiği yeni gelişiyor daha küçük şimdilik kız gibi ama erkegede dönüşebilir tabi çok umutlanma sen yinede kız diye tam kemik gelişmemiş daha öbür hafta daha iyi belli olur
valla artık çok geç umutlandım bile :-DCanım kemiği yeni gelişiyor daha küçük şimdilik kız gibi ama erkegede dönüşebilir tabi çok umutlanma sen yinede kız diye tam kemik gelişmemiş daha öbür hafta daha iyi belli olur
kizimda yoktu bunda var bide igne yapıyorum onun morluklari var bir de beyazim herşey belli oluyor baktıkça moralim bozuluyor dökülüyorsa sıkıntı yok o zaman takilmiyim boşunabenimde karnimda tuylenme oldu ama ozaman vazelin surmuyodum biri yazmisti olurmus sakin aldırmayin dogumdan sonra dökülüyor diye.
benimki oyle aman aman yok ama tabiki eskiye gore var. dokulur dediler bakalim bekleyip gorecegiz :)kizimda yoktu bunda var bide igne yapıyorum onun morluklari var bir de beyazim herşey belli oluyor baktıkça moralim bozuluyor dökülüyorsa sıkıntı yok o zaman takilmiyim boşuna
Decavit veriyorlar canim uc aydan sonra3 aydan sonra folik bırakılıyordu sanırım hangi ilacı veiyorlar benim devlettteki kadın doktr aksiydi biraz
insallah iyi cikicak canim dualarimdasinKızlar yarın doktora gidiyorum hem patoloji sonucu çıkacak bol bol dua edin. İnşallah kötü bir şey çıkmaz şu mübarek gece de... Belki doktor amcası yarın cinsiyetimizi de söyler artık ...
Insallah iyi sonuclar alirsin canim dualarimiz seninleKızlar yarın doktora gidiyorum hem patoloji sonucu çıkacak bol bol dua edin. İnşallah kötü bir şey çıkmaz şu mübarek gece de... Belki doktor amcası yarın cinsiyetimizi de söyler artık ...
Hormonlardandir ben daha hiçbirşey kullanmıyorum ama tuylenme varvazelin güzel nemlendiyor ama Tüylenme yapıyor mu? karnımdaki tüyler büyüdü sanki benim hormonlardan mı vazelinden mi emin olamadım sadece
Bende iki gün idiysem 1 gün kıpırdatacaksa halim olmuyor bulantı halsizlikHalsizlik hisseden var mı ya kolumu kaldırcak halim yok. Karnım aç mutfağa kadar gitcek gücüm yok
Allah yardımcınız olsun.Kızlar yarın doktora gidiyorum hem patoloji sonucu çıkacak bol bol dua edin. İnşallah kötü bir şey çıkmaz şu mübarek gece de... Belki doktor amcası yarın cinsiyetimizi de söyler artık ...