• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

20150713_103416.webp

Ahh bebeğim benim ev de mini bir atölye var, her tarafta uğraşacak bir şey var ama hiçbiri cezbetmiyor beni. Hamile kaldıktan sonra, hiçbir şeyden keyif alamaz, çalışamaz oldum. 6:30 -7:00 gibi kalkıyorum zaman hak getire geçmiyor illet
Puzzle deneyin. Ben anlamaz oldum zamanın nasıl geçtiğini

benimde karnimda tuylenme oldu ama ozaman vazelin surmuyodum biri yazmisti olurmus sakin aldırmayin dogumdan sonra dökülüyor diye.
kizimda yoktu bunda var bide igne yapıyorum onun morluklari var bir de beyazim herşey belli oluyor baktıkça moralim bozuluyor dökülüyorsa sıkıntı yok o zaman takilmiyim boşuna

kizimda yoktu bunda var bide igne yapıyorum onun morluklari var bir de beyazim herşey belli oluyor baktıkça moralim bozuluyor dökülüyorsa sıkıntı yok o zaman takilmiyim boşuna
benimki oyle aman aman yok ama tabiki eskiye gore var. dokulur dediler bakalim bekleyip gorecegiz :)

Huuhuu nabersiniz hatunlar tuylenme herkeste varmiki bende geçen gün arkadaşıma diyordum yeni yeni birsürü sacim çıkmış kurt kadın oluyom galiba :)

Back
X