kızlar uzun zamandır giremiyorum nete..iki mesaj okumaya fırsatım oluncada bütün konulara ne kadar fransız kaldığımı anlıyorum.
kimin kızı olcak kimin oğlu olcak hele onu hiç takip edemedim. ama cinsiyeti öğrenenlerinizi tebrik ederim..
ben hala öğrenemedim..17 haftalıkken öğrenelim de garanti olsun istedik. her gören soruyor ama.. benden geride olanlar bile öğrendi.
benim içime hala kız doğuyor :)
dün sağlık ocagına gittim. decavit ve monovit verdi. devaitle kullancaksan 4-5 damla yok yalnız kullancaksan 9 damla kullanabilirsin dedi günlük.
saç boyama dedi. ama ben bunu doktora bida sorcam , pek inanasım gelmedi demekki.
bugün semizotunda omega 3 oldgunu öğrendim. fazla balık yiyemediğim için abandım semizotuna :))
balık yiyemeyenlere tavsiye ederim.
ilk sayfayı cinsiyetleri görmek için takip ediyorum ama yazılı değil maalesef
bir diğer yeni şey de..bebak kremiyle dönüşümlü olaraka artık hakiki böyle yeşilimsi bir zeytinyağı kullanacağım bacaklar, yanlar, göbüş ve göğüs için. spreye doldurdum duştan sonra sıkcam fıs fıs :) bir tanıdıgım öyle yapmış sadece unutttugu yerler çatlamış. umarım işe yarar :)) size de faydası olur diye söylüyorum.