- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #17.781
gün içinde mide bulantıları olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek mi senın kı?![]()
gün içinde mide bulantıları olan var mı?
hayırlısı olsun. inşEvet canım erkek pipisini acmis bacaklarini salliyordu :)))inş babası gibi yakışıklı olur ya :))
nane şekeri mucıze gibi bişi.Canım benim geçmişti ama bugun ara ara bulantım başladı sanki
nane şekeri mucıze gibi bişi.
tabii ki anlık kesiyor, şeker agzındayken
sürekli de almak istemıyorum
aynen öyle. ama o anlık idare edıyor senı işte :=)Ozaman bi anlamı kalmıyor ki anlık olunca canım ya bu arada inş benimki tekrarlamaz![]()
aynen öyle. ama o anlık idare edıyor senı işte :=)
inşallah bitmiştir senın. benım de fazla yok ama yine de rahatsız oluyorum artık.
git bol bol gez :=) nane şekerini denemediysen dene :=) yanagının kenarında dursunBenim devam ediyorSurrender ... Bizde 31 temmuzda tatile gidiyoruz, gecen sene ekimde ayarlamıştık... Taaaa İtalya ya :) doktor bişey olmaz git gez dedi :) denizede girerim orada...
inş. 17. haftamdayım gebelıgın yarısına gelmeme az kaldıCanım geçicek inş sabredelim![]()
Maşşallah maşşallah. Ben en son lisede 56 kiloydum56 kilo olmuşum![]()
6 kilo almısım :=) 50 kiloyla başladım hamıleliğe.Maşşallah maşşallah. Ben en son lisede 56 kiloydum![]()
inş. 17. haftamdayım gebelıgın yarısına gelmeme az kaldı
hala bulantı cekıyorum![]()
Hayırlı olsun canım oğluşun sana ilk başta kız mı demişlerdi.Kızlar benimki kesin erkek.pipisi falan açmış ortada :)))))) bu arada doktora sordum başağrısı olabilir dedi arkadaşlar doktor ama bel ağrısı için Nerox b verdi ilaç b vitamini :))
Hayırlı olsun canım oğluşun sana ilk başta kız mı demişlerdi.
Sanmıyorum canım değişeceğini allah analı babalı büyütsün oğluşunuyok canım erkek %70 demişti diğer doktor ama 16 haftalıkken bakalım demişti,bugün gittik gördük erkek,doktor bebeği incelerken bende farkettim çıkıntıyı,herhalde değişmez artık cinsiyeti,doktor kesin erkek dedi :)))
Sanmıyorum canım değişeceğini allah analı babalı büyütsün oğluşunu