• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dün sanırım çok istifra ettim malum istifra sırasında karın kasılıyor, birde üstüne tuvalette zorlandım peçeteye çok minik kıl gbı kan geldi vajinamdan.. Sonra çok az acık pembe........ Sonra idrarım pembeye döndü ama akıntım normal önce korktum ama idrarımın sebebi bulantım geçsin diye fazlaca salamura pembe mor renkli zeytin yemiştim ama çok korktum takipteyim bugün normale döncek mi diye. . Doktor'um bu hafta cumartesi yok, devlete de gitmek istemedim çünkü bu haftalarda kanama diyince hemen alttan bakıyolar ve çok sıra oluyor. . İnşallah bidaha pecetede leke görmem.. İdrarın sebebi bence bu?
Eğer fazla yediyseniz o zeytinlerin renginden dolayı idrar rengi değişmiş olabilir, benim kızım çok yemişti birgun ve idrari pembeleşmişti çok korkmuştum ama zeytini bırakınca geçti sizinde öyle olabilir☺️

Eğer fazla yediyseniz o zeytinlerin renginden dolayı idrar rengi değişmiş olabilir, benim kızım çok yemişti birgun ve idrari pembeleşmişti çok korkmuştum ama zeytini bırakınca geçti sizinde öyle olabilir☺️
Bende şuan o zeytınleri yokettım ve idrar takibinde yim, rengi açıldı ama hala pembelik var, gerçekten çok korktum ama zeytinler aklıma geldi benimde peçete ile sildiğim de yok bir şey çok şükür ama insan psikolojik olarak agrım da mı var bugün çok mu kusuyorum bebeğe bişey mi oldu diye kendini yiyor

merhaba hanımlar. ☺️
benim adet düzenim 24-25 günde bir. Sat 14 ekim ve 19 kasımdaki ultrasonda ilk kez keseyi tespit ettik. 1.6 mm idi. Hcg ise 414 idi. 28 kasımda hcg 1661 olmuş kese de 6,1 mm olmuştu. dün 5 aralıkta tekrar dr a gittik kalp atışı duyarız diye fakat duyamadık. endişeliyim.. dr yolk kesesini en son gördü, fakat çok pozitif konuşmadı. Kese ise 10mmye yakın. Sizlerin SAT tarihleri nedir? Ne zaman duydunuz kalp atışını? bana tavsiyeleriniz olur mu? Bi sonraki randevum 16 Aralıkta, pazartesi günü tekrar hcg’mi alacak dr.

Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
Şimdi benimde ilk hcg 78 çıktı kese vs görünmedi zaten 4 gün sonra 497 çıktı daha hcg vermedim doktor keseyi gördü o gün sonra doktorum endişe etme 2 hafta sonra gel dedi o 2 hafta hayatımın en zor geçen 2 haftasıydı seni o kadar iyi anlıyorum ki bebek varmı kalp atışını duyacakmıyım vs kafayı yemiştim sonra 6+2 de çok kısa da olsa kalp atışını duydum benim çok küçüktü kesem 2 buçuk cm olmuştu yanlış hatırlamıyorsam endişe etme her gebelik kendine özel yengem 7.haftada duydu olur böyle şeyler bende bütün sayfalarda aratmıştım kaçıncı hafta bunun net bir cevabı yok senin gebeliğin sana özel için rahat olsun

Merhaba Daisygirl1,
evet hikayemiz gerçekten benzer. Bana da öyle dedi ya da dış gebelik dedi ama orda hamilelik keses ve yolk kesesi varken nası dış gebelik olur anlamadım.. Herhangi bir hamilelik belirtisi hissediyor musun ben yorgunum ve çok duygusallaştım.. :) Pozitif kalmak en iyisi doğrusu gibi.
İlk günler kasık ağrım vardı ama şuan hiç belirtim yok . Aslında en güzel dönemler ama maalesef kaygıyla geçiyor . Seni çok iyi anlıyorum 🙏🏻

Valla durmadı kel kalcam diye korkuyorum, ben birde zaten erkek tipi dökülme başlangıcı demişti doktor hamile kalınca onun ilaçları da kestik özellikle banyoda depresyon yaşamamak mümkün değil
Her taramada bendeki durum bu. Ben de hiç böyle bişey yoktu hamileliğin 5.ayında başladı ikizlere hamileyim bide sanırım tüm depoları yiyip bitirdiler benim 🥹 bu durumu yaşayıp çözüm bulan kimse yok galiba

Eklentiler

• IMG_4130.webp
    IMG_4130.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 20
Her taramada bendeki durum bu. Ben de hiç böyle bişey yoktu hamileliğin 5.ayında başladı ikizlere hamileyim bide sanırım tüm depoları yiyip bitirdiler benim 🥹 bu durumu yaşayıp çözüm bulan kimse yok galiba
Kuzum benim aşırı aşırı dökülüyordu bu aya kadar. Biotin falan kullandım cok ama yok bana misin demedi. Hamilelikten sonra azaldı biraz. Yine de çok ama

İlk günler kasık ağrım vardı ama şuan hiç belirtim yok . Aslında en güzel dönemler ama maalesef kaygıyla geçiyor . Seni çok iyi anlıyorum 🙏🏻
Evet, böyle çok takip ettikçe sordukça araştırdıkça artıyor gibi ama yalnız olmadığını bilmek ve tecrübelilerden bilgi alabilmek güzel bi nimet. Allah gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlısı ise bize versin sağ salim kavuşalım bebeklerimize. güncelleyelim birbirimizi… iyi haberlerle inşallah..

Hamilelikten önce dökülme zamanlarında true bee nin biberiyeli saç toniğini kullanıyordum iyi geliyordu ama biberiye hamilelikte önerilmediği için kullanmıyorum. Şampuan olarak urbanın kafein ve biotinli olanının kullanıyorum. Onunda içinde kafein var ama kahvemi de kafeinsiz içiyorum zaten şampuan çok etkilemez düşüncesiyle kullanıyorum, çünkü bende de pek iç acısı değil durum. Şampuandan memnunum içeriğini de bi araştırıp uygun bulursanız bir şans verin derim.

Şimdi benimde ilk hcg 78 çıktı kese vs görünmedi zaten 4 gün sonra 497 çıktı daha hcg vermedim doktor keseyi gördü o gün sonra doktorum endişe etme 2 hafta sonra gel dedi o 2 hafta hayatımın en zor geçen 2 haftasıydı seni o kadar iyi anlıyorum ki bebek varmı kalp atışını duyacakmıyım vs kafayı yemiştim sonra 6+2 de çok kısa da olsa kalp atışını duydum benim çok küçüktü kesem 2 buçuk cm olmuştu yanlış hatırlamıyorsam endişe etme her gebelik kendine özel yengem 7.haftada duydu olur böyle şeyler bende bütün sayfalarda aratmıştım kaçıncı hafta bunun net bir cevabı yok senin gebeliğin sana özel için rahat olsun
her gebelik kendine özel gerçekten ben araştırdıkça daha iyi fark ediyorum. yüzlerce farklı hikaye var. biz belki de çok düşünüyoruz bilmiyorum. Sat tarihine göre 7+3 te oluyo, ama bi arkadaşım da 9. haftada duymuştu..

Kızlaar biz muayeneye gittik 3.3cm olmuşuz büyümüşüz 🥰 kanı da verdim bugün 10gün sonra göreceğiz bakalım sonuçları inşallah güzel çıkar 🥹 doktor artık riskimiz iyice azaldı dedi bugün çok şükür 😍 bebiş de zıplıyor içerde 😂
Ayyy maşallahhh ❤️❤️ benimkide zıplıyordu nasıl mümkün olabiliyor demi çok enteresan ve tatlı 😁

merhaba hanımlar. ☺️
benim adet düzenim 24-25 günde bir. Sat 14 ekim ve 19 kasımdaki ultrasonda ilk kez keseyi tespit ettik. 1.6 mm idi. Hcg ise 414 idi. 28 kasımda hcg 1661 olmuş kese de 6,1 mm olmuştu. dün 5 aralıkta tekrar dr a gittik kalp atışı duyarız diye fakat duyamadık. endişeliyim.. dr yolk kesesini en son gördü, fakat çok pozitif konuşmadı. Kese ise 10mmye yakın. Sizlerin SAT tarihleri nedir? Ne zaman duydunuz kalp atışını? bana tavsiyeleriniz olur mu? Bi sonraki randevum 16 Aralıkta, pazartesi günü tekrar hcg’mi alacak dr.

Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
Kese kalp atısı ıcın cok küçük değilmi bende 1.30 iken gitmiştim sadece hafif yolk saç görünüyordu ultrason kötüydü ama kalitesi 1 hafta sonra tekrar çağırdığında kese boyu 2.73 olmuştu ve bebişi gördük kalp atısını dinledik cok sukur bence senin için erkenmiş biraz daha büyümesi gerek neden hemen olumsuz düşünmüş ki benim sat normalde 30 Eylül'dü ama yumurtlamam cok geç oldu 21 ekimdi doktor regl tarihimi 5 ekime aldı normalde 7 ekime çekmesi lazımdı hatta yumurtlama ya göre ama ben 5 ekimi baz alarak söyledim gittiğim doktorlara da 7+1 de duydum 5ekimi baz alarak 7 ekimi baz alsaydım 6+6 da duymuş oluyordum bebekte ogun tam 6+6 çıkmıştı günleri tam biliyorsan yumurtlamayı daha net oluyor Moralini bozma bence cok erkenmiş gittiğinde

Burda defalarca kez gördüm bir soruna işaret etmediğini de biliyorum ama bu aklimizdaki belirtilerim azaldı acaba bir sorun mu var endişesini ne yapacağız kızlar ya 🥺

Kese kalp atısı ıcın cok küçük değilmi bende 1.30 iken gitmiştim sadece hafif yolk saç görünüyordu ultrason kötüydü ama kalitesi 1 hafta sonra tekrar çağırdığında kese boyu 2.73 olmuştu ve bebişi gördük kalp atısını dinledik cok sukur bence senin için erkenmiş biraz daha büyümesi gerek neden hemen olumsuz düşünmüş ki benim sat normalde 30 Eylül'dü ama yumurtlamam cok geç oldu 21 ekimdi doktor regl tarihimi 5 ekime aldı normalde 7 ekime çekmesi lazımdı hatta yumurtlama ya göre ama ben 5 ekimi baz alarak söyledim gittiğim doktorlara da 7+1 de duydum 5ekimi baz alarak 7 ekimi baz alsaydım 6+6 da duymuş oluyordum bebekte ogun tam 6+6 çıkmıştı günleri tam biliyorsan yumurtlamayı daha net oluyor Moralini bozma bence cok erkenmiş gittiğinde
Merhaba çok teşekkürler yanıtın için, ben aslında yumurtlamam 28-30 ekim arasında oldu. döllenme de zamanında gibi duruyor ama yerleşme lekelenmesi fark etmiştim 9 kasımda belki o bu daha genç kese görüntüsünü yaratıyor. regl tarihini düzenlemeyi belki ilerde benim dr da yapar. ben zaten testi de beklenen reglin ikinci gününde yapmıştım.. 16 aralıktaki randevumda her şey netleşecek inşallah..

Kızlar selam 8+3 ken yani perşembe akşamı kahverengi akıntı gelmeye başladı ama iç çamaşıra çıkacak kadar değil peçeteye geliyor dün doktora gittim kanama alanı yok dedi bir şey vermedi hala devam ediyor böyle bir şey yaşayan var mı acaba yazabilir misiniz

Merhaba çok teşekkürler yanıtın için, ben aslında yumurtlamam 28-30 ekim arasında oldu. döllenme de zamanında gibi duruyor ama yerleşme lekelenmesi fark etmiştim 9 kasımda belki o bu daha genç kese görüntüsünü yaratıyor. regl tarihini düzenlemeyi belki ilerde benim dr da yapar. ben zaten testi de beklenen reglin ikinci gününde yapmıştım.. 16 aralıktaki randevumda her şey netleşecek inşallah..
Rica ederim 💐 yumurtlamadan sonra yerleşme sürecide değişiklik gösteriyor 1 hafta 10 günü buluyor mesela ben 21 de yumurtladım 30 Ekim'de erken gebelik testinde ilk silik çizgi ile pozitifi görmüştüm 31 Ekim'de de beta 26.21 cıkmıstı beklenen adet 5 kasımdı döllenme ve yerlesmen geç olmuş olabilir ultrasona görede doktor sat değiştirir ayarlamasını yapar
Amin 🤲 İyi olacak inşallah canım bence kesen bebek görünmesi için cok küçükmüş 16 aralıkta görürsün hiç sitres yapma ben yaptım 1 hafta kendimi yedim durdum boşuna iyi düşünelim iyi olsun kötüyü çağırmak yok 💐

Kızlar selam 8+3 ken yani perşembe akşamı kahverengi akıntı gelmeye başladı ama iç çamaşıra çıkacak kadar değil peçeteye geliyor dün doktora gittim kanama alanı yok dedi bir şey vermedi hala devam ediyor böyle bir şey yaşayan var mı acaba yazabilir misiniz
Bende de ilk kez dün oldu 8+5 im iki kere peçeteye geldi şuan yok ama ölü balık gibiyim şuan.... Şuan yok gbı ama acaba bebek iyi mi diye kendimi yiyorum eşimi panik etmek istemiyorum o da çok panik sakın ol falan diyorum ona ama gel sen benim içime sor

her gebelik kendine özel gerçekten ben araştırdıkça daha iyi fark ediyorum. yüzlerce farklı hikaye var. biz belki de çok düşünüyoruz bilmiyorum. Sat tarihine göre 7+3 te oluyo, ama bi arkadaşım da 9. haftada duymuştu..
Belki geç döllenme oldu bilemezsiniz ki içinizi rahat tutun bence araştırmayında ben araştırırken psikolojimin daha kötü etkilendiğini fark ettim inşallah iyi sonuçlar gelir

Back
X