• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaw bebişler için iyi olurdu hemen olması arkadaşlık ederlerdi ama benşm için hiiiççç iyi olmaz:KK53:

öyle deme ikiz olaydı bak 9 aylık olmuslardı :=) tek taşla 2 kuş :KK53: keşke bizim üçüz olaydı yaa
çok zordu ama bak zaman gecti len :KK70:

He yaa öyle hepsini birden doğursaydık olurdu mecbur bakcan napıcan dediğin gibi büyürlerdi bir arada:KK45:

He yaaa...
Artık kendimize çok çeki düzen vermemiz gerekiyor
İstediğimiz gibi bir ebeveyn olamamaktan endişeliyim
Başka insanlarla dialoglarımız
Durumlara karşı tepkilerimiz
Hepsi hepsi
Artık gözlerime bakıyor
Tehlikeli yerlere emeklediğinde kızıyorum
Dönüp bakıyor...

Hatayı en başta yaptık demek istemiyorum

İyi evlat yetiştirmek bize borç
İyi evlat
İyi kul
İyi çocuk
İyi öğrenci
İyi arkadaş
İyi eş
İyi baba
İyi patron
Vs vs vs

Ah biz analar ne çok okumak gerekkk..

Canm bizim problem olmasa bem doğduğunda yaptırırdım vallahi
Hatta 1 hafta sonra hastaneden aramışlardı
Düşünürmüsünüz diye
Acı duymuyorlar şimdi demişlerdi...

Evet canım bendim
Yani benim oğlan :)
2 tane çocuk dr da genel cerrahi yönlendirdi
O da 1.5 yaşına kadar ufak bir operasyon olarak söyledi
Bi yumurtalığındada su var ayrıca...
Hala
Karnımdaykende vardı
Geçmedi
3 aydır dr gitmiyorum
Çok yanlış biliyorum sebepte yok
Offff

:KK49:

Anlatmam gerekenler var...
:deli:
Kendi ciğerimi deldiğim yetmeli bence
Neyse
Masumlara zarar vermiyim
Tamam sustum
Insallah yetistirebiliriz istediğimiz gibi cevremizdekiler karismasa ah ben biliyorum ki kariscaklar esimin ailesi esim tek sussun diye yaparlar her dediklerini ama taviz vermicem bu konuda

Selam kızlar benim pasa bana bitişik yapışıyor arkami dönmeden ağlıyor ya tuvalete bile gudemuyorum yurutecte durmuyor oyuncaklardan skliyor boyle ne zana kadar sürecek aksama kadar bazen çok bunaluyorum sizin bebslerde boyle mi
evet canım bizimkide yapışık,,bi organım gibi oldu...nette bir yaşına kadar bu bağımlılık sürecek diye okumuştum.

Insallah yetistirebiliriz istediğimiz gibi cevremizdekiler karismasa ah ben biliyorum ki kariscaklar esimin ailesi esim tek sussun diye yaparlar her dediklerini ama taviz vermicem bu konuda
Ah Şu eş aileleri var ya ...
Ah ahhh

Yıllar sonra bir gün
Gelinim oluverirse
Benim için
Benim onlar için düşündüğümü
O da benim için
Düşünür mü acaba...

bu ne len kaç gündür kimse yok. sırf o yuzden girmiyorum:63: ulen aralık analarına takılcaktım ben yanlış yaptım
Aslinda bizde aralik anasiyiz :KK53: ayda bir yaziyolar ama onlar :D yazilanlarda pek ic acici degil zaten, su ocak 2016 analarindaki bilgelik kimsede yok :cool:

Kııızzz eşim mi bakıyo da hazır olcak. Ben hiç hazır değilim oouuwww yoooo :KK53:
Ben gecen gun ciddi ciddi yapalim dedim, nasip olursa yine yapicaz zaten, boyle aklimda kulfet oluyo bana, yapalim buyusun oda kurtulalim dedim. 2. Bir zeynep dusunemiyorum evet cok zor. Ama araya zaman girerse benim icin daha zor olacak rahata alismadan bende istiyorum :) ama maddi yondende ben calismadigim icin bizi biraz kasar su anda. O yuzden esim pek sicak bakmiyor suan. Hani dedim 3-4-5 diyodun :KK70:

Bende başıma gelmesinden korkuyorum.
Kınamadım ama hep saçma ve yapmam ben yaa dediğim bir davranıştır. Bakalım ne olacak halimiz.

İşe yarar İnşaallah.

Bu arada @Mismommy geçmiş olsun. Rabbim damatlığını da göstersin.
Bizde yaşına girince olacağız galiba. Yumurtalıklarında bir hareket yok gibi.

Bu arada H hiuf sendin galiba. Oğlun yarı sünnetliymiş. Bir işlem gerekli demişler galiba sana. Benim oğlanda yarı sünnetli ama bize bişey demedi. Ne çocuk doktoru ne de cerrahı.
Bizde de yumurtalıklar yukarda. Hemde ikisi de. 1 yaşına kadar beklemedeyiz o sebeple. Sonuç ameliyat.
Ben şimdiden başladım yürütecte gezerken biseyler sokuşturmaya:olamaz:

Dun aksam yemege kayinvalideye gittik, istek yemek palamut yaptirdik soylemesi ayip, minnosada tattirmak icin. Tabi nasil yapacagini soyleyen olmadi, oda her zamanki gibi misir unuyla yagda kizartmis, ben olmaz dedim, haslama bile olur ama kizartma olmaz dedim. Biz yerken minnos bakiyordu :) elinde ekmek parcasiyla :KK70: babasi dayanamadi, ic bolumunden parmagiyla azcik yedirdi, hevesi kirilmasin diye ses etmedim. Yemekten sonra kayimvalidem elinde bayramlik paketli bir cikolatayi minnosa vermek uzereyken benim adam ordan sakin annr napiyosun dedi. Ic ses:aferin dedim. :) beni bagirttirmadi :KK70: oda zaten oynasin diye verecekmis :) -acar onu agzina atar anne dedi bizimki. Hosuma gitti :) nedir bu cikolata seker verme sevdasi anlayamiyorum ya... Ki ben un, pirinc, bile cok nadir kullaniyorum kilo alimi iyi oldugu icin.. Biliyolarda bunu, inadina yapiyo bence

@Delorean_ :KK17: valla mı kıazzz...
Dün ablam kahve falı baktı..süpriz bebeğin olcak yine dedi:KK17::KK17:
Saçmalama kadın dedim:KK17:
Düşünemedim bile:KK17:
Bence insan kendini anneliğe hiç hazır hissetmiyor, ya bir surpriz, ya zamani geldi yasim geçiyor dusuncesi, ya da toplum baskisi (haydi bir tane daha yap)...
Buradaki anneler tek tek ikincilerin müjdesini vermeye başladıkça hazir hissetmeseniz dahi siz de düşüneceksiniz ;)
En hayırlı zamanda gelsin bebeklerinizin müstakbel kardeşleri...

Back
X