2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç güvenmiyorum sağlık ocağına
Normalde aile hekimi muayene etmeliymis ama hiç oralı olmuyorlar
Hemşireler desen baştan savma ya kısalıyoruz ölçümde ya zayıflıyoruz:deli:
Allah imkanı olmayanlara yardım etsin valla
Demekki bi bizim saglik ocagi duzgun. Inan hicbi yere goturmeme bile gerek yok aslinda, tepeden tirnaga muayene edilip oldu hep asilarini. Her ay arayip durumunu sorarlar hala. Hatta ozelde yanlis aliyolar olcumlerini, saglik ocaginda duzgun olcup biciliyo bizim kizda. Ben cok memnunum saglik ocagindan. Hemsiresinden, doktorundan..

inan testı cok istiyorum. hatta ara sıra aklıma gelıyor kafamda hep '' acaba...'' var
test yapılmadan vermek de ıstemıyorum. zaten verırsem o kabız yapmayandan verırım.
Hergun dusunecegime birgun cile cekip yaptiririm dedim, gozumu karartip yaptirdim valla. Pisman degilim :D ferromixin piyasadaki en verilebilir demir ilaci bence bu arada..

Bu arada dun gece uyumayan bebekler listesinde benimkide mevcut :işsiz: dogru duzgun uyumadigi gibi 5.30 da gozlerini acmisti gene. Yanima aldim gene uyumadi. Ne geceymis arkadas dolunay mi vardi neydi :deli: su andada ayagimda direniyor :KK14: yemegini ne zaman yapicam yetistiricem belli degil :işsiz:

Takma canim ne kadar kendini yipratirsan yiprat hersey olacagina varir bende cok pimpiriklenirim 3. Olmasina ragmen ama baskalarini gorunce yanlis mi yapiyorum diyorum

Takma canim ne kadar kendini yipratirsan yiprat hersey olacagina varir bende cok pimpiriklenirim 3. Olmasina ragmen ama baskalarini gorunce acaba yanlis mi yapiyorum diyorum M mambia

Back
X