Aynen, biz de geçen Cumartesi baktırdık, çok şükür tek seferde buldu bebek hemşiresi. Zaten o hastanenin bebek hemşiresi meşhurmuş, ona da güvenerek yaptırdım gitti. Sağolsun eli hafifmiş. Ferromixin'e devam ediyoruz, böyle iyi çok şükür.
Uyandı geldi bizim zilli de, ne güzel çay demlenmiş, tatlı yapmıştım söylemesi ayıp, çerez filan takılyoruz Laptoplarda, uyandı bizim Müdire hanım.
Aldık kanepeye yanımıza oturttuk, anam sen misin oturtan! Bu bir başladı azar çekmeye, Allahım inanamazsın. İlk başta gülme krizinden akıl edemedim ama sonra baktım ki baya dolmuş yav bu kız, aldım telefonu çaktırmadan video çektim. tam 4 dakika eliyle koluyla hayali birini azarladı, ama görmen lazım , sinirden kaskatı kesiliyor, yumruklarını sıkıyor, ayakları ile tepiniyor filan. Tabii delikanlılığı uzun sürmedi, dışarıdan uçak sesi gelince tırstı hemen babaya bakıyor, "Ne oldu tüylü bamya, kuyruğu bacaklarının arasına aldın hemen" dedim, bakıyor boncuk boncuk, gülmekten öldük.
Neutrogena el kremi, tavsiye ederim, gerçekten işe yarıyor.
Bizim doktor yürüteç veya hoppala asla önermiyorum dedi. Yürümesini geciktirdiği gibi denge kurmasını da güçleştiriyormuş, ayrıca anatomik olarak da vücudun ağırlığını dengeleyemedikleri için duruş bozukluklarına sebep olabilir dedi. Zaten benim de pek alasım yoktu, kilo verir orada tepine tepine.