- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.641
hani almayacaktın?Heyooo..
Kızlar yürüteç aldımm
Acayip eğlendi...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani almayacaktın?Heyooo..
Kızlar yürüteç aldımm
Acayip eğlendi...
![]()
saglık ocagının verdıgını mı kullanıyorsun suan?Bendim canim o. Yanlis anlasilmasin d vitamini ise yarar. Alinan yerle alakali. Suphem vardi . Degistirdim
He ya sörrrhani almayacaktın?hayırlı olsun. nasıl rahat oluyor dimi?
çocuk nasıl sevınmıstır![]()
Misss
Bunun aynısı canım...
38 tl milyoncudan aldım
ee doktora söylemedın mı böyle böyle nedenden dolayı önermıyorlarmıs diye?He ya sörrr
Sormaa
Gazınıza geldim zaten
Dr a da sordum koyabilirsin dedi
Artık başından mı savdı bilemem de...
Şuan çok eğlendik
Herkes kimsenin ne giydeğne karışamaz!Sen su sekil geyinirsin ben bu sekil geyinirim.![]()
He yaaçocuk nasıl sevınmıstır![]()
ee doktora söylemedın mı böyle böyle nedenden dolayı önermıyorlarmıs diye?
Ohhh uçuuunnn :)) bizimki bunun pembesi.![]()
Misss
Bunun aynısı canım...
38 tl milyoncudan aldım
Yauv ne atraksiyon dolu bi hayatın varÇeneniz kurusun
Hem hamak ittim hem okudum..
..
..
..
8 adet fındık kırdım,1 tatlı kaşığı pekmez ve 10 damla ferum damlattım..yedirdim
Ferrumixi gibi bişi gördüm..izmirdeki 2 dohtor burdaki s.ocağındaki dohtor ve maşallah dohtor ferrum en iyisi dediydi..
Bi onuda ecz gidince inceliyim sorayım
..
..
Ispanaklı yumurta ve muratbey burgu peynir yidi..nedense somonu yemedi zaar canı istemedi..yerine kaşık maması verdim..galiba dedim hafif birşeyler istiyi..
..
Koridorda ikeadan aldığımız arabayı sürüyoruzçok hoşuna gidiyor..tabi yürümek ama nası komik adımlar
Yarın erişte ve pırasa yemeği yedireceğim..
Gerektiği kadar yürüteç ve ferum konuşulmuş..
Geçip gitti kafamda
Şuan ocakta ısıtılan çay var..bir bardak alıp balkona cıkıcam ve bi sigara yakıcam..
Kafam dolu..10 unda eniştemin (drhsneci) atanıp atanmayacağı belli olacak..
Heyecann ve yüksek beyin fırtınasından ötürü gerginim..he bide biriken dersler..bide sorumlu oldugım ödevler
Arkadaş ödev nedir ya ..öğtetmen adayıyım
Okudugum kitapları listelicekmişim
Oha ya
Hif yürüteç almana sevindim..
Ben oncık cıncık yapmayı sevmem..kafama yatarsa yaparım..
Tv de izleyecek..şarkıda dinleyrcek..
Parkta tozda yutacak ..tozlu kaydıraktanda kayacak..
Aklımı alan vukuatı yerleride yalayacak![]()
Kendi Drum vitasanol verdi . Tukurdugu icin deviti kendim basladim. Carlson kullandim tekrar devite gectim.saglık ocagının verdıgını mı kullanıyorsun suan?
bende cok severim muzik dinlemeyi, usb ye attim biseyler artik 2 kisi dinliyoruz evde :)esprıyı kacırdımcocuktan hal mı kaldı bee
dogru düzgün şarkı bile dinlemıyorum
'cok biliyosunuz siz' diye yanitta aliyosun dimi pitiİşte ben de istemiyorum ve kullanmıyorum zaten. İstememe sebebim de doktorumuzun açıklaması, yani yetkin ve yeterli bir tıbbi otoritenin bildirimleri. Yürüteç kullanılarak büyümüş nesil benim için bir referans olamaz, annemler filan da "biz sizi böyle büyüttük" diyor ama "ölmemiş , büyümüş olmamız bir neslin daha telef sebebi değil anne" diyorum.![]()
Herkes kimsenin ne giydeğne karışamaz!
Herkesin hayatına kimse karışamaz.![]()
Yazin iste ne pisirdiginizi fikir olsun, her gun ayni seyleri yemekten cocukda sikilacak... aferin pembeÇeneniz kurusun
Hem hamak ittim hem okudum..
..
..
..
8 adet fındık kırdım,1 tatlı kaşığı pekmez ve 10 damla ferum damlattım..yedirdim
Ferrumixi gibi bişi gördüm..izmirdeki 2 dohtor burdaki s.ocağındaki dohtor ve maşallah dohtor ferrum en iyisi dediydi..
Bi onuda ecz gidince inceliyim sorayım
..
..
Ispanaklı yumurta ve muratbey burgu peynir yidi..nedense somonu yemedi zaar canı istemedi..yerine kaşık maması verdim..galiba dedim hafif birşeyler istiyi..
..
Koridorda ikeadan aldığımız arabayı sürüyoruzçok hoşuna gidiyor..tabi yürümek ama nası komik adımlar
Yarın erişte ve pırasa yemeği yedireceğim..
Gerektiği kadar yürüteç ve ferum konuşulmuş..
Geçip gitti kafamda
Şuan ocakta ısıtılan çay var..bir bardak alıp balkona cıkıcam ve bi sigara yakıcam..
Kafam dolu..10 unda eniştemin (drhsneci) atanıp atanmayacağı belli olacak..
Heyecann ve yüksek beyin fırtınasından ötürü gerginim..he bide biriken dersler..bide sorumlu oldugım ödevler
Arkadaş ödev nedir ya ..öğtetmen adayıyım
Okudugum kitapları listelicekmişim
Oha ya
Hif yürüteç almana sevindim..
Ben oncık cıncık yapmayı sevmem..kafama yatarsa yaparım..
Tv de izleyecek..şarkıda dinleyrcek..
Parkta tozda yutacak ..tozlu kaydıraktanda kayacak..
Aklımı alan vukuatı yerleride yalayacak![]()
Hayorli olsun canim :)Heyooo..
Kızlar yürüteç aldımm
Acayip eğlendi...
![]()
Oo cok uygunms bizim geri verdigimiz 130 tlydi![]()
Misss
Bunun aynısı canım...
38 tl milyoncudan aldım