- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #107.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo ben dw üşengeçliğin alası varmetobolızma dıyelım. özel hiçbi şey yapmıyorum. hatta suan nutella kasıklıyorum :
amnnn canımdan kıymetlı mı yaa
ben nelere üşeniyorum bı bılsen
Nöbetçi çocuk dru baktı kaç gecedir. Bugün kendi drumuza gittik. Idrar istedi. Yarın bakicaz idrarda bir sey var mı?enfeksiyon ateş yapıyor cemre..kan tahlilinde önemsenmeyecek kadar az çıktı da doktor es mi geçti acaba..çoğaldı mı sonra yoksa..
Anne kız takım 2yastan başlıyor bir iki yere bakmıştım. Sen hazır mı buldun yoksa dikim mi olacakbenım kilo 6-7 kaldı. sorun etmıyorum onu da zaten
çünkü 50 ile hamıle kalmıstım. dogum günü konseptı olarak aynı kıyafetı gıyıcez. onunkı bıraz daha kokoş olacak .
malzemelerı ise bi yer var oradan alıcam
pastayı 5 gün öncesınden sıparıs edıcem. şuan bi hazırlığım var mı? yok28 aralığa cok az kaldı
![]()
genelde yağlı ciltse sırtta sivilce çıkıyorcanım..büyük oğlum haftada iki kere banyo yapmazsa sırtını sivilce basıyor..iyice keselenmesi lazımKızlar sırt ta sivilce neden çıkar
Canım ya bndr çıktı oğlum dan ötürü kese yapamıyorum. Abur cubur yemeye başladımgenelde yağlı ciltse sırtta sivilce çıkıyorcanım..büyük oğlum haftada iki kere banyo yapmazsa sırtını sivilce basıyor..iyice keselenmesi lazım
Aynen olmamak bunaltiyo insani her ay adet agrim oluyo ama olmyrmEmziriyorsan normaldir canım olmaması
Ama insanı sıkıyo olmamak da
Yaaa bende göbek gider diye umuyorum adet oluncaben de geçen ay oldum ilk defa
Ama kilolar duruyo
Ne metabolizmaymış yaa
Yağ bezlerinden tikali gizeneklerden oluyor. Abir cuburdan yada az temizlikten yada fazla tamizlikten olmustur.Canım ya bndr çıktı oğlum dan ötürü kese yapamıyorum. Abur cubur yemeye başladım
Belki bikaç daha olması gerekir gitmesi içinYaaa bende göbek gider diye umuyorum adet olunca

Gözün aydın canımOglumun bulantisi gecti dun yemege basladi. 5. Gun birseyler yamege basladi. Hareketli cok bide. Dunden beri uyurken karnina ayaklarina sicak koyuyorum. Guzel uyuyor Masallah. Gaz oluyor hele erkeklerde.Bide yerden gidiyor usutiyordur . Gaz ilacida kullaniyorum.
özel dikim.Nöbetçi çocuk dru baktı kaç gecedir. Bugün kendi drumuza gittik. Idrar istedi. Yarın bakicaz idrarda bir sey var mı?
Anne kız takım 2yastan başlıyor bir iki yere bakmıştım. Sen hazır mı buldun yoksa dikim mi olacak
gözün aydın.Oglumun bulantisi gecti dun yemege basladi. 5. Gun birseyler yamege basladi. Hareketli cok bide. Dunden beri uyurken karnina ayaklarina sicak koyuyorum. Guzel uyuyor Masallah. Gaz oluyor hele erkeklerde.Bide yerden gidiyor usutiyordur . Gaz ilacida kullaniyorum.
ben pek dısarı cıkmıyorum. kimse de gelmıyor zaten .Kizlar bugun gorumcemin mevludu vardi oraya gittik o kadar kalabalikti ki cocuk uyumadi ywrede birakamayinca kucagimda gezdrmek zorunda kaldm her yerim agryo 30btane cocuk vardi heralde buyukleri saymıyorum bile 2 hafta cikmam ben disari bu bana ders oldu
Birinin gelmesi sorun degilde bi yere gitmek cok zor cocukla yaa ev ortamina girmiceksn cocukla cikiyosan parka avmye gitxeksn tam hareketli zmaani birakamiyosn hic bi yere evde bi duzenin var en azndan nerde ne var blysn basim catliyo valla nasl yoruldiysa arabaya bindik gozlerini kapatti hemen 3 saattir uyuyo ve hic bsy yemedi bugnben pek dısarı cıkmıyorum. kimse de gelmıyor zaten .
ailem sehir dısında. böyle iyi gelmesın kımse.
kış geldı öksüren tıksıran cokBirinin gelmesi sorun degilde bi yere gitmek cok zor cocukla yaa ev ortamina girmiceksn cocukla cikiyosan parka avmye gitxeksn tam hareketli zmaani birakamiyosn hic bi yere evde bi duzenin var en azndan nerde ne var blysn basim catliyo valla nasl yoruldiysa arabaya bindik gozlerini kapatti hemen 3 saattir uyuyo ve hic bsy yemedi bugn