- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
Annenin aldır demesine hem üzüldüm özür dileyerek çok da sinir oldum. O bir can. O bir yaratandan armağan, emanet. Çok günah. Ayrıca gayet normal bir ara vermişsin. Brnim gibi altı aylık bebek kucağında hamile kalmadın ya ben bir de isteyerek yaptım çok şükür. Güçlü dur kimsenin seni kınamasına izin verme, çekeceksen de sen çekeceksin. Her şerde hayır vardır. İnan. Bebek bereketiyle gelir bu söz inan ki doğru. Hayırlı bir evlat olsun inşallah. Hamilesin hiç sıkma canını bebeğin için kendini düşün az bencil olman gerek bu durumda. Hehe de geç takma sakın. O bir can ve sen o canın arkasında güçlü dur ki belki daha fazla üstüne gelmezler. Artık ağlama gül herşey yoluna girecek
Amin canım amin. Zaten kızıma da gelip bakmadı ki. Çalışıyorum dedi gitti. İki gün kaldı. Loğusayken teyzem baktı bana. Bir de çok fazla problem yaşadık. Bu doğumumda sadece eşimin tarafını istiyorum çünkü gerçekten bana daha yakın ve daha nazik yaklaşıyorlar.. Kayınvalidem kızımı kardeşe alıştırmaya başladı bile.Kızımın doğumu acele ve erken oldu.Evi boyatıyorduk ve doğumum oldu. Biz de 40 ı çıkana kadar teyzemde kaldık. Evi müsaitti.. Kayınvalidemin evi ufaktı ve doğalgaz yaptırıyordu yeni. Bizde bu yüzden gittik gitmez olaydık. Şu an daha bilinçliyim. Hem evimde olacağım. bilmiyorum yine de üzüyor annemin bu tepkisi.