- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
Benim ölçüm yapılmadı yapıldığını da senden duydum var mı baska yaptıran acaba?Herkese merhaba,
16.haftada vajinal ultrason ile rahim agzı uzunluğunuz ölçüldü mü? Yukardan ölçünce 32mm cıktı. Alttan 25.72mm. Bu da demek oluyor ki erken doğum riskim varmış. Daha da incelirse serklaj denilen bir dikiş atıyorlar. Çok üzgünüm çok.
bende de herhangi bi ölçüm yapılmadı canım , ultrasonda bebeğin seyrine göre doktorun gerekli gördüğü bişey mi acabaBenim ölçüm yapılmadı yapıldığını da senden duydum var mı baska yaptıran acaba?
Canım çok geçmiş olsun.üzülme lütfen.çaresi varmis ve önceden fark edilmis.sırf panikten bile erken doğum riski olusuyor.bol bol dinlen.Herkese merhaba,
16.haftada vajinal ultrason ile rahim agzı uzunluğunuz ölçüldü mü? Yukardan ölçünce 32mm cıktı. Alttan 25.72mm. Bu da demek oluyor ki erken doğum riskim varmış. Daha da incelirse serklaj denilen bir dikiş atıyorlar. Çok üzgünüm çok.
Teşekkür ederim. Korkudan yatıyorum zaten. Her hafta kontrole gidicem. Ölçülecek. Dua edin bebeğim benimle kalsın.Canım çok geçmiş olsun.üzülme lütfen.çaresi varmis ve önceden fark edilmis.sırf panikten bile erken doğum riski olusuyor.bol bol dinlen.
Canim benim pozitif düşün ıyi olsun herşey , dualarimiz seninleTeşekkür ederim. Korkudan yatıyorum zaten. Her hafta kontrole gidicem. Ölçülecek. Dua edin bebeğim benimle kalsın.
Ederiz canim.sen gönlünü ferah tut yeterki.Allahın izni ile hallolurTeşekkür ederim. Korkudan yatıyorum zaten. Her hafta kontrole gidicem. Ölçülecek. Dua edin bebeğim benimle kalsın.
Geçmiş olsun doktor bisiy demiyor mu.normal deyip geçiştiriyor mu?yapacak bisiy yok malesefbenim de cok kasık ağrım oluyor ne yapabilirim bana yardim edin lutfen
Benim ölçüm yapılmadı yapıldığını da senden duydum var mı baska yaptıran acaba?
İlk defa duyuyorum.. Bana yapılmadı ..Herkese merhaba,
kan tahlilini detaylıd neden istiyorlar anlamadım ama önemli olan doktor ve cihaz, benden kan tahlili hiç istenmediHerkese günaydın. Detaylı için randevu alacağım. Ama kararsız kaldım.
Ben Central Hospitale gidiyorum. Orada 300 tl. Kan da istenebilir o zaman 400 tl dediler.
Pendik Şifa 210 TL dedi. Kan tahlili yokmuş.
Bir de Maltepe Tıp merk. sorduk. Arkadaşım iyi bir yer olduğunu, birçok birimine gittiğini söyledi. Onlar da 150 TL der.
Sizce ne yapmalıyım. uygulamada fark var mıdır aralarında?
Merhaba anneler
Hamilelik cok guzel gidiyor da , aranizda karni killanan var mi acaba. Esim hayir diyor ama ben eminin gobegimdeki killar siyahlasti
Ben de anlamadım. Sadece Central'de gerekebilir dediler kan tahlili. Doktor gerekli görürse kan tahlili de isteyebilir dediler. Başka hiçbir yerde yok.kan tahlilini detaylıd neden istiyorlar anlamadım ama önemli olan doktor ve cihaz, benden kan tahlili hiç istenmedi
Yapabilcek bisey yok canm.benimde hergun oluyor cuma gunu baya yogunlasinca doktora gittim cok sukur bi problem yok normal bunlar dedibenim de cok kasık ağrım oluyor ne yapabilirim bana yardim edin lutfen
Merhaba anneler
Hamilelik cok guzel gidiyor da , aranizda karni killanan var mi acaba. Esim hayir diyor ama ben eminin gobegimdeki killar siyahlasti
Teşekkür ederim. Korkudan yatıyorum zaten. Her hafta kontrole gidicem. Ölçülecek. Dua edin bebeğim benimle kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?