2016 Ocak AnneLeri..

Benim ölçüm yapılmadı yapıldığını da senden duydum var mı baska yaptıran acaba?

Kızlar merhaba doktor bana bebeğin eşi yani plesantan aşağıda duruyor dedi sizde de böyle bir durum olan var mı?

Benim ölçüm yapılmadı yapıldığını da senden duydum var mı baska yaptıran acaba?
bende de herhangi bi ölçüm yapılmadı canım , ultrasonda bebeğin seyrine göre doktorun gerekli gördüğü bişey mi acaba

Canım çok geçmiş olsun.üzülme lütfen.çaresi varmis ve önceden fark edilmis.sırf panikten bile erken doğum riski olusuyor.bol bol dinlen.

Herkese günaydın. Detaylı için randevu alacağım. Ama kararsız kaldım.
Ben Central Hospitale gidiyorum. Orada 300 tl. Kan da istenebilir o zaman 400 tl dediler.
Pendik Şifa 210 TL dedi. Kan tahlili yokmuş.
Bir de Maltepe Tıp merk. sorduk. Arkadaşım iyi bir yer olduğunu, birçok birimine gittiğini söyledi. Onlar da 150 TL der.
Sizce ne yapmalıyım. uygulamada fark var mıdır aralarında?

İlk defa duyuyorum.. Bana yapılmadı ..

kan tahlilini detaylıd neden istiyorlar anlamadım ama önemli olan doktor ve cihaz, benden kan tahlili hiç istenmedi

Merhaba anneler
Hamilelik cok guzel gidiyor da , aranizda karni killanan var mi acaba. Esim hayir diyor ama ben eminin gobegimdeki killar siyahlasti

Kesinlikle karnımda kıllar sıklaştı. sarı bereket acaba bu sürdüğümüz kremler mi yapıyor. ben mustela kullanıyorum yaklaşık bır aydır

Teşekkür ederim. Korkudan yatıyorum zaten. Her hafta kontrole gidicem. Ölçülecek. Dua edin bebeğim benimle kalsın.

Dualarımız seninle söyledikleri gibi stres yapma. benim bi arkadaşıma da öyle demişler hatta kız sürekli orasını tutup tutup yürümüş, çok sağlıklı zamanında normal doğumla bebeği oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…