2016 Ocak AnneLeri..

Canım eğer tansiyon problemin yoksa limonlu su öneririm bol bol su ve limonlu su ben ancak öyle atlattim gebelik öncesi 2 yıl çektim antibiyotik falan hiç bi faydasini görmedim
sıcak su olup olmaması önemlimi? deneyeceğim ya. 3 . kez bu artık. iyice arttı son aylarda .

sıcak su olup olmaması önemlimi? deneyeceğim ya. 3 . kez bu artık. iyice arttı son aylarda .
bebus kocaman olmus bak...artik minnak deyip gururuyla oynamasan diyorum:) dun gittigimde ilk kez benim de lokosit (enfeksiyon varliginda vucudun urettigi beyaz kan hucresi) miktarim yuksek cikti idrarda...ilac vermedi.hamileligin son ayinda lokosit yukselebilirmis...su icmeye calisiyorum ben de.kaccikiyor canim sende?

lökösit 44 çıktı bakteri 5 çıktı geçen ay 28 di lökösit. bide glukoz çıkıyor. bakteri olmazsa ilaç vermeyecek ama enfeksiyonda glukoz çıkmasına neden olabiliyormuş oyüzden verdi . zaten hafiften yanmam var anlamıştım ben tahlil yapmadan da .
büyüdü kızım ama ablamın bebişi benimkinden hep daha kilolu çıktığı için psikolojik bebişimi küçük görüyorum :)

bu arada kızlar benim bebeğim çok tekme atmıyor. genelde yer değiştiriyor dönüyor o şekilde hareketlerini hissediyprum. doktora sordum bebeğin fıtratı odur sakin bebektir doğduğunda da çok hareketli olmayabilir dedi. korkma yeterki hareket etsin nasıl ederse etsin dedi illa tekme atacak diye birşey yok dedi. benim gibi olan varsa no panik

Ben varim.. Basindan beri kibarcik oglum kiyamiyo annesine. Sadece donup duruyo. Arada bir de hickiriyor iste.

Banada erken doğum dedi 2 gun yatirdi. Bugun baska doktora gittim hersey yolunda sıkıntı yok dedi hangisi gercekci bilmiyorum
Evet en iyisi yatip uzanmak dogru demis doktorun haha :)

Canım benim de lökosit yuksek çıktı doktor idrar kültürü isteyecem dedi iki hafta sonra gidecem bakalım ben hala mantarla ugrasiyorum geçmiyor ne yapsam isi bıraktım inşallah evde doğuma kadar geçer çok bunaltiyor artık

Durumumuz nasıl canım gelişme war mi

Henüz yanıtlayabiliyorum canım çünkü inan ki artık zaman benim için nasıl hızla akıyor anlatamam. Bir hafta boyunca kullandığım ilaçların da etkisiyle uykuya meyilli oldum, ilaçlarım bitti, tansiyonum düzene girdi ve düştü. Preeklampsi nin tek tedavisi doğummuş. Sezaryen ameliyattan 4 gün sonra pazara gittim, alışveriş yaptım. Kısacası ben iyiyim, bebeğimin sağlıkla eve gelmesi için gün sayıyorum.

Bebeğim üç gündür solunum desteği olmadan kendi solunumunu gerçekleştiriyor çok şükür. Beslenmemizle ilgili sıkıntı yaşıyoruz, anne sütünü henüz tam anlamıyla kabullenmiyormuş, doktorumuz hepsi normal süreçler, aşacağız diyor. İlk hafta her yenidoğan gibi bir miktar kilo verdi, şimdi azar azar almaya başladı, aldığı kadar anne sütü ve besin desteği ile ilerliyoruz bakalım.

Canım, bol bol dinlen, kendini yorma, doğumdan sonra uykuya gerçekten inanılmaz derecede ihtiyaç oluyormuş. 24 saat daha bebek eve gelmediği halde bana yetmez oldu. 2.5 saatte bir süt sağıyorum. Foruma girmeye fırsat bulamıyorum. Hepinize kolay ve rahat doğum için ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum. Yoğun bakımda öyle farklı problemlerle yatan bebekler var ki, ağlamadan çıktığım gün olmuyor.

Senin nezdinde hepinize selam ve sevgilerimle..

Doğum hazırlığı ile ilgili olarak merak edilenler arasında doğum sonrasında hastanede kullanılan pedler ile ilgili bir tavsiyede bulunmak da istiyorum. Bana hastanede kullandıkları canpedden çok memnun kaldım. Belki temin etmek isteyenleriniz olabilir diyerek burada paylaşmak istedim. Kesinlikle öneriyorum.

Canım ablanın ve sizlerin gözünüz aydın, sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah.

Ciğer geliştirici iğneyi bana 29. Hafta hastaneye yatışımda bir gün arayla aynı senin gibi yaptırdı doktorum. Bu nasıl kritik ve önemli bir kararmış meğer. Bebeğin ciğer gelişimi 32. haftadan önce tamamlanmıyormuş ve doktorumun yerinde müdahalesi ile belki bebeğim çok sıkıntılı doğacakken hayata daha kuvvetle tutundu. 34. haftaya gelmişsin, inşallah bebeğin mümkün olduğunca zamanında doğar canım, ama korkma, doktoruna güven. Bebeğim şu an küvezde 32+1. Dediğim gibi 3 gündür kendi solunumunu yapabiliyor. İçini ferah tut. Sıkma kendini, moral her şey.

Günaydın kızlar ne var ne yok dün gittik doktora oglusum kocaman olmuş 2700 gr geldi 2 ocak sezeryan olacağım, 4 haftam kaldı herşey çok şükür yolunda imiş

İyi olmana cok sevindim canim benim Bebeklerim ikiz oldugu icin ben de her an dogum yapabilirim ve kasilmalarim da baslamis o yuzden bende dokdoktorunun isteği ile 32. Haftada ciger gelisim ignesi yaptirdim hep yatiyorum bende insalah bebegin kisa zamanda sagligina kavusur. allah yardimcini olsun canimm. Sutun hemen indi mi ve sezeryandan sonra cok agrin sancin oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…