- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Amin aminValla bize ele dokunur bir destek geldi babalardandarısı başına canım...
sıcak su olup olmaması önemlimi? deneyeceğim ya. 3 . kez bu artık. iyice arttı son aylarda .Canım eğer tansiyon problemin yoksa limonlu su öneririm bol bol su ve limonlu su ben ancak öyle atlattim gebelik öncesi 2 yıl çektim antibiyotik falan hiç bi faydasini görmedim
bebus kocaman olmus bak...artik minnak deyip gururuyla oynamasan diyorum:) dun gittigimde ilk kez benim de lokosit (enfeksiyon varliginda vucudun urettigi beyaz kan hucresi) miktarim yuksek cikti idrarda...ilac vermedi.hamileligin son ayinda lokosit yukselebilirmis...su icmeye calisiyorum ben de.kaccikiyor canim sende?sıcak su olup olmaması önemlimi? deneyeceğim ya. 3 . kez bu artık. iyice arttı son aylarda .
Ben varim.. Basindan beribu arada kızlar benim bebeğim çok tekme atmıyor. genelde yer değiştiriyor dönüyor o şekilde hareketlerini hissediyprum. doktora sordum bebeğin fıtratı odur sakin bebektir doğduğunda da çok hareketli olmayabilir dedi. korkma yeterki hareket etsin nasıl ederse etsin dedi illa tekme atacak diye birşey yok dedi. benim gibi olan varsa no panik
Banada erken doğum dedi 2 gun yatirdi. Bugun baska doktora gittim hersey yolunda sıkıntı yok dedi hangisi gercekci bilmiyorumCanım çok normal aşağıda olması benim uzun zamandır öyle.... Başta bende senin gibi çok tedirgin oldum ama şimdi alıştım ki bu aylarda normal diye biliyorum.. Zaten ben karın sertliği ve bebeğimin aşağıda olması şikayetiyle doktora gitmiştim ve erken doğum riskim vardı ama artık yavaş yavaş atlattım gibi onu da .. Son doktoruma gittiğimde karnım çok sert sadece yatınca yumuşuyor dediğimde ozaman sende bolbol yat dinlen dedi gülerek:)
Canım ben sıcak suyla da içtim normal suya da sıktım biraz daha tercih sana kalıyor bağırsak durumun canlanıyor biraz haberin olsunsıcak su olup olmaması önemlimi? deneyeceğim ya. 3 . kez bu artık. iyice arttı son aylarda .
Canım benim de bir kaç gündür var az ama sanırım çoğalacak krem kullaniyorum ama vücut yapısı sanırımBenim gibi karni Çatır çatır çatlayan var mi
Canım benim de lökosit yuksek çıktı doktor idrar kültürü isteyecem dedi iki hafta sonra gidecem bakalım ben hala mantarla ugrasiyorum geçmiyor ne yapsam isi bıraktım inşallah evde doğuma kadar geçer çok bunaltiyor artıklökösit 44 çıktı bakteri 5 çıktı geçen ay 28 di lökösit. bide glukoz çıkıyor. bakteri olmazsa ilaç vermeyecek ama enfeksiyonda glukoz çıkmasına neden olabiliyormuş oyüzden verdi . zaten hafiften yanmam var anlamıştım ben tahlil yapmadan da .
büyüdü kızım ama ablamın bebişi benimkinden hep daha kilolu çıktığı için psikolojik bebişimi küçük görüyorum :)
Durumumuz nasıl canım gelişme war mi
Selam herkese,
Bugün teyze oldum. Çok şükür bebişimizde ablamda çok iyi. Darısı başımıza. Sabah zor kalktım ayağa. İyice baskı yapıyor kuzum. Doktorumuz da aynı ablamla. Baktı baskı var ama sorun yok dedi. Ciğer geliştirici iğnemizi olduk ilk doz. Yarın da ikinci doz. Kuzum en az 3 hafta daha kalsın dua edin.
teşkkür ederim canım deneyeceğim kesinlikle. salı günü özelde randevum var ozaman kadar etki edecekmi bakalımCanım ben sıcak suyla da içtim normal suya da sıktım biraz daha tercih sana kalıyor bağırsak durumun canlanıyor biraz haberin olsun
İyi olmana cok sevindim canim benim Bebeklerim ikiz oldugu icin ben de her an dogum yapabilirim ve kasilmalarim da baslamis o yuzden bende dokdoktorunun isteği ile 32. Haftada ciger gelisim ignesi yaptirdim hep yatiyorum bende insalah bebegin kisa zamanda sagligina kavusur. allah yardimcini olsun canimm. Sutun hemen indi mi ve sezeryandan sonra cok agrin sancin oldu muHenüz yanıtlayabiliyorum canım çünkü inan ki artık zaman benim için nasıl hızla akıyor anlatamam. Bir hafta boyunca kullandığım ilaçların da etkisiyle uykuya meyilli oldum, tti, tansiyonum düzene girdi ve düştü. Preeklampsi nin tek tedavisi doğummuş. Sezaryen ameliyattan 4 gün sonra pazara gittim, alışveriş yaptım. Kısacası ben iyiyim, bebeğimin sağlıkla eve gelmesi için gün sayıyorum.
Bebeğim üç gündür solunum desteği olmadan kendi solunumunu gerçekleştiriyor çok şükür. Beslenmemizle ilgili sıkıntı yaşıyoruz, anne sütünü henüz tam anlamıyla kabullenmiyormuş, doktorumuz hepsi normal süreçler, aşacağız diyor. İlk hafta her yenidoğan gibi bir miktar kilo verdi, şimdi azar azar almaya başladı, aldığı kadar anne sütü ve besin desteği ile ilerliyoruz bakalım.
Canım, bol bol dinlen, kendini yorma, doğumdan sonra uykuya gerçekten inanılmaz derecede ihtiyaç oluyormuş. 24 saat daha bebek eve gelmediği halde bana yetmez oldu. 2.5 saatte bir süt sağıyorum. Foruma girmeye fırsat bulamıyorum. Hepinize kolay ve rahat doğum için ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız için dua ediyorum. Yoğun bakımda öyle farklı problemlerle yatan bebekler var ki, ağlamadan çıktığım gün olmuyor.
Senin nezdinde hepinize selam ve sevgilerimle..
Ahaha,benimki de ondan,arsiz utanmaz bi veletGünaydınlar :))
Pata küte girişiyor benimki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?