Aman maşallah cnm vaktinde gelsin hiç sıkıntı yapma :) ocak kaç gözüküyo seninYok ayol biz de variz.. Ne dogurmasi. Biraksak subat annesi olacaz bu sipayi.. Ama cok keyfim yok kendi adima soylemem gerekirse. Girip okuyup cikiyorum genelde. Cepten KK ya girmek hic keyifli degil..
Sat 13 ocak ama dr haftasini bekletmem dedi. Beklerse biraz iri olup zorlarmis beni. Carsamba kontrolum var. Kurcalayacakmis beniAman maşallah cnm vaktinde gelsin hiç sıkıntı yapma :) ocak kaç gözüküyo senin
Valla cnm benimde dursaydı 10 ocaktı ama 30 kasımda geldi prensesim :))Sat 13 ocak ama dr haftasini bekletmem dedi. Beklerse biraz iri olup zorlarmis beni. Carsamba kontrolum var. Kurcalayacakmis benidogum hizlansin diye. Ne kadar etkili olacak bilmiyorum. Bekliyorum iste kurbanlik koyun gibi..
Nasi oluyosa o tetikleme.. Gorciz artik. Tavsiyelerin icin tesekkurler cnmValla cnm benimde dursaydı 10 ocaktı ama 30 kasımda geldi prensesim :))
Doğumu tetiklicektir.. Artık sıcak suyla yıkanmaya başla bence merdiven inbin bide kabuk tarçın çayo iç cnm onlar hem doğumu başlatıyo hemde rahat doğum sağlıyomuş
canım benide 37+6 da çatı muayenesi yaptı kanama oldu ertesi günde kahverengi akıntım oldu 2 cm açılma var demişti doktor 4 gün oldu yapalı bende ilk gün doğurcam diye strese girmiştim ama hala bişey yokk korkma Rabbim kolaylık versin bütün arkadaşlaraKızlar muayeneden geldim çatı muayenesi yapıldımuayeneye bağlı kanama olabilir dedi ve kanamam var şu an doğum stresine iyice girmiş durumdayım
karadut yapragi cayi icmek gerekliymis...gunde en az 7 hurma yemek...bol merdicen cikma,bol yuruyus,kondusyon bisikleti surme,15x3 iyice bacaklari acarak oturma kalkma hareketi..doktorumun onerileri bunlar bana...bi de dua etmek...Hanimlar yarin 38haftam doluyor ama karnim hala yukarida.hafiften adet sancisi gibi sancilar disinda bisey yok.iyice korku basti ilk bebegim oldugundan başima ne gelecek bilmiyorum normal olmasi icin öneriniz varmi
stresi bosver,doktor ne dedi?kanama olabilir dedi...relaxKızlar muayeneden geldim çatı muayenesi yapıldımuayeneye bağlı kanama olabilir dedi ve kanamam var şu an doğum stresine iyice girmiş durumdayım
Benim daha 11 gün doğurmamam lazım
sorma ya yapayalnız kaldıkönceden bölemiydi buralar şimdiye iyileşmişti yüzüm
dogurmadim canim dogurmadim...yilbasindan once de dogurmayim mumkunse..Bu arada en çok öğrrtmenim seni merk ediyorum acava doğurdumu diye:)
Evet ya valla dün girdim bir tanesine yarın iki tane varniye kiz finalleri hamile mi gecirmek istiyosun
Seni ayakta alkışlıyorum.. Cidden..Evet ya valla dün girdim bir tanesine yarın iki tane var
sağol canım benim açılma da yok kahverengi hafif devam ediyor bakalım hayırlısı ilk doğum çok korkuyormcanım benide 37+6 da çatı muayenesi yaptı kanama oldu ertesi günde kahverengi akıntım oldu 2 cm açılma var demişti doktor 4 gün oldu yapalı bende ilk gün doğurcam diye strese girmiştim ama hala bişey yokk korkma Rabbim kolaylık versin bütün arkadaşlara
haklisin canımstresi bosver,doktor ne dedi?kanama olabilir dedi...relax
Ay ama toplanıp doğum öncesi bakım partisi yapaydık fenamıydı canımcımmilahi fundam yaaa,maske yapayim gel
hayırlısı canım sağlıklı olsun da küçük bebekler daha çabuk toparlıyorYa bende Dr.dan çıktım şimdi,plesanta yaşlanması başlamış ve bebeğim sadece 44gr almış çok üzüldümdaha 2624gr Dr.um gayet normal ,doğuma kadar 2800/2900 olur bende kızımı o kadar doğurdum minyonuz biz rahat doğum yaparsın dedi
sağlıklı olsunda canım doktorun dediği gibi daha rahat doğum gerçekleşir.Ya bende Dr.dan çıktım şimdi,plesanta yaşlanması başlamış ve bebeğim sadece 44gr almış çok üzüldümdaha 2624gr Dr.um gayet normal ,doğuma kadar 2800/2900 olur bende kızımı o kadar doğurdum minyonuz biz rahat doğum yaparsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?