2016 Ocak AnneLeri..

Aman maşallah cnm vaktinde gelsin hiç sıkıntı yapma :) ocak kaç gözüküyo senin
Sat 13 ocak ama dr haftasini bekletmem dedi. Beklerse biraz iri olup zorlarmis beni. Carsamba kontrolum var. Kurcalayacakmis beni dogum hizlansin diye. Ne kadar etkili olacak bilmiyorum. Bekliyorum iste kurbanlik koyun gibi..

Sat 13 ocak ama dr haftasini bekletmem dedi. Beklerse biraz iri olup zorlarmis beni. Carsamba kontrolum var. Kurcalayacakmis beni dogum hizlansin diye. Ne kadar etkili olacak bilmiyorum. Bekliyorum iste kurbanlik koyun gibi..
Valla cnm benimde dursaydı 10 ocaktı ama 30 kasımda geldi prensesim :))
Doğumu tetiklicektir.. Artık sıcak suyla yıkanmaya başla bence merdiven inbin bide kabuk tarçın çayo iç cnm onlar hem doğumu başlatıyo hemde rahat doğum sağlıyomuş

Nasi oluyosa o tetikleme.. Gorciz artik. Tavsiyelerin icin tesekkurler cnm

Kızlar muayeneden geldim çatı muayenesi yapıldımuayeneye bağlı kanama olabilir dedi ve kanamam var şu an doğum stresine iyice girmiş durumdayım
canım benide 37+6 da çatı muayenesi yaptı kanama oldu ertesi günde kahverengi akıntım oldu 2 cm açılma var demişti doktor 4 gün oldu yapalı bende ilk gün doğurcam diye strese girmiştim ama hala bişey yokk korkma Rabbim kolaylık versin bütün arkadaşlara

Hanimlar yarin 38haftam doluyor ama karnim hala yukarida.hafiften adet sancisi gibi sancilar disinda bisey yok.iyice korku basti ilk bebegim oldugundan başima ne gelecek bilmiyorum normal olmasi icin öneriniz varmi
karadut yapragi cayi icmek gerekliymis...gunde en az 7 hurma yemek...bol merdicen cikma,bol yuruyus,kondusyon bisikleti surme,15x3 iyice bacaklari acarak oturma kalkma hareketi..doktorumun onerileri bunlar bana...bi de dua etmek...

sağol canım benim açılma da yok kahverengi hafif devam ediyor bakalım hayırlısı ilk doğum çok korkuyorm

kızlar ayrica dün sabah bi kalktim yanagim balon gibi disim apse yapmis ağrıyor dün geçici bi kanal yapıldı antibiyotik başlandı iltihap bende ateş ve halsizlik yaptı çok kotuyum şişlik de ağrı da devam ediyor dua edin iyileseyim bu halde doğum yapmak istemiyorm

Ya bende Dr.dan çıktım şimdi,plesanta yaşlanması başlamış ve bebeğim sadece 44gr almış çok üzüldüm daha 2624gr Dr.um gayet normal ,doğuma kadar 2800/2900 olur bende kızımı o kadar doğurdum minyonuz biz rahat doğum yaparsın dedi

hayırlısı canım sağlıklı olsun da küçük bebekler daha çabuk toparlıyor

Merhaba kızlar günaydın sabah sabah icradan gelen kâğıtla uyandım evimiz kira icradan satış yapılmış 15 gün içinde evi bosaltin diyor karnım burnunda nasıl tasinacaz allahım yardim et çok bunaldim stresten erken doğum olacak diye korkuyorum

sağlıklı olsunda canım doktorun dediği gibi daha rahat doğum gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…