Canım doğum başlamış senin dün ben de sanciyla gittim bunlar olsa birakmicaklardi beni duş al ve sancinin siklasmasini bekle Allah yardimcin olsunmrb arkadaşlar benimde muhtemel tarih 09.01.2016 ama ağrılarım var dün nst de düzenli sancılarım çıktı heran olabilir dedi doktor bu arada çatı muayenesinde kanamam oldu ve 2cm açılma var dedi doktor çatı muayenesinde kanaması olan varmı? dünden beride kasıklarım çok ağrıyo yürüyemiyor
um bile
canım nasıldı çatı ? dr.umda bana 37de yaparım dedi ama önümüzdeki haftamı yapar bi sonraki mi bilmiyorum önümüzdeki hafta daha 37nin başı oluyo erken gibi geliyo bana daha hemde tırsıyorum accıkınBen bugün yaptirdim catiyi.kanamam falan olmadı canım.acilmamda yok zaten.doğumun başlıyor demek ki.ara ara sıcak dus al.sancılarını takip et.karnında sertlesme de var mi ?
yaa kasılmalarım var gibi ama sancım hiç yok hissetmiyorumm ne yapcağımı bilemedim ara ara kahverengi akıntım vardı gün boyuBen bugün yaptirdim catiyi.kanamam falan olmadı canım.acilmamda yok zaten.doğumun başlıyor demek ki.ara ara sıcak dus al.sancılarını takip et.karnında sertlesme de var mi ?
Hadi gozun aydin canimm. Allah anali babali buyutsun yavrunuzu. Darisi basimiza insallah..Kızlar ben doğum yaptım ikimiz de iyiyiz sukur sezeryanla komple uyuşturdular sonrası benim için çok zorlu bi süreçti ama çok şükür atlattık şimdilik ağrılar hafifledi allah kimseye böyle sancı yaşatmasın size de inşallah kolay doğum nasip etsin
Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :))Kızlar ben doğum yaptım ikimiz de iyiyiz sukur sezeryanla komple uyuşturdular sonrası benim için çok zorlu bi süreçti ama çok şükür atlattık şimdilik ağrılar hafifledi allah kimseye böyle sancı yaşatmasın size de inşallah kolay doğum nasip etsin
gözünaydın canım. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.Kızlar ben doğum yaptım ikimiz de iyiyiz sukur sezeryanla komple uyuşturdular sonrası benim için çok zorlu bi süreçti ama çok şükür atlattık şimdilik ağrılar hafifledi allah kimseye böyle sancı yaşatmasın size de inşallah kolay doğum nasip etsin
Ay canım benim,Rabbim yardimcin olsun.bilgi ver bizedeBende hastanedeyim. Büyük ihtimal bugün doğacak. Dikişlerim alındı. Dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Mikemmeldi,yidim parmagi geldimcanım nasıldı çatı ? dr.umda bana 37de yaparım dedi ama önümüzdeki haftamı yapar bi sonraki mi bilmiyorum önümüzdeki hafta daha 37nin başı oluyo erken gibi geliyo bana daha hemde tırsıyorum accıkın
Mikemmeldi,yidim parmagi geldimtirsma cnm bu en basiti
Doğum zamanı bunu sürekli yapacaklar cunki.O an acı duyuyosun geçiyor oda çok az.20 sn falan sürdü.jel sürülmüş eldiven ve iki parmak çözüyor isi
Ayyyy kuzucum sorma gecmek bilmedi..banada bugun herkes dogum yakin galiba dedi..bakalim 5 gun daha dayanabilecekmiyiz..hayirlisi olsun canimSenin grip ne lanet çıktı ya,sinir oluyor ve üzülüyorum geçsin artık lütfenAllah yardim cin olsun...biz bugün kontroldeydik.artık bekliyoruz dedi doktor.rahim duvarım kirecleme yapmaya başlamış.yani doğum yakın demek.yılbaşını gecmesini umuyorum
canım benim hayırlı uğurlu olsun , Rabbim ağrılarını dindirsin inşallahKızlar ben doğum yaptım ikimiz de iyiyiz sukur sezeryanla komple uyuşturdular sonrası benim için çok zorlu bi süreçti ama çok şükür atlattık şimdilik ağrılar hafifledi allah kimseye böyle sancı yaşatmasın size de inşallah kolay doğum nasip etsin
hahaha kopardın beniMikemmeldi,yidim parmagi geldimtirsma cnm bu en basiti
Doğum zamanı bunu sürekli yapacaklar cunki.O an acı duyuyosun geçiyor oda çok az.20 sn falan sürdü.jel sürülmüş eldiven ve iki parmak çözüyor isi
muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :) bizde yeni yılı geçsin istiyoruz ama cuma doktoor kontrolüm vardı nst de düzenli sancıların var dedi çatı muayenesinde kanamam oldu 2 cm açılman var dedi bakalım 5 gün daha dayanabilcek mi sizde durumlar nasıl bu arada ben bebek hareketlerini bayağı ağır hissediyorum sizde de öyle miAyyyy kuzucum sorma gecmek bilmedi..banada bugun herkes dogum yakin galiba dedi..bakalim 5 gun daha dayanabilecekmiyiz..hayirlisi olsun canim
Kızlar ben doğum yaptım ikimiz de iyiyiz sukur sezeryanla komple uyuşturdular sonrası benim için çok zorlu bi süreçti ama çok şükür atlattık şimdilik ağrılar hafifledi allah kimseye böyle sancı yaşatmasın size de inşallah kolay doğum nasip etsin
İnşallah saglıklı kolay bir dogumun olur canım dualarımız seninleBende hastanedeyim. Büyük ihtimal bugün doğacak. Dikişlerim alındı. Dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Ahaha,esin iyi parmaklamamis adamihahaha kopardın benimadem kaçış yok ti.ye alalım bari diyosun salı günü yapmaz inş ama ya 36+6 oluyorum daha erken doğurmiyim bidee o parmak yüzünden , bide benim deli dr.um diyoki eşimin yanında bak benim ellerim küçücük hiç acıtmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?