ehehee,kendi beben olsun otomatik anne oluyosun canim,hic dert etme...ablanin bebegi hayirli olsun bu arada...nerde yapti bebisin boyu kilosu nasil?bi de sezeryan kendi karari mi?dün ablam doğum yaptı sezeryan, normal doğumun daha mantıklı olduğuna emin oldum. bebişi görünce benim kızım nasıl olacak çok merak ediyorum hiç göremedim yüzünükucağıma alayım dedim daha çocuğu tutamıyorum ya, ben doğumdan korkarım belki derken bakımından dolayı resmen depresyona girdim emzik bile veremedim yaa heyecan yaptım sınavdaymış gibi oldum
inşallah canım ya öyle de iyi beslenmiştim ki bu hafta kilo alsın diye baya dumur oldum dr söyleyince=) baktım internetten stresten de olabiliyomuş işler güçler bitmedi diye çok stres oldum artık b iraz geri vites yapıcam inşallah ... sen nasıl oldun ateşin falan geçtimi dişte zordur ya =(hayırlısı canım sağlıklı olsun da küçük bebekler daha çabuk toparlıyor
canım kıyamam bende taşındım ekimde senin kadar ağır değildim tabiki ama Allah yardım ediyo sanada edicektir inşallah kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş sen Rabbime güven inan bana o yardımcılarını yollar nasıl halloldu anlamazsın bile inşallah stres yapıp kendini de bebeğini de üzmeMerhaba kızlar günaydın sabah sabah icradan gelen kâğıtla uyandım evimiz kira icradan satış yapılmış 15 gün içinde evi bosaltin diyor karnım burnunda nasıl tasinacaz allahım yardim et çok bunaldim stresten erken doğum olacak diye korkuyorum
dün ablam doğum yaptı sezeryan, normal doğumun daha mantıklı olduğuna emin oldum. bebişi görünce benim kızım nasıl olacak çok merak ediyorum hiç göremedim yüzünükucağıma alayım dedim daha çocuğu tutamıyorum ya, ben doğumdan korkarım belki derken bakımından dolayı resmen depresyona girdim emzik bile veremedim yaa heyecan yaptım sınavdaymış gibi oldum
:)) bende yılbaşını geçirsem keşke diyodum lakinnnnn yarın bir aylığızzz:))dogurmadim canim dogurmadim...yilbasindan once de dogurmayim mumkunse...buyukbaslarin arasinda sirasini bekleyen kurbanlik gibi hissediyorum kendimi...insallah canim yanmaz cok fazla
bırak artık işi gücü ateşim geçti disim de hafifler gibi oldu ama antibiyotik içmenin stresini de yasamiyor değilim haniinşallah canım ya öyle de iyi beslenmiştim ki bu hafta kilo alsın diye baya dumur oldum dr söyleyince=) baktım internetten stresten de olabiliyomuş işler güçler bitmedi diye çok stres oldum artık b iraz geri vites yapıcam inşallah ... sen nasıl oldun ateşin falan geçtimi dişte zordur ya =(
Bıraktım bıraktım Cnm ,apse vs olmasa içme derdim ama dîş önemli Cnm iyi yapıyorsun içerek aynen bakalım yeni yılı atlatırız inşallah az daha sıkalım dişimizi:)bırak artık işi gücü ateşim geçti disim de hafifler gibi oldu ama antibiyotik içmenin stresini de yasamiyor değilim haniayrıca doğumdan çok korkuyorm lekelenmem de az az devam ediyor yılbaşı geçsin diye dua ediyorm
inşallah canım hayırlısıyla :)Bıraktım bıraktım Cnm ,apse vs olmasa içme derdim ama dîş önemli Cnm iyi yapıyorsun içerek aynen
bakalım yeni yılı atlatırız inşallah az daha sıkalım dişimizi:)
bebişimiz 3540 gr 50 cm doğdu maşallahehehee,kendi beben olsun otomatik anne oluyosun canim,hic dert etme...ablanin bebegi hayirli olsun bu arada...nerde yapti bebisin boyu kilosu nasil?bi de sezeryan kendi karari mi?
içgüsel olur sanmıştım ama olmadı. sanırım doğurmadan da olmayacak :) çok değişikler ya baktıkça insan tuhaf oluyor, içine çekiyor sanki sürekli izlemek istiyorum :) kendi çocuğumda herhalde deliririmbi kere yenidoğan yeğenimle başbaşa kalıp sorun yaşamıştım bendede o zamandan kalma bi yrenidoğan korkusu var ama düşünmemeye çalışıyorum kendi evladımız olunca öyle olmayız inşallah annelik güdüleriyle
Demek ki sadece ben aranmiyorum hala dogurmadin mi diye..yada aman yeniyila Kadar dogurma sakin..sanki benim elimde..insanlar hic sikilmiyor ilk akla gelen cumleleri kurmaktan..birazcik yaraticilik ne iyi olurdu halbuki..bu arada dudagimda ucuk cikti bugun .yani arkadaslar hepimiz korkuyoruz.yalniz degilsinizKızlar. . selam nayeniyıl? Her gün arayıp doğurmadın dimi diye fenalık geçirten arkadaş muhabbetlerime rağmen halen doğurmadımBugün kontrolümüz vardı. Bebolurduaz iri ve günü dolarsa normal doğum bayabugünşıyor gibi. Bugün çatı muayenesi yaptı dr um tekrar, müsait olsaydı suni sancı ile başlatacaktı doğumu. Ancak şuan hiçbi işe yaramaz, sezeryana dönebilir dedi. Biraz hayal kırıklığına uğradım işin aslı, kendimi çok net normal doğuma hazırlamıştım. Tabiki sağlıklı olsun en önemlisi o ve hala normal olabilir hayırlsı artık. Doğumu başlatabilecek şeyler denicem artık bolca yürüyüş vs. gerisi Allah'a kalmış. İlla normal olsun diye sağlığımızı da riske atmam tabi. Ama illa sezeryan olacaksam da bebek ne zaman gelmeyi isterse o zaman olayım önceden gün belirlemeyim diyorum. Bakalım bunlar hep ihtimaller dahilinde, yaşayıp görcez bizde durumlar böyle, herkese sağlıklı doğumlar şekerler..
Demek ki sadece ben aranmiyorum hala dogurmadin mi diye..yada aman yeniyila Kadar dogurma sakin..sanki benim elimde..insanlar hic sikilmiyor ilk akla gelen cumleleri kurmaktan..birazcik yaraticilik ne iyi olurdu halbuki..bu arada dudagimda ucuk cikti bugun .yani arkadaslar hepimiz korkuyoruz.yalniz degilsiniz
ay bende çok heyecanlanıyorum artık ve çok merak ediyorum evladımı yaa sanırım bende kafayı çizdirebilirim o ilk aniçgüsel olur sanmıştım ama olmadı. sanırım doğurmadan da olmayacak :) çok değişikler ya baktıkça insan tuhaf oluyor, içine çekiyor sanki sürekli izlemek istiyorum :) kendi çocuğumda herhalde deliririm
Merhaba kızlar günaydın sabah sabah icradan gelen kâğıtla uyandım evimiz kira icradan satış yapılmış 15 gün içinde evi bosaltin diyor karnım burnunda nasıl tasinacaz allahım yardim et çok bunaldim stresten erken doğum olacak diye korkuyorum
Ay sorma yaa. Tmm ilgi alaka guzel de hergun arayip dogurmadin dimi diyenler, bisi sormak icin aradigmda ayy doguruomusun yoksa diye teli acanlar, teli acmayinca herkesin bi telaslanmasi, aman yilsonuna, yilbasina, su tarihe ,bu tarihe denk getirme diyenler, gece sancin tutunca bize haber vermessen ömür boyu konuşmayız diyenlerrr(esimle birlikte hastaneye gidip, sakin bisekilde kendi kendime dogurma hakkim da yok).. Valla bunaldim. Artik sag saglim çocuğumu kucagima alip huzura kavusmak istiyorum. Tabiki dogum sonrasi da ayri bi curcuna olacak ama bebisimin kokusuyla sakinlesebilirm en azindan o zamn. Ayy valla bana geldiler buara bilmiorm nolacak, sakinlesmeye ihtiyacim var sevgili hamisler
ya bende de var cnm bende bugün öğrendim ama bizim ki hiç kilo almamış bi hafta boyunca ona canım sıkıldı birazcıkKızlar ya bugün nstye girdim girdiğim yer doğumhanenin içinde aman yarabbim yanda bir bayan normal doğum yapıyordu nst boyunca ağladım ya dayanamadım kadının bağırmalarına :/ çok uğraştı benim nstem bitti indim doktorun yanına doktor koşa koşa çıktı odadan o kadınının yanına gitti yarım saat sonra geldi. Elim ayağım salındı ama ya öyle böyle değil
Bebek iyi bizde de plesanta yaşlanmaya başlamış doktor normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?