Oy gününü beklese tombik olacak demek ki ve yine de iyi doğmuş masaAllah...kuvoze girmemesine sevindim canım.sağlıklı olmanıza.Allah bağışlasın.çok geçmiş olsun ayrıca...Hepinize tesekkürler iyi dilekleriniz için. Çok şükür biz iyiyiz. Bebeğim küveze girmedi.36+2 de doğmuş oldu. 3kilo 48 cm. Sezeryan agrısı cok kötü yalnız. Zorunluluk yoksa kesinlikle normal derim. Doğuranlara doğuracaklara saglık diliyorum.
Hadi gecmis olsun :))Hepinize tesekkürler iyi dilekleriniz için. Çok şükür biz iyiyiz. Bebeğim küveze girmedi.36+2 de doğmuş oldu. 3kilo 48 cm. Sezeryan agrısı cok kötü yalnız. Zorunluluk yoksa kesinlikle normal derim. Doğuranlara doğuracaklara saglık diliyorum.
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin :))Hepinize tesekkürler iyi dilekleriniz için. Çok şükür biz iyiyiz. Bebeğim küveze girmedi.36+2 de doğmuş oldu. 3kilo 48 cm. Sezeryan agrısı cok kötü yalnız. Zorunluluk yoksa kesinlikle normal derim. Doğuranlara doğuracaklara saglık diliyorum.
Canım tebrik ederim maşallah kilosu çok iyi haftasına gore güle güle büyür bebisini :)Hepinize tesekkürler iyi dilekleriniz için. Çok şükür biz iyiyiz. Bebeğim küveze girmedi.36+2 de doğmuş oldu. 3kilo 48 cm. Sezeryan agrısı cok kötü yalnız. Zorunluluk yoksa kesinlikle normal derim. Doğuranlara doğuracaklara saglık diliyorum.
ocak gelmeden herkes doğurdu Funda kimse takmaz artık biziya kızlar yüzümde birden kırmızı lekeler çıktı =( böle kabardı gibi
aaa dünden beri bende de oldu öyle ama önemsemedim..yanağım resmen kabarcık doldu bugün hayırdır inşallahya kızlar yüzümde birden kırmızı lekeler çıktı =( böle kabardı gibi
sorma ya yapayalnız kaldıkocak gelmeden herkes doğurdu Funda kimse takmaz artık bizi
yarın dr.a gidicem cnm sorup sölerim sanada , bende hamilelikte güzelleşti cildim falan diye havalı havalı geziyodum her duyguyu yaşatmadan gelmicek bu sıpalaraaa dünden beri bende de oldu öyle ama önemsemedim..yanağım resmen kabarcık doldu bugün hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?