2016 Ocak AnneLeri..

Oy gününü beklese tombik olacak demek ki ve yine de iyi doğmuş masaAllah...kuvoze girmemesine sevindim canım.sağlıklı olmanıza.Allah bağışlasın.çok geçmiş olsun ayrıca...

sosesc canım gözün Aydın maşallah gününe göre iyi doğmuş , inşallah sende toparlarsın kendini kısa zamanda

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin :))

Hanimlar yarin 38haftam doluyor ama karnim hala yukarida.hafiften adet sancisi gibi sancilar disinda bisey yok.iyice korku basti ilk bebegim oldugundan başima ne gelecek bilmiyorum normal olmasi icin öneriniz varmi

Canım tebrik ederim maşallah kilosu çok iyi haftasına gore güle güle büyür bebisini :)

Kızlar muayeneden geldim çatı muayenesi yapıldımuayeneye bağlı kanama olabilir dedi ve kanamam var şu an doğum stresine iyice girmiş durumdayım

ya kızlar yüzümde birden kırmızı lekeler çıktı =( böle kabardı gibi

aaa dünden beri bende de oldu öyle ama önemsemedim..yanağım resmen kabarcık doldu bugün hayırdır inşallah
yarın dr.a gidicem cnm sorup sölerim sanada , bende hamilelikte güzelleşti cildim falan diye havalı havalı geziyodum her duyguyu yaşatmadan gelmicek bu sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…