- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Nerde bu devlet nerde bu hamişler? Kimsenin sesi çıkmıyor. Nerdesiniz millet neler yapıyorsunuz?
canım evin içinde bol bol yürü sancin siklasmadan gidipte o sevimsiz muayenelere katlanmak zorunda kalma yengemden biliyorum ben ılık bi de dus al yoksa ben daha seninle ayni haftadayim malum lekelenmem azaldi benim senin lekeler gecti mi bu aradamrb arkadaşlar 38+4 deyim bugün kontrole gittim nst de sancılarım 100 lerde çıktı doktor doğum başlamış dedi hastaneye yatırcam dedi 3 cm açılma var ama ben istemedim ağrılarım çok hafif pek hissetmiorum evde bekliyim dedim tamam dedi sonra burda çok sıkılırsın bi 12 saat sürebilir dedi ağrıların fazlalaşınca gel dedi 10 saat oldu bende hiç bişey yok çok hafif arada belim ağrıyo sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim çok tedirginimm
Kızlar ya bugün nstye girdim girdiğim yer doğumhanenin içinde aman yarabbim yanda bir bayan normal doğum yapıyordu nst boyunca ağladım ya dayanamadım kadının bağırmalarına :/ çok uğraştı benim nstem bitti indim doktorun yanına doktor koşa koşa çıktı odadan o kadınının yanına gitti yarım saat sonra geldi. Elim ayağım salındı ama ya öyle böyle değil
Bebek iyi bizde de plesanta yaşlanmaya başlamış doktor normal dedi
tuttu ölçüler zeynep banu güler doktoru benimde devlette doktorum zeynep hanım. yarın muayanem var. çatı kontrolü yapacak.ooo masaAllah Allah bagislasin yavrucugu...ultrasondaki olcumuyle tuttumu peki,bi de doktoru kimdi?
bu arada sana bi ozur borcum var,hakkini helal et...bugun devlete gittim prenses oda dedikleri yeri gordum fotolar asagida
Sancım olduğunda bende son ana kadar evimde olma istiyorum nasip olursa ama tabi yaşamadığım için konuşmak kolay şimdi ,Dr.ına ulaşabildin mi?Yok
canım suyum gelmedi hafif belimde ağrı var erkenden hastaneye gidip kurcalamak istemiyorum şu alttan muayeneler çok sevimsiz
Dut yemiş Halim bu Cnm ama kaşar peynirinde hiç ciddiye almadım artık yicem bu haftaiyidir kucuk bebek,4000 olsa nasi dogurcan canim?zor olmaz dogumun...ayrica seninkinin kilosu gayet iyi...bi de kasar peyniri ve dut tavsiye ederim
Bugun mutfagı düzenledim dolaptakileri tekrardan düzenledim epey yorucuydu 11 gibi basladım aksam 9 da bitti yarında üstlerini silcem az kaldı yavas yavas yapmaya calısıyorum bu arada pazartesi kuaföre gidip temizlik işini hallettim. 3-4 senedir baska yollarla temizlik yaptıgım halde korktugum kadar acımadı
Aaa sen sezeryan kararı mi aldın canım?bende cumartesi günü ev temizliği yaptım ama yarın tekrardan üstünden geçicem, mutfak dolaplarını allahtan 15 gün önce halletmiştim :) bu cumartesi de kuaför işimi halledicem nasipse salı günü de sezeryan :)
Aaa sen sezeryan kararı mi aldın canım?
Evet geçti lekelenmem bugün yine muayene etti ama bu defaki pek acımadı akıntı filanda olmadı evdeyim ben hala evim hastaneye biraz uzak çok tedirginim sancım çok hafif ama karnımda sertleşme oluyo doktor akşama gelirsin kesin demişti ama bende durum aynı sabahı beklesem mi yoksa gitsem mi Stres oldum çok fenacanım evin içinde bol bol yürü sancin siklasmadan gidipte o sevimsiz muayenelere katlanmak zorunda kalma yengemden biliyorum ben ılık bi de dus al yoksa ben daha seninle ayni haftadayim malum lekelenmem azaldi benim senin lekeler gecti mi bu arada
benımkı de makat gelıstı dondu sukur 31 de..hayirlisi olsun hakkinizda...sagliklica al kucagina...benim isler karisik nerde dogum yapacagim muamma...bakalim hayirlisi.sanci gelince gonlum nereye gotururse artikdönmedi ki bebek makat çıkışlı canımmecbur sezeryan dedi doktor dönmez artık dedi, o yüzden 5 ocağa gün verdi bana, aslında normal istiyordum ama nasip, senin nasıl canım peki durumlar
Cnm portakal limon vs, bide sarımsakları tavuk suyu çorba,hatta sarımsağı mümkünse ısırarak tüket ben hastayken hep böle iyileşiyorumKızlar hasta oldum çok fena oksuruyorum. Boğazim çok agriyor yutkunamiyorum öldürürken karnını tutuyorum bebeğim içerde ne bilmiyorumballı sut ilik su iciyorum başka tavsiyeniz var mi
gecmis olsun canim..ihlamur icebilirsin,nane limon...baska bisiy icme sansimiz da yok zaten...ama oksurukten bisiy olma bebege uzulme.insallah kisa surede iyilesirsin..Kızlar hasta oldum çok fena oksuruyorum. Boğazim çok agriyor yutkunamiyorum öldürürken karnını tutuyorum bebeğim içerde ne yapıyor bilmiyorumballı sut ilik su iciyorum başka tavsiyeniz var mi
Evet geçti lekelenmem bugün yine muayene etti ama bu defaki pek acımadı akıntı filanda olmadı evdeyim ben hala evim hastaneye biraz uzak çok tedirginim sancım çok hafif ama karnımda sertleşme oluyo doktor akşama gelirsin kesin demişti ama bende durum aynı sabahı beklesem mi yoksa gitsem mi Stres oldum çok fena
daha zamanin var canim...ben de o yuzden almadim yardimci...bu arada etrafa bakma...bana iki hafta once de karnin asagi inmis gelir diyorlardi hala da gelecek...bugun dogumhanedeki ebeler az kalmis dedi ama cok yakin demedi...bosver bakma millete...niye 5-10 arasi yahu bi ozelligimi varBen fenalardayim bu aralar. Sürekli uykum var ama rahat edebildiğim bir pozisyon olmadığından uykusuz her geceeee. .. Onun dışında yarın Dr randevum var. Şimdiye dek hiç bir nst de sancı çıkmadı. Ama bu aralar beni görenler aa sen 2-3 güne doğurursun karnın çok aşağı inmiş diyorlar. Bakalım yarın Dr ne diyecek. Ev temizliğini de biraz erken yaptırmışım galiba.Eğer dogurmazsam ayin 5 i gibi bir daha yardimci alıcam muhtemelen. İnşallah ayin 5i ile 10 u arasında gelir meleğim diye sık sık dua ediyorum birde...
Sanki tüm ailem ve arkadaşlarım anlaşmış gibi 1-4 ocak ile 11-15 ocak arasında doğmuş. İşte öyle gereksiz bi şeydaha zamanin var canim...ben de o yuzden almadim yardimci...bu arada etrafa bakma...bana iki hafta once de karnin asagi inmis gelir diyorlardi hala da gelecek...bugun dogumhanedeki ebeler az kalmis dedi ama cok yakin demedi...bosver bakma millete...niye 5-10 arasi yahu bi ozelligimi var
Sanki tüm ailem ve arkadaşlarım anlaşmış gibi 1-4 ocak ile 11-15 ocak arasında doğmuş. İşte öyle gereksiz bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?