2016 Ocak AnneLeri..

canım karninda sertleşme dediginde sancı sen ayirt edemiorsun bebek hareketlerini takip et bi de saat takibini unutma mesafe ne kadar uzak bilmiyorum ama sancin son yarim saate düşünce gitmen gerekiyor benim bilgim bu kadar dus aldin misancı geldikce yuruyeceksin sakinleyince uzan

Evet canım ya ben ayırt edemiyorum tamam belimdeki hafif sancıyı hissediyorum ama karnım sertleşiyo bebek sağ tarafa toplanıyor ama bu çok kısa sürüyo 30 sn bile değil duş aldım bi kaç kez sancı hissettikçe yürüyorum ama sabahtan beri hep aynı bi ilerleme olmadı yani açılmam artsa sancıdan duramazdım heralde sabahı bekleyip doktora gidicem artık Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım

benımkı de makat gelıstı dondu sukur 31 de..hayirlisi olsun hakkinizda...sagliklica al kucagina...benim isler karisik nerde dogum yapacagim muamma...bakalim hayirlisi.sanci gelince gonlum nereye gotururse artik

kıyamam canım ya inş istediğin gibi yerde doğum yaparsın

amin canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorm senin gibi açılması az biri hastanede 6 kere parmak yemişti sancı da senin gibiydi o yüzden evde ne kadar cekersen senin için o kadar iyi bol yürü sancı 2 gün de olsa 3 günde evde çek

2016 Ocak anneleri Allah hepimizin yavrularını sağ salim sağlıklı eli ayağı düzgün kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..
bende 38.haftamdayım.1 hafta da gelişim olarak önden gidiyoruz.bebeğimin kafası şimdilik aşağıda.ve özellikle geceleri kasık ağrısı yaşamaya başladım.sizde durumlar nasıl??

Kızlar ya sabah kalktım 6 da ders çalışmaya bir şeyim yoktu sonra evden çıkmadan wc ye girdim bir baktım böyle bol miktarda sarıdan biraz daha koyu sümüğümsü bir şey var baya bol miktarda koyu kıvamlı. Nedir acaba ??

Aha gebelik günlüğümde açıklamış

Ara ara gelen su olur mu rendavum pazartesiye . Dun ve bugun sabah cok az olmus ama devamlı degil işte ara ara ya yanlışlıkla kacırıyormuyum ki nedir ? anlamadım

Arkɑdɑşım duɑlɑrımız seninle umɑrım birɑn önce hemen ayɑğɑ kɑlkɑr iyileşirsin :) Allah hayırlı evlatlardan salih kullardan eylesin Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.

Canım E="nbiresli_ankara06, post: 44383641, member: 665478"]Kızlar hasta oldum çok fena oksuruyorum. Boğazim çok agriyor yutkunamiyorum öldürürken karnını tutuyorum bebeğim içerde ne yapıyor bilmiyorum ballı sut ilik su iciyorum başka tavsiyeniz var mi[/QUOTE]
Canim bir su bardagi suya bir tatli kasigi tuz bir cay kasigi karnonat at gargara yap gunde iki kez.bende hala atlatamadim..doktor bunu tavsiye etti.umarim biran once iyilesirsin

esra doğum yaptın mi yoksa

yok yapmadım arkadaşlar sabah yine gittim doktora açıklık ilerlememiş dünden beri aynı boşuna stres oldum bütün gece uyuyamadım tekrar eve geldim hayırlısı artık bekliyorum ve hiç ağrım yok
O zaman uyumaya çalış canım dinlen...enerjin lazım olacak.Allah kurtarsın.beklesin sipa bi kaç saat daha zati.dua et bize de..

O zaman uyumaya çalış canım dinlen...enerjin lazım olacak.Allah kurtarsın.beklesin sipa bi kaç saat daha zati.dua et bize de..
nazlı kızımız gelmeye niyeti yok zaten yılbaşı tatili doktorum olmicakmış o yüzden pazartesiye kadar bekler inşallah Rabbim hepimize yardımcı olsun biran önce kurtarsın sağlıkla kucağımıza alalım

hayırlısı canım inşallah bende merak etmiştm seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…