bende 12de kalktımvalla ben de cok uykusuzum sanki 12 de kalkan ben diilim
bol bol yat uyu keyif yap cnm , bebiş gelmeden enerji depolanazlı kızımız gelmeye niyeti yok zaten yılbaşı tatili doktorum olmicakmış o yüzden pazartesiye kadar bekler inşallah Rabbim hepimize yardımcı olsun biran önce kurtarsın sağlıkla kucağımıza alalım
valla dün doktor bize bu gece kesin olur demişti ama olmadı vakti gelmeden olmuyo işte rabbim hepimize yardım etsin sende varmı ağrı sızıhayırlısı canım inşallah bende merak etmiştm seni :)
insan stresten keyif yapamıyo ki ağrım yok ama stresten gözümü kırpmadım bütün gecebol bol yat uyu keyif yap cnm , bebiş gelmeden enerji depola
Hiç takma kafaya canım.bende de aynı sorun var.ama sorun diil artık.akışına biraktim.stres oldum.geçen hafta devlette 5600 normal doğurmuş birisi...kizlar bebegime 3690 gr dedi devletteki doktor. gecen sali ozeldeki dktr 2950gr demisti. kafam allak bullak oldu 9 aydr ilk defa bole uyusmamazlik oldu. iri bebek dedi kafasi buyuk dedi nasil dogurcsm bilmiyom allak bullak oldum
yok canım ağrı sızı bekliyorum her an bişey olur mu diye korku ve merak içinde benim gbi olan var mı bilmiyorum ama sanki bebeği unuttum sadece acı çekecem nasıl olacak nasıl edecek dayanabilecek miyim ? bağırırsam kızarlar mı kendimi tutabilir miyim hep bunları düşünüyorumvalla dün doktor bize bu gece kesin olur demişti ama olmadı vakti gelmeden olmuyo işte rabbim hepimize yardım etsin sende varmı ağrı sızı
Bende çok korkuyorum ama herkes yapıyorsa bende yapabilirim diyorum pek düşünmemeye çalışıyorum bugün hemşire sen stres yaparsan bebekte stres yapar dedi biraz zor ama rahat olmaya çalış Rabbim bu yolda olan herkese bi kolaylık veriyodur bu kadar güzel bişeyin bi bedeli olmalıyok canım ağrı sızı bekliyorum her an bişey olur mu diye korku ve merak içinde benim gbi olan var mı bilmiyorum ama sanki bebeği unuttum sadece acı çekecem nasıl olacak nasıl edecek dayanabilecek miyim ? bağırırsam kızarlar mı kendimi tutabilir miyim hep bunları düşünüyorum
yerimizde olmak isteyen birsürü insan var Rabbim onlara da nasip etsin bunu düşün bide canımBende çok korkuyorum ama herkes yapıyorsa bende yapabilirim diyorum pek düşünmemeye çalışıyorum bugün hemşire sen stres yaparsan bebekte stres yapar dedi biraz zor ama rahat olmaya çalış Rabbim bu yolda olan herkese bi kolaylık veriyodur bu kadar güzel bişeyin bi bedeli olmalı
iki taraf arasındaki uyumsuzluktan rahatsız oldum. eninde sonunda doğacak yavrularımız normal yada sezeryan yapacak bişi yok ona psikolojmi hazırlamıştım. başka bi sıkıntı çıkmasında inş. :)Hiç takma kafaya canım.bende de aynı sorun var.ama sorun diil artık.akışına biraktim.stres oldum.geçen hafta devlette 5600 normal doğurmuş birisi...rahat ol
bende öyle düşünüyorum acaba nasıl bir sancı çok büyük sancıysa evden çıkarken bağırır mıyım arabada bağırır mıyım, babam gelirse babamın yanında nasıl bağıracam ... kafamda deli sorular. yalnız bizim için soruların hiç birinin cevabıda yararlı değil delirmiş olmayalızyok canım ağrı sızı bekliyorum her an bişey olur mu diye korku ve merak içinde benim gbi olan var mı bilmiyorum ama sanki bebeği unuttum sadece acı çekecem nasıl olacak nasıl edecek dayanabilecek miyim ? bağırırsam kızarlar mı kendimi tutabilir miyim hep bunları düşünüyorum
çok haklısın canım rabbim cumlemizin yardımcısi olsun inşallahBizim
yerimizde olmak isteyen birsürü insan var Rabbim onlara da nasip etsin bunu düşün bide canım
:) hayırlısiyla Allah bagirtmasin inşallah :) delirdik valabende öyle düşünüyorum acaba nasıl bir sancı çok büyük sancıysa evden çıkarken bağırır mıyım arabada bağırır mıyım, babam gelirse babamın yanında nasıl bağıracam ... kafamda deli sorular. yalnız bizim için soruların hiç birinin cevabıda yararlı değil delirmiş olmayalız
Valla arkadaşlar benim dün nst de sancılarım 100 de çıkıyordu 3 dk da bir doğumun sonlarına doğru nasıl olur biliyorum ama adet sancısı gibi hafif bir bel ağrısıydı ilk aşamalarında bağırılmaz sonlarında da zaten hastanede oluruz bağırırız avazımız çıktığı kadar bende sunni sancıdan çok korkuyorum:) hayırlısiyla Allah bagirtmasin inşallah :) delirdik vala
aynen aynen :) bu arada benden su gelir gibi oldu camasirima emin degilim azcik bel ağrım varValla arkadaşlar benim dün nst de sancılarım 100 de çıkıyordu 3 dk da bir doğumun sonlarına doğru nasıl olur biliyorum ama adet sancısı gibi hafif bir bel ağrısıydı ilk aşamalarında bağırılmaz sonlarında da zaten hastanede oluruz bağırırız avazımız çıktığı kadar bende sunni sancıdan çok korkuyorum
hiç stres yapma cnm bol bol dua et cnm stres sadece işini zorlaştırır kafandan atmaya çalış çok kolay bir doğumun olacak inşallah öyle hayal et ona hazırla kendini bide hurma ye merdiven in çıkinsan stresten keyif yapamıyo ki ağrım yok ama stresten gözümü kırpmadım bütün gece
Suyun gelmesini farkedersin demişti bana doktor öyle ayırt edilmicek gibi olmaz demişti ama olabilir tabiki de hadi bakalım sabır dua en güzel musmutlu bi doğum yaşarsın inşallahaynen aynen :) bu arada benden su gelir gibi oldu camasirima emin degilim azcik bel ağrım var
olabilir canım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için kolay doğumlar olsunSuyun gelmesini farkedersin demişti bana doktor öyle ayırt edilmicek gibi olmaz demişti ama olabilir tabiki de hadi bakalım sabır dua en güzel musmutlu bi doğum yaşarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?