2016 Ocak AnneLeri..

valla ben de cok uykusuzum sanki 12 de kalkan ben diilim
bende 12de kalktım ama çok yorulmuştum iki gündür annemle mutfağı falan temizledik bide şu genel temizliği de yaptırsam benden rahatı yok , herkes haftasonu yaptır ya doğurursan diyo ama ben ısrarla çariamda çağırıyım yardımcıyı diye tutturdum inşallah doğurmam =)

bol bol yat uyu keyif yap cnm , bebiş gelmeden enerji depola

kizlar bebegime 3690 gr dedi devletteki doktor. gecen sali ozeldeki dktr 2950gr demisti. kafam allak bullak oldu 9 aydr ilk defa bole uyusmamazlik oldu. iri bebek dedi kafasi buyuk dedi nasil dogurcsm bilmiyom allak bullak oldum

kizlar bebegime 3690 gr dedi devletteki doktor. gecen sali ozeldeki dktr 2950gr demisti. kafam allak bullak oldu 9 aydr ilk defa bole uyusmamazlik oldu. iri bebek dedi kafasi buyuk dedi nasil dogurcsm bilmiyom allak bullak oldum
Hiç takma kafaya canım.bende de aynı sorun var.ama sorun diil artık.akışına biraktim.stres oldum.geçen hafta devlette 5600 normal doğurmuş birisi...rahat ol

valla dün doktor bize bu gece kesin olur demişti ama olmadı vakti gelmeden olmuyo işte rabbim hepimize yardım etsin sende varmı ağrı sızı
yok canım ağrı sızı bekliyorum her an bişey olur mu diye korku ve merak içinde benim gbi olan var mı bilmiyorum ama sanki bebeği unuttum sadece acı çekecem nasıl olacak nasıl edecek dayanabilecek miyim ? bağırırsam kızarlar mı kendimi tutabilir miyim hep bunları düşünüyorum

Bende çok korkuyorum ama herkes yapıyorsa bende yapabilirim diyorum pek düşünmemeye çalışıyorum bugün hemşire sen stres yaparsan bebekte stres yapar dedi biraz zor ama rahat olmaya çalış Rabbim bu yolda olan herkese bi kolaylık veriyodur bu kadar güzel bişeyin bi bedeli olmalı

Bizim
yerimizde olmak isteyen birsürü insan var Rabbim onlara da nasip etsin bunu düşün bide canım

Hiç takma kafaya canım.bende de aynı sorun var.ama sorun diil artık.akışına biraktim.stres oldum.geçen hafta devlette 5600 normal doğurmuş birisi...rahat ol
iki taraf arasındaki uyumsuzluktan rahatsız oldum. eninde sonunda doğacak yavrularımız normal yada sezeryan yapacak bişi yok ona psikolojmi hazırlamıştım. başka bi sıkıntı çıkmasında inş. :)

bende öyle düşünüyorum acaba nasıl bir sancı çok büyük sancıysa evden çıkarken bağırır mıyım arabada bağırır mıyım, babam gelirse babamın yanında nasıl bağıracam ... kafamda deli sorular. yalnız bizim için soruların hiç birinin cevabıda yararlı değil delirmiş olmayalız

:) hayırlısiyla Allah bagirtmasin inşallah :) delirdik vala

:) hayırlısiyla Allah bagirtmasin inşallah :) delirdik vala
Valla arkadaşlar benim dün nst de sancılarım 100 de çıkıyordu 3 dk da bir doğumun sonlarına doğru nasıl olur biliyorum ama adet sancısı gibi hafif bir bel ağrısıydı ilk aşamalarında bağırılmaz sonlarında da zaten hastanede oluruz bağırırız avazımız çıktığı kadar bende sunni sancıdan çok korkuyorum

aynen aynen :) bu arada benden su gelir gibi oldu camasirima emin degilim azcik bel ağrım var

insan stresten keyif yapamıyo ki ağrım yok ama stresten gözümü kırpmadım bütün gece
hiç stres yapma cnm bol bol dua et cnm stres sadece işini zorlaştırır kafandan atmaya çalış çok kolay bir doğumun olacak inşallah öyle hayal et ona hazırla kendini bide hurma ye merdiven in çık

aynen aynen :) bu arada benden su gelir gibi oldu camasirima emin degilim azcik bel ağrım var
Suyun gelmesini farkedersin demişti bana doktor öyle ayırt edilmicek gibi olmaz demişti ama olabilir tabiki de hadi bakalım sabır dua en güzel musmutlu bi doğum yaşarsın inşallah

Suyun gelmesini farkedersin demişti bana doktor öyle ayırt edilmicek gibi olmaz demişti ama olabilir tabiki de hadi bakalım sabır dua en güzel musmutlu bi doğum yaşarsın inşallah
olabilir canım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için kolay doğumlar olsun

2016 yılına gireceğimiz şu günde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…