2016 Ocak AnneLeri..

Kızlar günaydın öksürük hic uyutmuyor çok bunaltti dun doktora gittim pekmez karabiber iç dedi ama kan geliyor artik kendimi sikmaktan bebek iyi çok şükür bir de evle ugrasiyorum moralin çok bozuk ev sahibi çıkacaksınız diyor evi emlakçıyla vermiş gelen giden olacak ev aramaya başladık kayınvalide bizim taraftan tutun diyor ama orası çok uzak isime servis olacağı bile belli degil 2 yıl izin alaçam zaten bebek için burada annem yakin kafam çok karıştı bu soğuk havada karnın burnunda nasıl eşya tasiyacaz o ayrı mesele dualariniz bekliyorum kızlar Rabbim bir yoluna koyar inşallah

Allah yardımcınız olsun canım bal falan da öksürüke iyi geliyor bi de elmayi kaynatın o da iyi geliyor kendini toplaman lazım

Herkese selam. Çok şükür biz iyiyiz. Sadece sarılığımız var. Onu atlatmaya ve sütümü artırmaya calışıyorum. Teli elime pek alamıyorum.iyi yıllar hepimize bebişlerimizle. Giremiyorum artık. Yogun ve uykusuz geçiyor günlerim. Doğuracak arkadaslara bir iki tavsiyem var.
Lansinohun gögüs ucu çıkartıcısı vardı lazım olur die almıştım. Çok işe yaradı. Jokerde indirimde 8tl idi. Şimdi 22 tl. Hem ucu çıkarıyor hemde ucuna bir damla süt getiriyor siz sıkmadan.
Emzirirken ter içinde kalıyorsunuz bol bol boyun sırt göğüs arası için yanınıza havlu alın. Kagıt havlu ile olmaz. Allahtan almıştım yanıma.
Hastane dependin büyük boyunu verdi. Orta boy almıştım göbek ve dikişten dolayı çok kullanışlı olmuyor ve onun kuması da cok terletiyor.
Emzirirken sadece göğüs ucu diil halkayı da bebeğin ağzına vermeniz gerekiyor. Yoksa yara oluyor.
Son olarak medelanın hastane tipi süt sağma makinesi hayat kurtarıcı süt stoklamak için. Aylık kiralıyorsunuz.
Aklıma geldikçe ve fırsat bulursam yazarım.
Hepinize hayırlı doğumlar.

Kizlarr herkese iyi seneler bebekten dolayi cok bisey yazamiyorum arada okuyorum sadece ilk kez dogum yapacaklara sunu soyleyebiirim sezeryan veya normal inanin hic onemi yok ben sezeryan oldum 2. Gunu ayaktaydim gobegimde indi balon gibi bir goruntu bile yok agrilarda azaldi masallah iyiyim ayrica anne olmak nasil guzel bir duyguymus banyo yaparken bile ozluyor insan Allah herkese bu duyguyu yasatsin mis kokulu minnaklari hayirlisiyla kucaginiza alin optum hepinizi

kizlar acil cevap lütfen sanırım suyum geldi ben kağıt havlu koyuyorm camasirima o ve camasirim islak wc gittim bisey yok ağrım sancim yok bebek hareketli bilgisi olan var mi gideyim mi sanci mi bekleyim

kizlar acil cevap lütfen sanırım suyum geldi ben kağıt havlu koyuyorm camasirima o ve camasirim islak wc gittim bisey yok ağrım sancim yok bebek hareketli bilgisi olan var mi gideyim mi sanci mi bekleyim

Canim suyun geldiyse hemen dr u arayip gitmelisin.

Az once de yazdim ama telastan gormesin sanirim. Suyun olduguna eminsen gitmelisin.

Canim suyun geldiyse hemen dr u arayip gitmelisin.
Suyun geldiyse sancının başlaması çok yakındır canım benim bi arkadaşım suyu geldikten 6 saat sonra hastaneye gitmiş sancıları gelince tabi riske atmamak lazım hemen Dr ü aramalısın belki de sancın başlayınca gel diyecektir

drum yok ben devlette yapcam da o yüzde

Ama benimde bi 10 gün önce avuç içi kadar ıslaklık olmuştu devamı gelmedi bende gitmedim sancım filanda yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…