Hoşgeldin aramıza canım :)Selam kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah yeni keşfettim buraları
Allah yardımcınız olsun canım bal falan da öksürüke iyi geliyor bi de elmayi kaynatın o da iyi geliyor kendini toplaman lazımKızlar günaydın öksürük hic uyutmuyor çok bunaltti dun doktora gittim pekmez karabiber iç dedi ama kan geliyor artik kendimi sikmaktan bebek iyi çok şükür bir de evle ugrasiyorum moralin çok bozuk ev sahibi çıkacaksınız diyor evi emlakçıyla vermiş gelen giden olacak ev aramaya başladık kayınvalide bizim taraftan tutun diyor ama orası çok uzak isime servis olacağı bile belli degil 2 yıl izin alaçam zaten bebek için burada annem yakin kafam çok karıştı bu soğuk havada karnın burnunda nasıl eşya tasiyacaz o ayrı mesele dualariniz bekliyorum kızlarRabbim bir yoluna koyar inşallah
Canim suyun geldiyse hemen dr u arayip gitmelisin.kizlar acil cevap lütfen sanırım suyum geldi ben kağıt havlu koyuyorm camasirima o ve camasirim islak wc gittim bisey yok ağrım sancim yok bebek hareketli bilgisi olan var mi gideyim mi sanci mi bekleyim
Az once de yazdim ama telastan gormesin sanirim. Suyun olduguna eminsen gitmelisin.kizlar acil cevap lütfen sanırım suyum geldi ben kağıt havlu koyuyorm camasirima o ve camasirim islak wc gittim bisey yok ağrım sancim yok bebek hareketli bilgisi olan var mi gideyim mi sanci mi bekleyim
kizlar acil cevap lütfen sanırım suyum geldi ben kağıt havlu koyuyorm camasirima o ve camasirim islak wc gittim bisey yok ağrım sancim yok bebek hareketli bilgisi olan var mi gideyim mi sanci mi bekleyim
ama öyle bardaktan boşalır gibi değil şimdi yok bisey sankiCanim suyun geldiyse hemen dr u arayip gitmelisin.
Zaten herkeste bardaktan bisalir gibi gelmez. Eczaneden turnusol kagidi aldirma imkanin varsa aldir bi bak bakalim istersen.ama öyle bardaktan boşalır gibi değil şimdi yok bisey sanki
Canim suyun geldiyse hemen dr u arayip gitmelisin.
Suyun geldiyse sancının başlaması çok yakındır canım benim bi arkadaşım suyu geldikten 6 saat sonra hastaneye gitmiş sancıları gelince tabi riske atmamak lazım hemen Dr ü aramalısın belki de sancın başlayınca gel diyecektirkizlar acil cevap lütfen sanırım suyum geldi ben kağıt havlu koyuyorm camasirima o ve camasirim islak wc gittim bisey yok ağrım sancim yok bebek hareketli bilgisi olan var mi gideyim mi sanci mi bekleyim
o ney aldirayim nasıl kullancamZaten herkeste bardaktan bisalir gibi gelmez. Eczaneden turnusol kagidi aldirma imkanin varsa aldir bi bak bakalim istersen.
Suyun geldiyse sancının başlaması çok yakındır canım benim bi arkadaşım suyu geldikten 6 saat sonra hastaneye gitmiş sancıları gelince tabi riske atmamak lazım hemen Dr ü aramalısın belki de sancın başlayınca gel diyecektir[/QUOTE
drum yok ben devlette yapcam da o yüzden
Gelen suyun akinti mi yoksa amniyon sıvısı mi oldugunu anlayabilirsin. Pembe bir kagit mora donuyo suyun geldiyse. Ic canasira konuluyo. Eczaci tarif eder zaten.o ney aldirayim nasıl kullancam
eşimi gondersem stres olacam birazcik bekleyim bakalimGelen suyun akinti mi yoksa amniyon sıvısı mi oldugunu anlayabilirsin. Pembe bir kagit mora donuyo suyun geldiyse. Ic canasira konuluyo. Eczaci tarif eder zaten.
Ama benimde bi 10 gün önce avuç içi kadar ıslaklık olmuştu devamı gelmedi bende gitmedim sancım filanda yoktuSuyun geldiyse sancının başlaması çok yakındır canım benim bi arkadaşım suyu geldikten 6 saat sonra hastaneye gitmiş sancıları gelince tabi riske atmamak lazım hemen Dr ü aramalısın belki de sancın başlayınca gel diyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?