Yeni evinde ailenle evladın ile çokkkk mutlu ol canım pozitif düşün ,Allah işlerini kolaylasın cnmKızlar inşallah ben de sizler kadar beklerim doğumu 36 hafta oldum bir haftadır çok stresliyim ev bulduk taşınıyoruz eşya toplayacaz yarin ankarada kar kış inşallah bebeğim erkenden doğmaz dua edin bana Rabbim inşallah yardım eder
ister istemez ufaktan korku geliyor insana ama sancıdan kurtulmak için daha çok cesaretlenip güçleneceğiz inş.Allah güç kuvvet versin bizlere. yarın benimde kontrolüm var bakalım ne dicek ya ameliyat günü verecek ya bekletecek zaten kaldı 1 haftam :S belirsizlikte insanı yoruyorBeniz böle içime öküz oturuyo bazen gitmiyo ,sanırım korkuyorum biraz
yarın kontrolüm var çarşambada evi temizletiyorum sonra buyursun gelsin paşamız
haklısın cnm bi yandanda hemen kurtulmak istiyorum bende... evet seninde çok az kalmış inşallah cillop gibi bi doğum hikayesi dinleriz senden de =) banada 22 sinde 2 -3 hafta içinde olabilir demişti doğum bakalım yarın ne dicekister istemez ufaktan korku geliyor insana ama sancıdan kurtulmak için daha çok cesaretlenip güçleneceğiz inş.Allah güç kuvvet versin bizlere. yarın benimde kontrolüm var bakalım ne dicek ya ameliyat günü verecek ya bekletecek zaten kaldı 1 haftam :S belirsizlikte insanı yoruyor
Kızlar inşallah ben de sizler kadar beklerim doğumu 36 hafta oldum bir haftadır çok stresliyim ev bulduk taşınıyoruz eşya toplayacaz yarin ankarada kar kış inşallah bebeğim erkenden doğmaz dua edin bana Rabbim inşallah yardım eder
Allah kolay dogum nasib etsin canim. Sikintiki durumlar varsa ve doktoruna da guveniyorsan normal yapacam diye riske atma. Allah yardimcin olsun..Kızlar bugun doktora gittim. Suyumun azaldıgını söyledi. Cumartesi "Sabah aç karna gel bebeği tehlikeye atmam cumartesi alırım" dedi. Cumartesi tam dolmuş olacak günü. Kafası dönük oldugundan normal olurmu diye sordum." Sancı verip deneriz " dedi. O sancıyı cekmeye razıyım yeterki sağlıklı olsun. Bugun eve geldiğimde sekreteri telefon actı. Yarın bekliyor muşdoktor beni. PLT düşüklüğü var bende. Kanamamın durması uzun sürüyor onun değerlerine bakacakmış. Benim için de dua eder misiniz ? Bu hafta cumartesi kesin doğum gözüküyor bana. "Suyu olsa bir beş gün daha beklerdim" dedi. Doktoruma güveniyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alıp öpüp koklarız.
Sezeryan ihtimali yuksekse o sanciyi cekme derim. Ama sen bilirsin. Benim ikinci bu. Biliyorum sancinin nasil oldugunu. Sadece bir tavsiye. Hem oncesinde hem sonrasinda aci cekme.Amin canım. Yok doktoruma güveniyorum bebegim de döndü benim alınma sebebi suyun azalmıs olması. Sancı cekip denemek istiyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah :)
Sezeryan ihtimali yuksekse o sanciyi cekme derim. Ama sen bilirsin. Benim ikinci bu. Biliyorum sancinin nasil oldugunu. Sadece bir tavsiye. Hem oncesinde hem sonrasinda aci cekme.
Allah yardimcin olsun. Kendin ve bebegin icin en dogrusunu nasib etsin.Yüksek olup olmadıgını sordum bugun ama alttan muayene yapalım o zman anlarız dedi. Bugunde yapmak istemedi. Suyum gelir diye sanırım. Buraya yazarım canım beni düşünüp yazdığın için teşekkür ederim ilk dogumum o yuzden biraz heyecanlıyım.
Allah yardimcin olsun. Mutlaka vardir bir hayir..
rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebîşini son günler çok zor geçiyo benimde Cumartesi 40. Hafta doluyo 15 gündür sancılarım var 3 cm açıklık var ama açıklık ilerlemiyor bıgün doktor dedi haftaya Pazartesi'ye kadar olmazsa sunni sancı vercez açılmazsa sezeryan yapcaz diye korkuyorum o ağrıyı çekip üstüne sezaryan olmaktan allahım bütün hamilelere yardım etsin kolay doğum nasip etsinKızlar bugun doktora gittim. Suyumun azaldıgını söyledi. Cumartesi "Sabah aç karna gel bebeği tehlikeye atmam cumartesi alırım" dedi. Cumartesi tam dolmuş olacak günü. Kafası dönük oldugundan normal olurmu diye sordum." Sancı verip deneriz " dedi. O sancıyı cekmeye razıyım yeterki sağlıklı olsun. Bugun eve geldiğimde sekreteri telefon actı. Yarın bekliyor muşdoktor beni. PLT düşüklüğü var bende. Kanamamın durması uzun sürüyor onun değerlerine bakacakmış. Benim için de dua eder misiniz ? Bu hafta cumartesi kesin doğum gözüküyor bana. "Suyu olsa bir beş gün daha beklerdim" dedi. Doktoruma güveniyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alıp öpüp koklarız.
Allah kolaylık versin doğumdan sonra daha zor olurdu yavaş yavaş yerleşirsin. Sonra bebenle sağlıkla gelirsiniz yeni evinize. ..şimdiden güle güle oturun. Sağlıklı dogumlarKızlar inşallah ben de sizler kadar beklerim doğumu 36 hafta oldum bir haftadır çok stresliyim ev bulduk taşınıyoruz eşya toplayacaz yarin ankarada kar kış inşallah bebeğim erkenden doğmaz dua edin bana Rabbim inşallah yardım eder
Benim de suyum az olduğu için sezeryan oldum hakkında hayırlısı neyse o olsun sakın kendini şartlandırma normal olsn diye ben öyle yapmıştım ve sezeryan olacağım diye 3 gün ağladım ama çok şükür ikimizde çok iyiyiz şimdiYüksek olup olmadıgını sordum bugun ama alttan muayene yapalım o zman anlarız dedi. Bugunde yapmak istemedi. Suyum gelir diye sanırım. Buraya yazarım canım beni düşünüp yazdığın için teşekkür ederim ilk dogumum o yuzden biraz heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?