2016 Ocak AnneLeri..

Bana da doktor aynı şeyi söyledi 3 cm açıklık var bu hafta 40. Hafta doluyo Pazartesi'ye kadar olmazsa sunni sancı vericez dedi senin bebiş kaç kilo bana dün 3600 dedi

perşembe günü 3680 demişti bugun ultrasyonda 3350 yazıyor. unuttuk doğumu konuşmaktan :)

Amin canım inşallah hepimiz ve bebeklerimiz sağsalim atlatırız doğumu

İnşallah canım : ) Hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip eder inşallah Yüce Allahım tüm gebelere yardım etsin.

Bende normal istiyordum ama ne yazıldıysa o olacak diye avutuyorum kendimi. Herşeyde bir hayır vardır dıyorum kasmamaya calısıyorum. Teşekkür ederim desteğin için Allah analı babalı büyütsün bebişini :)

Hayırlısı neyse o olsun canım inşallah sorunsuz şekilde doğum yaparsın.

Canim bebde bugun doktoruma gittim.nst me bakildi.hersey normal bebisim rahat huzurlu.cumartesi gunum doluyor doktorumuz o gune kadar olmazsa da bekleyecegiz 42 haftayida bitiricez dedi.ayin 24 une kadar olmazsa o zaman bakicaz dedi..ve hala alttan hic muayene yapmadi..aciklik cati falan bilmiyorum..dogal dogum merkezi burasi ve sadece bebegin gelmeyi istemesini bekliyoruz...

Benimde catı muayenemi cumartesi yapacak. Daha önceleri yapmak istemedi. Cumartesi de bebek kesin alıncak cunku suyum azalmıs. Tehlikeye atmak istemiyor. Biraz korku ve heyecan var ama kendimi sakinleştirecek şeyler düşünmeye calısıyorum. İnşallah doğumu hepimiz kolayca atlatıp evlatlarımıza kavusuruz canım

içim rahatladı teşekkür ederim. ne bilim gelmekdikçe beklemek garip geldi bana ama demekki normalmiş :) hayırlısı artık bekleyelim bakalım zamanı gelince gelirler bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerde

Canım E="ayyuzlum5, post: 44486864, member: 678767"]kızlar doktorunu size normal doğum için ilişkiyi önerdimi ?[/QUOTE]
Canim bana basindan beri hic yasaklamadi ama biz rahat etmedigimiz icin yapmadik bana plates topunda bir iki hareket yhali silme hareketi gibi bir hareket ve perine masaji bugday yagi ile..oda yirtilmalara karsi..

bir arkadasmda benim gibi son gunu gelip hic sanci cekmems ona doktor onermis iliskiden 2saat sonra dogurms yoksa ertesi gun sezeryan olacakti. benum doktrm son zamanlarda dwgstigi icin sordum.

Evet bende duydum doğumu tetikliyormuş bende denemeyi düşünüyorum çünkü gelmiyor minnoş kırk bitecek nerdeyse

zerrin09 dogru bildin kuzum ben dogum yaptim dun. Sali sabaha karsi baslayan kasilmalarim sonrasi yatisim yapildi hastaneye. Carsamba sbaha kadar dogal yolla acilma olmasi beklendi, olmayinca suni sanci verdiler. Acilma icin onunda etkisi olmayinca ve bebegin kalp atislarnda sıkıntı olunca sezeryan oldum. Sezeryanin biraz sikintilari var tabi ama gözünüzü de cok korkutmayin kizlar, suni sancilar beni daha cok zorladi. Buarada bebisimize gelince 3800kusur demisti dr en son kontrolde, 3620gr dogdu. Hersey yolunda idi ancak bebis su yutmus ve sezeryan esnasinda cikaramamis. Suan kuvozde ama iyi olacak insallh, antibiyotik tedavisi yapiliyor biyandan. Moralinizi yuksek tutun kizlar, dogdugunda yanaginiza koyuyolar ilk herseye degiyo. Kendinizi motive edin o bulusma anini hayal edin, ben tum sikinti aninda onu hayal ettim ise yarıyor Muhtesem bi his. Dogum yapmamis tum arkadaslara saglikli ve mutlu dogumlar diliyorum simdiden..

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah :) çok sevindim sizin adınıza bende çok heyecanlanıyorum artık sık sık cagiriyo doktor bakalım bizler nasıl hikayeler yazacağız buraya , sizlerle çok güzel bir 9 ay geçirdim burda fırsat buldukça miniginden bizi de unutma

Canim mutlu oldum saglikli atlatmaniza..aklim sizdeydi haber alinca rahatladim.Allah anali babali buyutsun..omurlu olsun canim..cok duygulandim..arayi sogutma kendini ozletme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…