benim dün az az 2 kez geldi bugün biraz daha fazla olunca stres oldumAma benimde bi 10 gün önce avuç içi kadar ıslaklık olmuştu devamı gelmedi bende gitmedim sancım filanda yoktu
benim dün az az 2 kez geldi bugün biraz daha fazla olunca stres oldum[/QUO
Durumun nasıl canım geldi mi tekrar dan
şimdi az daha geldi ama bu su idrar değil jel gibi hafiften belimde agri başladı gidecm hastaneye dua edin doğum olursa haber veririm korkuyorm dogumdan dua edinDurumun nasıl
canım Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberler inşallahşimdi az daha geldi ama bu su idrar değil jel gibi hafiften belimde agri başladı gidecm hastaneye dua edin doğum olursa haber veririm korkuyorm dogumdan dua edin
Allah yardımcın olsun canım bebişine kavuşursun sağsalim inşallah Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin güzel haberlerini bekliyoruzşimdi az daha geldi ama bu su idrar değil jel gibi hafiften belimde agri başladı gidecm hastaneye dua edin doğum olursa haber veririm korkuyorm dogumdan dua edin
sanırım geliyor bebişin. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın hemencicik inş.şimdi az daha geldi ama bu su idrar değil jel gibi hafiften belimde agri başladı gidecm hastaneye dua edin doğum olursa haber veririm korkuyorm dogumdan dua edin
şimdi az daha geldi ama bu su idrar değil jel gibi hafiften belimde agri başladı gidecm hastaneye dua edin doğum olursa haber veririm korkuyorm dogumdan dua edin
Daha varmış doğuma neden alalım desin ki doktor bi sıkıntı yoksa bekleyin bu ara herkes grip herkes hasta dışarısı buz gibi doğum yaklaştı doğum yapan arkadaşlar ve bebişler üşümesin sağlıcakla hiç bir sıkıntı olmadan evlerine gelsinlerSlmlar herkese kolay dogumlar takipteyim melekler geliyor artık. ... bizde 4nde kontrol var gelin alalım demezse iyi. Daha erken 15ne kadar falan kalsın bizimki. Zaten abimiz hasta evde herkes hastayiz. Inşallah kizim güçlü olur nasıl koruncaz endişeliyim...
Bugün kimsede ses yok herkes doğuma mı gitti acababugun sayfada aksiyon yok :)
Aaa cok sevindim. Cok gecmis olsun. Gülerek buyut insallah. Ayrintiya girersen cok sevinirim musait oldugunda..kızlar ben doğum yaptim darısı başınıza Allah herkesin yardımcısı olsun
dün yazmistim suyum sızmaya başlamıştı sonra gece birden boşaldı doğru hastaneye geldik sancı hastanede başladı ama açılma 1 cmdi sabah 11.30 da açılma olduğu anda da doğum başladı 3020 gr 48 cm kız güzeli bi oğlum oldu :)Aaa cok sevindim. Cok gecmis olsun. Gülerek buyut insallah. Ayrintiya girersen cok sevinirim musait oldugunda..
Maşallah canim benim. Kolay gecmistir insallah. Sanci fazla cekmemissin gibi gorunuyo.. Darisi basimiza insallah..dün yazmistim suyum sızmaya başlamıştı sonra gece birden boşaldı doğru hastaneye geldik sancı hastanede başladı ama açılma 1 cmdi sabah 11.30 da açılma olduğu anda da doğum başladı 3020 gr 48 cm kız güzeli bi oğlum oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?