2016 Ocak AnneLeri..

Kizlar selamlar.. çatım da müthiş bi agrı hissediyorum. Normalmi bu. Bi de cok yavas yuruyorum ve oturdugum yerden kalktiysam bi durup belimi bi toparlayip sonra yuruyebiliyorum. Erken dogum habercisi olabilir mi bu belirtiler

şimdi az daha geldi ama bu su idrar değil jel gibi hafiften belimde agri başladı gidecm hastaneye dua edin doğum olursa haber veririm korkuyorm dogumdan dua edin
canım Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberler inşallah

şimdi az daha geldi ama bu su idrar değil jel gibi hafiften belimde agri başladı gidecm hastaneye dua edin doğum olursa haber veririm korkuyorm dogumdan dua edin
Allah yardımcın olsun canım bebişine kavuşursun sağsalim inşallah Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin güzel haberlerini bekliyoruz

sanırım geliyor bebişin. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın hemencicik inş.

Allah yardımcın olsun bacım inşallah kolay bir doğum olur

Slmlar herkese kolay dogumlar takipteyim melekler geliyor artık. ... bizde 4nde kontrol var gelin alalım demezse iyi. Daha erken 15ne kadar falan kalsın bizimki. Zaten abimiz hasta evde herkes hastayiz. Inşallah kizim güçlü olur nasıl koruncaz endişeliyim...

Daha varmış doğuma neden alalım desin ki doktor bi sıkıntı yoksa bekleyin bu ara herkes grip herkes hasta dışarısı buz gibi doğum yaklaştı doğum yapan arkadaşlar ve bebişler üşümesin sağlıcakla hiç bir sıkıntı olmadan evlerine gelsinler

Aaa cok sevindim. Cok gecmis olsun. Gülerek buyut insallah. Ayrintiya girersen cok sevinirim musait oldugunda..
dün yazmistim suyum sızmaya başlamıştı sonra gece birden boşaldı doğru hastaneye geldik sancı hastanede başladı ama açılma 1 cmdi sabah 11.30 da açılma olduğu anda da doğum başladı 3020 gr 48 cm kız güzeli bi oğlum oldu :)

Maşallah canim benim. Kolay gecmistir insallah. Sanci fazla cekmemissin gibi gorunuyo.. Darisi basimiza insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…