2016 Ocak AnneLeri..

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim darsı bizlerin başına :) Benimde 4 ocak kontrol var bakalım ne dicek doktor

Ilk oglum sezeryan o yüzden beklemez. Herkrse iyilik versin allah.

Msx
Maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...normal doğum yapanlara cok imreniyorum.. Geçmiş olsun sanada....

Ay maşallaah darısı başımıza =) =)kilosu ultrasondaki ile uyumlu çıktı mı canım ?

Gözğn
kızlar ben doğum yaptim darısı başınıza Allah herkesin yardımcısı olsun
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı uzun ömür versin Ne güzel normal doğum yapmışsın darısı başımıza bende ultrasondaki ağırlığıyls aynı mı oldu merak ediyorum senin durumun nasıl sağlıkla büyüt bebîşini

Kızlar merhaba iyi seneler bende bayadır giremiyorum malum bebek olunca çok zor oluyo bende bi kaç tavsiyede bulunayım kesinlikle depend kilot alın derim ben çok memnun kaldım ve çok rahat ettim normal doğumda daha kolay kullanılır diye düşünüyorum oğluma ilk gün pamuk kullandım ikinci günden sonra yenidoğan ıslak mendil kullanmaya başladım bez olarak da canbebe kullanıyorum ve hiç pişik yapmadı tavsiye ederim benim ultrasonla uyumlu değildi bebeğim in kilosu bazen yanlış çıkabiliyo kilo konusunda hiç canınızı sıkmayın derim

Kizlar selam bizim de bekleyisimiz suruyor. Bugun kontrolümüz vardi hersey yolunda com sukur. Cuma gorunuyor muhtemel dogum ama carsamba tekrar gidicez bakalim dogmamis olursa. Kilosu farkli farkli cikiyor, iri olacak diyordu doktorum ama yanilma payi var bekleyelim dedi bugun. Bizde durumlar stabil kizlar. B bussedat cim sana da hayrli olsun, darisi bizlere insallah..

Canim saglikla buyut. Ben bi paket koydum hastane icin depend.. Sence yeterli mi? Bir de kilosu daha mi asagi yoksa daha mi yukarida cikti?

kizlar iyi dilekleriniz için sağolun artık tek tek cevap veremicem genel bi cevap vereyim gece 2.30 dan öğlen 11.30 a kadar sancı çektim bebek ultrasonda pazartesi 3400 demislerdi 3020 dogdu yanilma olabiliyor yani alttan dikislerim var onun dışında iyiz şükür zor süreç bitti ben doğumdan çok çok korkuyordum ama bi şekilde Allah yoluna koyuyor bol bol duadan başka elden bişey gelmiyor son asamada ikinmak önemli o sancı zaten herşeyi yaptiriyor insana artık dogsun diye. canınızı disinize takiyorsunz doguramasam ben doguramazdim nazliyimdir ben :)

Canim saglikla buyut. Ben bi paket koydum hastane icin depend.. Sence yeterli mi? Bir de kilosu daha mi asagi yoksa daha mi yukarida cikti?
Bende bi paket koymuştum ama yarısını kullandım sezeryan olduğu için hep başkaları değiştirdi ve bezi hastane verdi ama onunki normal hasta beziydi hasta bezi çok kötü duruyo kesinlikle hasta kilotu diyorum baya yukarda çıktı bana 2600 demişti doktorum 3140 doğdu ve 49 cm bence gayet iyi kendimi üzdüğümle kalmışım hiç canınızı sıkmayın kızlar

2 gündür bizim apartmanın sol tarafındaki dairelerde su yok. Donmustur diyorlar sizce sebebei ne olabilir mutfak her taraf bulasık kaynıyor. Cuma günü geceden sonra donmus sanırım :/

Allah anali babali buyutsun canim...ne kadar guzel anlatmissin..guc verdin,inan buna ihtiyacimiz var..

Bizde dun kontrole gittik..nst ye girdik ultrasonda bebisimizi gorduk.fakat nst de 2.kez bebegimizin kalp atislarinda azalma gordu doktorumuz.sali gunu tekrar giricez.kordonla alakali bir sikinti olabilirmis.Endise etmiyorum moralimiz yuksek bebegimizi bekliyoruz..cumartesi gunu doluyor gunumuz..doktorumuz pazartesi cagirdi o gune kadar dogumumuz olmazsa tabi.bizde hala bir belirti yok..herseyin hayirlisini diliyorum hepimiz icin..Allah yardimcimiz olsun..

hiçbir belirti yok kızlar bende. yalancı sancıları olan var mı yoksa bende mı tık yok :) hiç doğum yapmayacakmış gibiyim

Allah yardimcin olsun. Mutlaka vardir bir hayir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…