- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Ilk oglum sezeryan o yüzden beklemez. Herkrse iyilik versin allah.Daha varmış doğuma neden alalım desin ki doktor bi sıkıntı yoksa bekleyin bu ara herkes grip herkes hasta dışarısı buz gibi doğum yaklaştı doğum yapan arkadaşlar ve bebişler üşümesin sağlıcakla hiç bir sıkıntı olmadan evlerine gelsinler
Maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...normal doğum yapanlara cok imreniyorum.. Geçmiş olsun sanada....dün yazmistim suyum sızmaya başlamıştı sonra gece birden boşaldı doğru hastaneye geldik sancı hastanede başladı ama açılma 1 cmdi sabah 11.30 da açılma olduğu anda da doğum başladı 3020 gr 48 cm kız güzeli bi oğlum oldu :)
gözünaydın canım darısı başımıza inş. kolaylıkla doğururuzkızlar ben doğum yaptim darısı başınıza Allah herkesin yardımcısı olsun
canım hayırlı uğurlu olsun çokk sevindimmkızlar ben doğum yaptim darısı başınıza Allah herkesin yardımcısı olsun
Ay maşallaah darısı başımıza =) =)kilosu ultrasondaki ile uyumlu çıktı mı canım ?dün yazmistim suyum sızmaya başlamıştı sonra gece birden boşaldı doğru hastaneye geldik sancı hastanede başladı ama açılma 1 cmdi sabah 11.30 da açılma olduğu anda da doğum başladı 3020 gr 48 cm kız güzeli bi oğlum oldu :)
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı uzun ömür versin Ne güzel normal doğum yapmışsın darısı başımıza bende ultrasondaki ağırlığıyls aynı mı oldu merak ediyorum senin durumun nasıl sağlıkla büyüt bebîşinikızlar ben doğum yaptim darısı başınıza Allah herkesin yardımcısı olsun
Canim saglikla buyut. Ben bi paket koydum hastane icin depend.. Sence yeterli mi? Bir de kilosu daha mi asagi yoksa daha mi yukarida cikti?Kızlar merhaba iyi seneler bende bayadır giremiyorum malum bebek olunca çok zor oluyo bende bi kaç tavsiyede bulunayım kesinlikle depend kilot alın derim ben çok memnun kaldım ve çok rahat ettim normal doğumda daha kolay kullanılır diye düşünüyorum oğluma ilk gün pamuk kullandım ikinci günden sonra yenidoğan ıslak mendil kullanmaya başladım bez olarak da canbebe kullanıyorum ve hiç pişik yapmadı tavsiye ederim benim ultrasonla uyumlu değildi bebeğim in kilosu bazen yanlış çıkabiliyo kilo konusunda hiç canınızı sıkmayın derim
Bende bi paket koymuştum ama yarısını kullandım sezeryan olduğu için hep başkaları değiştirdi ve bezi hastane verdi ama onunki normal hasta beziydi hasta bezi çok kötü duruyo kesinlikle hasta kilotu diyorum baya yukarda çıktı bana 2600 demişti doktorum 3140 doğdu ve 49 cm bence gayet iyi kendimi üzdüğümle kalmışım hiç canınızı sıkmayın kızlarCanim saglikla buyut. Ben bi paket koydum hastane icin depend.. Sence yeterli mi? Bir de kilosu daha mi asagi yoksa daha mi yukarida cikti?
Allah anali babali buyutsun canim...ne kadar guzel anlatmissin..guc verdin,inan buna ihtiyacimiz var..kizlar iyi dilekleriniz için sağolun artık tek tek cevap veremicem genel bi cevap vereyim gece 2.30 dan öğlen 11.30 a kadar sancı çektim bebek ultrasonda pazartesi 3400 demislerdi 3020 dogdu yanilma olabiliyor yani alttan dikislerim var onun dışında iyiz şükür zor süreç bitti ben doğumdan çok çok korkuyordum ama bi şekilde Allah yoluna koyuyor bol bol duadan başka elden bişey gelmiyor son asamada ikinmak önemli o sancı zaten herşeyi yaptiriyor insana artık dogsun diye. canınızı disinize takiyorsunz doguramasam ben doguramazdim nazliyimdir ben :)
alan darlaştığı için eskisi kadar hareketli olmayabilir diyor doktorlarBenim bebiş eskisi kadar hareket etmiyor neden acaba :/
Allah yardimcin olsun. Mutlaka vardir bir hayir..Kızlar inşallah ben de sizler kadar beklerim doğumu 36 hafta oldum bir haftadır çok stresliyim ev bulduk taşınıyoruz eşya toplayacaz yarin ankarada kar kış inşallah bebeğim erkenden doğmaz dua edin bana Rabbim inşallah yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?