2016 Ocak AnneLeri..

Yaa ne güzel herkes doğuruyor. Bi ben mi kaldım ne? Benim inatçı meleğim de gelsin artık lütfen...

Yarın sabah hastaneye yatıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

Sağ olun kızlar
Dikişlerim ağrıyor memeyle biraz zor bir süreçteyiz yakalayamıyor yakaladığında iki çekip uyuyor
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine... anne olmak zor ama allah sabrını veriyor. Insanin kendi evladi olduktan sonra hiç bir çocuğu içten sevmiyor. Nasıl bir duyguysa bu... elhamdülillah rabbim yaşatti bu duyguyu.. Hepimize hayırlı doğumlar. ...

Yarın sabah hastaneye yatıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Amin canim Allah yardimcin olsun

Seninle ayni durumda canim..gelmeye niyeti yok pasamin..ama doktorum 42.haftayi doldurana kadar bekliycez diyor yani ayin 24 u ..bebisimiz gelmeyi kendi isteyecek..

Aynen nerde bu sancılar
kızlar benimde sürem bitmek üzere ne bir ağrı ne bir sancı göbeğimde hiç inmedi, doktorumda 42ye kadar bekleriz diyo. bu 42ye kadar dedikleri 41+6 biticek mi demek yoksa 40+6 mı siz biliyo musunuz.

kızlar benimde sürem bitmek üzere ne bir ağrı ne bir sancı göbeğimde hiç inmedi, doktorumda 42ye kadar bekleriz diyo. bu 42ye kadar dedikleri 41+6 biticek mi demek yoksa 40+6 mı siz biliyo musunuz.
41+li zamanlar oluyor canim...bizim de bitiyor ama hala tıkırtı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…