Canım benim ya,Allah yardimcin olsun.bekliyoruz güzel haberlerinizi...Ay hala bekliyorum sancım da var doktorum hala gelemedi sezeryan olucam zorunluluktan ama sıksam doğururum o haldeyim
allah kolaylık versin canım.Kızlar suyum geldi hastanedeyim z8 de doğuma giriyorum dua Edinnn
Yok canim yalniz degilsin bizde dogurmadik hatta daha gununu doldurmus arkadaslarimiz var heyecanla bekliyoruzYaa ne güzel herkes doğuruyor. Bi ben mi kaldım ne? Benim inatçı meleğim de gelsin artık lütfen...
Masallah kuzucum Rabbim anali babali buyutsun hayirli evlat etsin insallahDoğum yaptım kızlar bebeğim 3.500 50 cm doğdu çok güzel Allah hepinizin yardımcısı olsun yardım etsin
ohh mis kokularına doy annesi :) maşallahDoğum yaptım kızlar bebeğim 3.500 50 cm doğdu çok güzel Allah hepinizin yardımcısı olsun yardım etsin
Doğum yaptım kızlar bebeğim 3.500 50 cm doğdu çok güzel Allah hepinizin yardımcısı olsun yardım etsin
Allah analı babalı büyütsün canım zor muyduDoğum yaptım kızlar bebeğim 3.500 50 cm doğdu çok güzel Allah hepinizin yardımcısı olsun yardım etsin
Allah anali babali buyutsun canimDoğum yaptım kızlar bebeğim 3.500 50 cm doğdu çok güzel Allah hepinizin yardımcısı olsun yardım etsin
Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah. Sağlıkla kavuştursun bebegine....Yarın sabah hastaneye yatıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine... anne olmak zor ama allah sabrını veriyor. Insanin kendi evladi olduktan sonra hiç bir çocuğu içten sevmiyor. Nasıl bir duyguysa bu... elhamdülillah rabbim yaşatti bu duyguyu.. Hepimize hayırlı doğumlar. ...Sağ olun kızlar
Dikişlerim ağrıyor memeyle biraz zor bir süreçteyiz yakalayamıyor yakaladığında iki çekip uyuyor
Seninde varmış daha bende dogurmadim. Bu sene bebekler daha sabırli. Allah kolay dogumlar versin. .Yaa ne güzel herkes doğuruyor. Bi ben mi kaldım ne? Benim inatçı meleğim de gelsin artık lütfen...
Amin canim Allah yardimcin olsunYarın sabah hastaneye yatıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Seninle ayni durumda canim..gelmeye niyeti yok pasamin..ama doktorum 42.haftayi doldurana kadar bekliycez diyor yani ayin 24 u ..bebisimiz gelmeyi kendi isteyecek..
kızlar benimde sürem bitmek üzere ne bir ağrı ne bir sancı göbeğimde hiç inmedi, doktorumda 42ye kadar bekleriz diyo. bu 42ye kadar dedikleri 41+6 biticek mi demek yoksa 40+6 mı siz biliyo musunuz.Aynen nerde bu sancılar
Busracim tebrik ederim,Allah anali babalı büyütsün...kilosu boyu çok iyi masaAllah...senin iyi olmana da çok sevindim...merak ediyorum finaller bitti miydi acepDoğum yaptım kızlar bebeğim 3.500 50 cm doğdu çok güzel Allah hepinizin yardımcısı olsun yardım etsin
41+li zamanlar oluyor canim...bizim de bitiyor ama hala tıkırtı yok...kızlar benimde sürem bitmek üzere ne bir ağrı ne bir sancı göbeğimde hiç inmedi, doktorumda 42ye kadar bekleriz diyo. bu 42ye kadar dedikleri 41+6 biticek mi demek yoksa 40+6 mı siz biliyo musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?