- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Canım naptin iyi misin iyi misiniz?Allah yardımcı niz olsun...Yarın sabah hastaneye yatıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
:) takvim bile reddetti bizi 3 gün sonrada benimki biter bu bıcırıklar gelmez :)Anaaaa hamilelik takvimim bitmiş ya benim
evet finaller benimde aklıma geldi :)Busracim tebrik ederim,Allah anali babalı büyütsün...kilosu boyu çok iyi masaAllah...senin iyi olmana da çok sevindim...merak ediyorum finaller bitti miydi acep
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahYarın sabah hastaneye yatıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Bir tanesini veremedim ya dündü oBusracim tebrik ederim,Allah anali babalı büyütsün...kilosu boyu çok iyi masaAllah...senin iyi olmana da çok sevindim...merak ediyorum finaller bitti miydi acep
Aynısıni düşündüm Cuma son sinavidir giremedi sanırım diye...daha büyük bi sinavdan çıktın tatlım...sağlık olsunBir tanesini veremedim ya dündü o
Sara göre benim 6-7 günüm daha var...burdaki takvimin gelişimine goreydi zati:) takvim bile reddetti bizi 3 gün sonrada benimki biter bu bıcırıklar gelmez :)
ozaman sende sıkıntı yok :) wala doğuramadıkça daha çok stres basıyor insana son 3 gün kaldı benim. birde sürekli arayanlar hala doğurmadın mı diyenler. yürüyüşe çıkıyorum niye yürüyon yolda doğurcan diyorlar. evde oturuyorum bolbol yürü oturursan doğuramazsın diyorlarSara göre benim 6-7 günüm daha var...burdaki takvimin gelişimine goreydi zatiama yine de bi buruk oldum.Niye doguramiyorum laynnnnn ben
Ahaha herkes aynı durumları yaşıyor demek ki...hayır yani yeni doğum yapan aynı muamelelere maruz kalmış arkadaşlarım bile aynı tavırda...bi de senle bende belirsizlik var ya doktor ve hastane konusunda,onun da tedirginliği var diye düşünüyorum...Hayırlısı olsun hakkımızda...bi şekilde dogurcazozaman sende sıkıntı yok :) wala doğuramadıkça daha çok stres basıyor insana son 3 gün kaldı benim. birde sürekli arayanlar hala doğurmadın mı diyenler. yürüyüşe çıkıyorum niye yürüyon yolda doğurcan diyorlar. evde oturuyorum bolbol yürü oturursan doğuramazsın diyorlar. alıp hepsini bi kuyuya atıp yakacam en sonunda
kesinlikle öyle belirsizlikle daha sinir ve stres yüklüyor sanrım. eninde sonunda doğuracaz kimin içinde kalmışAhaha herkes aynı durumları yaşıyor demek ki...hayır yani yeni doğum yapan aynı muamelelere maruz kalmış arkadaşlarım bile aynı tavırda...bi de senle bende belirsizlik var ya doktor ve hastane konusunda,onun da tedirginliği var diye düşünüyorum...Hayırlısı olsun hakkımızda...bi şekilde dogurcaz
Canım gunde 7 den fazla yeme vurmayı...bebeğe şeker yuklersin..Ben 5-6 tane yiyorum en çok...oturup kalkmaktan sıkıldım artık yatiyom benkesinlikle öyle belirsizlikle daha sinir ve stres yüklüyor sanrım. eninde sonunda doğuracaz kimin içinde kalmışewde sürekli çömelip kalkıyorum içimde hurma ağacı çıkacak
Dur yavrum daha günün var senin..Busraile aynı zamandiniz onunki geldi diye demi böyle stres ediyon kendinebenimde hurmam bitti ya alamadan sancım tutarsa diye ödüm kopuyo kendime stres yapıcak yer arıyorumyarın
tekrar çağırdı doktorum bakalım ne durumdayım ama banada doğurucam gibi gelmiyo hiç =)
41.haftaya girdim bugun itibariyleYok canim yalniz degilsin bizde dogurmadik hatta daha gununu doldurmus arkadaslarimiz var heyecanla bekliyoruz
Olsun ...bak gene bizim hamisimizsin:)4
41.haftaya girdim bugun itibariyle
merdiven inmeye karar verdim zıp zıplayarakCanım gunde 7 den fazla yeme vurmayı...bebeğe şeker yuklersin..Ben 5-6 tane yiyorum en çok...oturup kalkmaktan sıkıldım artık yatiyom ben
ocak bebişleri çok nazlı çıktı :)4
Yok kuzum ya Dr bana iki hafta once kanala girmis iki hafta icinde gelir dedi ondan bende bi erken dogurcam moduna girdimDur yavrum daha günün var senin..Busraile aynı zamandiniz onunki geldi diye demi böyle stres ediyon kendine
Oglusun buyudugunde bir aylik fazla dirdir yaparsin elalemin anneleri 9ay tasirken ben 10ay tasidim seni karnimda diye4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?