2016 Ocak AnneLeri..

Yarın sabah hastaneye yatıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Canım naptin iyi misin iyi misiniz?Allah yardımcı niz olsun...

Yarın sabah hastaneye yatıcam dualarınızı eksik etmeyin kızlar Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Sara göre benim 6-7 günüm daha var...burdaki takvimin gelişimine goreydi zati ama yine de bi buruk oldum.Niye doguramiyorum laynnnnn ben
ozaman sende sıkıntı yok :) wala doğuramadıkça daha çok stres basıyor insana son 3 gün kaldı benim. birde sürekli arayanlar hala doğurmadın mı diyenler. yürüyüşe çıkıyorum niye yürüyon yolda doğurcan diyorlar. evde oturuyorum bolbol yürü oturursan doğuramazsın diyorlar. alıp hepsini bi kuyuya atıp yakacam en sonunda

Ahaha herkes aynı durumları yaşıyor demek ki...hayır yani yeni doğum yapan aynı muamelelere maruz kalmış arkadaşlarım bile aynı tavırda...bi de senle bende belirsizlik var ya doktor ve hastane konusunda,onun da tedirginliği var diye düşünüyorum...Hayırlısı olsun hakkımızda...bi şekilde dogurcaz

kesinlikle öyle belirsizlikle daha sinir ve stres yüklüyor sanrım. eninde sonunda doğuracaz kimin içinde kalmış ewde sürekli çömelip kalkıyorum içimde hurma ağacı çıkacak

benimde hurmam bitti ya alamadan sancım tutarsa diye ödüm kopuyo kendime stres yapıcak yer arıyorum yarın
tekrar çağırdı doktorum bakalım ne durumdayım ama banada doğurucam gibi gelmiyo hiç =)

kesinlikle öyle belirsizlikle daha sinir ve stres yüklüyor sanrım. eninde sonunda doğuracaz kimin içinde kalmış ewde sürekli çömelip kalkıyorum içimde hurma ağacı çıkacak
Canım gunde 7 den fazla yeme vurmayı...bebeğe şeker yuklersin..Ben 5-6 tane yiyorum en çok...oturup kalkmaktan sıkıldım artık yatiyom ben

benimde hurmam bitti ya alamadan sancım tutarsa diye ödüm kopuyo kendime stres yapıcak yer arıyorum yarın
tekrar çağırdı doktorum bakalım ne durumdayım ama banada doğurucam gibi gelmiyo hiç =)
Dur yavrum daha günün var senin..Busraile aynı zamandiniz onunki geldi diye demi böyle stres ediyon kendine

Canım gunde 7 den fazla yeme vurmayı...bebeğe şeker yuklersin..Ben 5-6 tane yiyorum en çok...oturup kalkmaktan sıkıldım artık yatiyom ben
merdiven inmeye karar verdim zıp zıplayarak eşim artık benden korkmaya bşladı birazcık aşağıya baskı hissetsem göbek atıyorum ohh ohhh gel sancı gelll diye. gelince dünyam şaşacak haberim yok

Dur yavrum daha günün var senin..Busraile aynı zamandiniz onunki geldi diye demi böyle stres ediyon kendine
Yok kuzum ya Dr bana iki hafta once kanala girmis iki hafta icinde gelir dedi ondan bende bi erken dogurcam moduna girdim yoksa beklerim daha esim hasta bi iyilessinde oyle Gelsin oglusumuz simdide sık sık cagiriyo ama acilma yok henuz bakicizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…