2016 Ocak AnneLeri..

Benimde 23 veya 24 ocak son ama bebeğim ters o yüzden pazartesi sezaryen olacağım. Erken mi acaba ya kafam karışık dr illa pazartesi alcam diye tutturdu

Benimde 23 veya 24 ocak son ama bebeğim ters o yüzden pazartesi sezaryen olacağım. Erken mi acaba ya kafam karışık dr illa pazartesi alcam diye tutturdu
Ben de bunu anlayamiyorum ne diye erkenden aliyorlar...bence bi hafta daha beklet bekletebiliyorsan..bebegin karninda gelismesi onemli...

bugün doğuran yok mu =) biz kontrole gittik beklemedeyiz hala babasının iyileşmesini bekliyo oğlum =) plasenta yaşlanmasından dolayı kg alamıyo diye üzülüyodum 3200 olmuş kg.si çok sevindim

bugün doğuran yok mu =) biz kontrole gittik beklemedeyiz hala babasının iyileşmesini bekliyo oğlum =) plasenta yaşlanmasından dolayı kg alamıyo diye üzülüyodum 3200 olmuş kg.si çok sevindim
Gecen hafta bana da plasenta yaslanamsi baslamis ve bir haftadir hic kilo almamis demişti. Bakalim yarin ne diyecek..

En güzeli normal herhalde. Sezeryan çok zor. Normal yapabilseydim keşke. Epiduralle oldum kızlar her ne kadar korksam da korkulacak bir şey yokmuş sadece ameliyathanenin o soğuk havası ile sizin kaygılarınız birleşince çok fena olmuştum insan doğuma girerken Nasıl oluyor onun tarifini yapmam mümkün değil
Ama onu elime verdikleri an. Mezara kadar saniyesi saniyesini unutmam. Sorularımla doktorumun beynini yemişimdir herhalde. En son
-saat kaç dedim
-10.16 dedi
-kaç geçe doğacak dedim
-10.17 de kucağında dedi
O bir dakika Nasıl geçti bilmiyorum ve ilk ağlamasını duydum sarıp kucağıma verdiler ağlayan oğluşum sustu baktı bana büzdü dudaklarını o an sadece koklayabildim ve ağladım başka bir şey yapamadım bir daha da doktoruma soru sormadım
Sonrası uzun emzirme süreleri ile geçen bir gece ama sabahında doktor muayenesinde bir gecede tam 250 gr verdiğini öğrenmemiz. Yoğun bakıma alabiliriz dediler odada kolundan her yerinden tüp tüp kan aldılar eşimin göğsüne dayayıp kendimi hüngür hüngür ağladım çok çok ağladım
Mama verdiler saatli bir şekilde mama veriyoruz meğer hiç sütüm gelmemiş çocuk bütün gece boş meme çekmiş daha doğrusu biz onu uyuyor sanarken meğer şekeri düşmüş baygınmış
Şimdi yeni yeni sütüm gelmeye başladı mamayı biberonla verdiğimiz için memeye alışık değil sağıp veriyorum sütümü
Çok çok güzel bir duygu insana tüm o hamilelik sürecindeki sıkıntılarının hafifliğini düşündürecek kadar da ağır ömür boyu taşınacak çok büyük bir sevgi aşk

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 62
Masallah subhanallah canim. Alisacaksiniz zamanla birbirinize. Normal suan.. Insallah iyi olacak hersey. Darisi bizlerin basina..

maşallah subhanallah barekallah ...Rabbim nazarlardan korusun bu meleği inşallah kısa sürede birbirinize alışır düzeninizi kurarsınız , darısı bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…