2016 Ocak AnneLeri..

maşallah subhanallah sen nekadar güzelsin öyle. canım düzene girer süt işleri ablam doğum yapalı 14 gün oldu daha anca anca sütü geliyor arada mama veriyor. sağlıklı olsunlar da yoluna girer hepsi. tadını çıkar :)

Kızlarrrr bizim kırkımız çıktı mevlüdümüzüde okuttukk bakıorumda herke doğuruyoo benim bebişimse daha yeni doğması lazmdı.. Anca doğum kilosuna gelebildikk ama herşey yolunda çok şkrrr hala alışkanlkk buraya hergnn bakıyorum

Eklentiler

• IMG_20160110_190345.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20160109_151724.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 45
Benimde 23 veya 24 ocak son ama bebeğim ters o yüzden pazartesi sezaryen olacağım. Erken mi acaba ya kafam karışık dr illa pazartesi alcam diye tutturdu
Daha erkenmis kilosu 3500 altindaysa bence donebilir bir sıkıntı yoksa biraz daha bekle derim. Çünkü arkadaşimin 42.hatfada ayakları aşağı dönmüş sonra tekrar doğum pozisyonu almış 3400 falan doğmuştu. Suni sancılı normal dogurdu. Sanci falan yoksa bekle icerde ne kadar kalsa kâr sarılik falan olmaz. Hayırlı doğumlar. ...

banada öyle geliyo sankim bide sizin tarihiniz benden önce artık siz doğurursunuz ben burda kendim çalar kendim oynarım
Bende varim bakalım yarın muayene edecek gun vercek mi nst var cok sancı yok gibi ama kızım kemikli olcak galiba her taraftan kemik cikintisi geliyor elime....

Bsrgunes ....maşallah. allah sağlıklı ömürler versin paşaya. Emzirme çok sıkıntili bir süreç allah sabır versin. Lohusa depresyonunun tek nedeni. Ay ne çekti ilkinde mama kaşıkla ver. Sıcak su torbasi falan koy göğüsune üstüne biraz sütün geldiyse döküp emmesini sağla. .. sonra bol bol gelcek zaten dolmasindan şikayet etceksin .göğüsunu emmesini saglamaya çalış... sağmak bebek emmesi gibi olmuyor. .. Sağlıklı günler. ...

ben en son doğuracağım sanrım :) pek umudum yok umudum olmadığı gibi belirtilerde yok. :)
Belkide cok kolay bir dogum yaparsın. .. vucuduna bırakmasıni söyle. .. dr ilkinde sen tutuyosundur demisti bana... 40 4te suni verdi benim bebe büyüktü deneyelim dedi. Benimde hic sancı olmadı belki 1hf daha varmıştir... nasip sezeryan oldum cok iri degilse bekle 42 kadar....

Masallah prensese. Sen sikinti cektin ama bak kurtuldun gitti. Biz hala beklioz. Allah hepimize hayirlisiyla kucaklarimiza alabilmeyi nasib etsin. Allah kabul etsin mevludunuzu de..

Bendede plasenta yaslanmasi varmis, tetikteyiz.
benimde haftaya pazartesi sezeryanim 38+1 olcaz insallah biraz korkuyorum acikcasi ayilmasi agrisi bebis nasil olacak

bende de var 2.5 haftadir guya dogumum cok yakindi....plasenta yaslanmasinin son yillarda dogumla ilgili bi onemi olmadigini soyledi doktorum...panik yapma canim...niye sezeryan oluysun ki?

Sen buraya yazarken sanki sorularimi cevapliyosun...senle ilgili merak ettigim ne varsa hepsini kendiliginden yaziyosun busracim tebrik ederimbebisin fotosunu isteyecektim senden...cok merak ediyordum zaten...mqela disinda kimse gostermedi bebisini bize..Evladina bagislasin Rabbim...Onu da sana...Cok yakisikli oglusun...yelim onu ben yelimmm

sut arttirmanla ilgili de eve gidip banyonu yapinca gelir derler...Incir ye bol bol su ic...tarcin kabugu cayina ekle mutlaka...bi de stres yapma sutum gelmez falan diye...en onemli sey moral zaten...

oy masaAllah senin findigina...buyuttun kurtuldun...dua et biz de doguralim artik canim,sen gibi doyalim bebisimize

Neden herkes sezeryan oluyo ya ben çok üzülüyorum doktorlar azıcık sıkışınca hemen sezeryan diyo ben kendimi normale hazırlamıştım sezeryan olacağını duyunca günlerce ağladım eskiden hep normal yapmak için uğraşırlardı şimdi de nasıl sezeryan yaparız diye uğraşıyorlar

Canim tek hata doktorlarda degil ki,bizim hatunlar da korkulu endiseli...ben de normal dogumu bekliyorum su an...ve bebegim buyumeye devam ediyor...sancim falan da yok...ozeldeki doktorum cati muayenesinde sinirda oldugumu soyledi...devletteki doktorum haydi haydi dogurursun dedi...bu hafta sonuna kadar beklicez...sezeryana karsi oldugumdan diil ama,mecbura kalinmadikca istemiyorum....doktorlarimiz da sagolsunlar planli programli hazir dogum tabi,aliyorlar iki hafta onceden bebegi,,,ne hakki var ki diyorum benim bebegimin karnimda yatma isteginden calmaya...sirf gece aniden sancim tutup basimda beklemeyi goze alamadigindan mi acaba?devlete gidiyorum su an pasa pasa...4500 grama dek normale karsi degiller cunki..bi sorun olsa zorla normal dogurtcak halleri yok heralde...Sezeryan da olsam normal de dogursam Rabbim hakkimizda hayirlisini versin...

Kesinlikle katılıyorum allah bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin burdaki bütün annelerin yardımcısı olsun allah normal doğurmak güzel bence tabi ben o duyguyu hiç tadamam artık sanırım allah herkesin gönlüne göre versin

canım özeldekiler hemen sezeryan diyor devlettekiler 42 ye 41 e kadar bekletiyor gelirse gelir gelmezse suni diyorlar. özele kalsaydı 3 günlük bebeğim kucağımdaydı. birde korkutuyorlar ogret_menim dediği gibi banada sınırda dedi özel hastane kafasından dolayı. ama devletteki doktorlar bekletiyor. zaten düşününce annelerimiz 4 4.5 kilo doğurmuş normal hemde ilk doğumunu evde yapmış annem :) biz korkuyoruz hep hatta korkutuluyoruz :)

Amin canım İnsaAllah...vida yapamam diye düşünme.ablam sezeryandan sonra normal doğurdu..ikisini tatmış biri olarak gene doğursam.normal isterim diyor

Aynen yani.annem beni 4 kilo doğurmuş yazık diilmiydi anamin catisinabi deneyelim canım şansımızı...devlete mi gideceksin sen de?

Aynen yani.annem beni 4 kilo doğurmuş yazık diilmiydi anamin catisinabi deneyelim canım şansımızı...devlete mi gideceksin sen de?
bencede deneyelim :) evet yarın zeynep hanıma gideceğim sata görede son günüm bakalım ne diyecek beklemi der, suni mi verdirir bilemiyorum çok heyecanlıyım inş. bikaç cm açılmam vardır

bencede deneyelim :) evet yarın zeynep hanıma gideceğim sata görede son günüm bakalım ne diyecek beklemi der, suni mi verdirir bilemiyorum çok heyecanlıyım inş. bikaç cm açılmam vardır
Hiç san cin oluyormu? Arkadaş la benim iki gündür kasilmamiz cok fazla...onda biraz ilerleme var...Ben de çarşamba gidicem acil de olacak benim doktor da...zeynep hanıma denk gelmeyi de çok isterim..ins vardır acilman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…