2016 Ocak AnneLeri..

evet progestan mı neydi adı o ilacın içeri yerleştiriyorlar. benim sancımı hemen getirmişti :) suni kadar zor değilmiş diyorlar inş. etki yapar sancın gelir canım hiç etkilemedikleride olmuştu doğum odasında . inş. ozamana kadar gelir canım sancın. daha rahat edersin kendi sancılarıyla gelenler 2 saat sonra odadan çıkıyordu :) kadınları tuvalete göndermiyordu ebeler tuvalete doğurur diye maşallah :)

Biraz bekleyeceğim galiba. Çünkü hiç başka bir belirti yok. İlk doğumumda da nişan geldi diye gittim, direk suni sancıyı dayadilar. Ve hayli zor bir doğum yaşamıştım . Yine öyle olmasından korkuyorum. Dualarinizi eksik etmeyin inşallah.

ins oyle kolay olur,nemrut rahmim aciliverir bi anda..fistik kizin nasil oldu,taburcu oldunuz mu canim?

aminnn insaAllah...biz de veririz bu guzel haberler hayirlisiyla

Fena başım ağrıyor dün geceden beri gece dayanamadım minoset içtim geçmedi yine de ...

Günaydın arkadaşlar. Ben hala bekliyorum. Gece heyecandan uyuyamadim. Ne bir sancı ne başka birşey var. Kızım sağ gösterip sol mu vurdu bilemiyorum. Bir daha bi lekelenme falan da olmadı. Böyle dört gözle bekliyoruz ya bize naz yapıyorlar ondan gelmiyorlar minnaklar.

Herkese selam. Gecemiz gündüze karıştı. O yüzden giremiyorum. Doğuranlar saglıkla büyütsün doğuracaklar sağlıkla alsın kucağına. Çok kişi kalmadı sanırım. Biz ilk hafta kilo almadık diye kampa girdik kuzumla şükür kaybettiği 300 grı geri aldı. Sagıp verdim ne kadar içio diye. Şimdi memeye geçtik biberon almıyo zaten artık. Ama doyuyor mu emin olanıyorum.sürekli bi uyuma. Çogu zaman 5 dkda uyuyo memede. Umarım yetiyordur.
Biri meme ucu yara oldu yazmış. Bnmde ilk hafta olmuştu. Bebeğin yanlış pozisyonundan kaynaklanıo. Sadece uç değil halkada agzının içinde olacak. Yastık veya emzirme yastığı üzerinde bebek memeye dönük olacak. Kafa ve vücut komple paralel. O zmn doğru çekiyor. İyileşme içinde avent göğüs kalkanı tavsiye ederim.doktor verdi banada. O küçük kelebeklerden diil ama içine süt dolan büyük olanlardan.
Bebeğim küçük ve erken doğduğu için resim paylaşmıyoruz henüz. Hurafelere inanıyorum işte napim. Büyüsün koyucam teyzeleri.
Bu arada 15 günden sonra başlanan sağlık ocagının verdiğin devit d vitamini paraben içeriyormuş. Kesinlikle doktorumuz kullanmayın dedi. Bilginize.
Takviye mama kullanan varsa da hipp combiotic en iyisi. Aptamil çok şekerli.
Aklıma geldikçe yazmaya çalışıcam.
Sevgiler

busra kaldir su hamilelik takvimini rica ederim,sinirim bozuluyonapiyo findigin bu saatte seni ayakta tuttuguna gore meme mucadeleniz devam ediyor olmali...
Sorma ya bizde de sarılık var 9.2 çıktı değeri düşürmek için saat başı emziriyorum uyandırmaya çalışıyorum uyandıramayınca sağıp biberonla zorla tıkıştırıyorum ağzının içine ne yapayım.. Topladı sanki biraz kendini sarılığı ilerlemiyor çok şükür ama yüzü hala sarımtırak sanki. Onun dışında iyi minnoşum muhabbeti çok seviyor fıldır fıldır bakışlar atıyor uyanık olduğu Zaman ki nadiren oluyor
Kiyamam kuzumm her türlü uyumuyoruz madem evladımiz kucağımizda uyumayalim biraz da be canim minnosun nasil sen nasılsın ? Çok sık aklıma geliyorsunuz
İyiyiz ben ayaklandım hiç bir sıkıntım kalmadı çok şükür uykusuzum onun dışında sıkıntım yok saat başı alarm kurup uyanıyorum Zaten o yatabildi mi aman dönmesin yok kustu derken bir dahaki saat geliyor gece gündüz bir yaz olsa daha kolay olur kışın bir odada yalnız da bırakamıyorsun yemek hazır önüne geliyor o güzel tarafı lohusalığın :))

Eklentiler

• image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 77
  • image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 66
Masallah subhanallah. Nasil da tutmus elini. Icimdekini cikarasim geldi yeminle. Allah saglikla huzurla buyutmeni nasib etsin. Diger taraftan Yukunu attin kurtuldun. Ona da ayri ozeniyorum.

maşallah size iyisiniz iyisiniz annesi Rabbim nazarlardan saklasın sizi bu arada sana çok benziyo büşraa , lohusalığının tadını çıkarr hamilelikte çok yoruldun şimdi biraz prenseslik yap boşver

Masallah subhanallah. Nasil da tutmus elini. Icimdekini cikarasim geldi yeminle. Allah saglikla huzurla buyutmeni nasib etsin. Diger taraftan Yukunu attin kurtuldun. Ona da ayri ozeniyorum.
Allah bize de nasip etsin tez zamanda artık çok tatlılar dimi Rabbim kötü gözlerden nazarlardan korusun inşallah

Sevgili arkadaşlar ocak ayına girdiğimizden bu yana aklım burada, sizlerin sağlıkla yavrularınızı kucağınıza aldığınızda. Doğum sonrası her şey öyle hızlı akıyor ki, gün 24 saat size yetmiyor. Bebeģimi 29 aralıkta eve aldık. Ancak adapte olduk birbirimize. Ayrılığımız 35 gün sürdü. Çok şükür her şey yolunda. Darısı doğumu bekleyen, yavrusunu kucaģına almak için sabreden tüm arkadasların başına.

Artık belirli bir duzene girmeye basladık. Yanımda eşimden başka yardımcım yok. O da malum çalışıyor. Bebekle tüm gün yalnızım. Sizlere zaman ayıramadım ama düşunmeden de edemedim. Doğum yapanları tebrik ederim. Bekleyenlerden de hayırlı haberlerini almak isterim inşallah.

Kasım annesi olsam da doktorum bebeğimi taburcu ederken -1 aylık olarak kabul ettiğini söyledi. Evde kendi aramızda oğlumuza " sen daha doğmadın oğlum " diyerek gülüşüyoruz.

ins oyle kolay olur,nemrut rahmim aciliverir bi anda..fistik kizin nasil oldu,taburcu oldunuz mu canim?
ins canm . ben ewdeyim amakizimi vermediler hamileyken gecirdgm idrar yolu enfeksiyonunfan etkilenms. tedavi gorecek son3ay hic gecmemisti bide antibiyotk icmstm demekki icmesem daha cok etkilencekti . duzey 2 ye aldilar. kokusu kucagmda kaldi melegimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…