- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Sancin yok sanırım...Bi gitacikligina baktir istersen...gözün aydın cnmKızlaaarr. .. Az önce sanırım nişanım geldi. Bi tuhaf oldum. Napcam ben şimdi?
evet progestan mı neydi adı o ilacın içeri yerleştiriyorlar. benim sancımı hemen getirmişti :) suni kadar zor değilmiş diyorlar inş. etki yapar sancın gelir canım hiç etkilemedikleride olmuştu doğum odasında . inş. ozamana kadar gelir canım sancın. daha rahat edersin kendi sancılarıyla gelenler 2 saat sonra odadan çıkıyordu :) kadınları tuvalete göndermiyordu ebeler tuvalete doğurur diye maşallah :)Kizceler selam,demin geldim acil den...doktorum nöbetçi diye kontrole gittim.nst de sancı yok.bebek iyi.suyu tamam.dana kadar oldu.daha dogmuyormus :) yani bilemiyoruz.pazara kadar vakit verdi.olmazsa salı kontrole çağırdı.en son haftaya cuma yatirip rahim açıcı ilaç verecek...suni mi yoksa dedim.yoo hayır o eski de kaldi dedi.yani kendi yöntemleri arasinda.net ten araştırdım tesekkullu doğum merkezlerinde uygulanan bi yontemmis...sonra san cim baslicakmis...normali beklemeye devam anliycaginiz...buarada bi doğum koçu tanıdık var onla görüştüm.o da en kötü şeyin endişe oldugunu doğumu geciktirdigini söyledi..plates topuyla 8 cizmemi onerdi...ahududu yaprağı cayi öneriyorlar bi de acilmaya yardimciymis...dogurmaya gidersem buraya yazicigim dualarinizi isteyecigim ins...
sakin ol canım suyun gelmediyse açıkılığına bakıp gönderirler. ama bence de açıklığına baktır acilde garanti olsun aklın kalmasınKızlaaarr. .. Az önce sanırım nişanım geldi. Bi tuhaf oldum. Napcam ben şimdi?
Bekleyebilirsiniz 10 gün sonra doğurdum ben illa doğum başladı sayılmıyor yaniKızlaaarr. .. Az önce sanırım nişanım geldi. Bi tuhaf oldum. Napcam ben şimdi?
Hayirlisi olsun canim gozun aydin...Biraz bekleyeceğim galiba. Çünkü hiç başka bir belirti yok. İlk doğumumda da nişan geldi diye gittim, direk suni sancıyı dayadilar. Ve hayli zor bir doğum yaşamıştım . Yine öyle olmasından korkuyorum. Dualarinizi eksik etmeyin inşallah.
Sonrası da uykusuz geçiyor arkadaşımBende dr.dan çıktım şimdi sancı vs yok pazartesi gel dedi tekrar , bizimkininde hareketleri çok fazla canımı acitiyo hiç uyutmuyo psikolojik olarak da zormus son gunler
busra kaldir su hamilelik takvimini rica ederim,sinirim bozuluyoSonrası da uykusuz geçiyor arkadaşım
ins oyle kolay olur,nemrut rahmim aciliverir bi anda..fistik kizin nasil oldu,taburcu oldunuz mu canim?evet progestan mı neydi adı o ilacın içeri yerleştiriyorlar. benim sancımı hemen getirmişti :) suni kadar zor değilmiş diyorlar inş. etki yapar sancın gelir canım hiç etkilemedikleride olmuştu doğum odasında . inş. ozamana kadar gelir canım sancın. daha rahat edersin kendi sancılarıyla gelenler 2 saat sonra odadan çıkıyordu :) kadınları tuvalete göndermiyordu ebeler tuvalete doğurur diye maşallah :)
aminnn insaAllah...biz de veririz bu guzel haberler hayirlisiylaHepimiz için öyle olsun inşallah canım... Çok sabrettik , çok bekledik , çok istedik... 9 aydır hepberaberiz.. Aldıklarımız, giysileri , odaları ,hazırlıklarımız paylaştıkça mutlu olduk.. Birbirimiz adına mutlu olduk yada üzüldük.. Artık bir dönemin sonuna geldik yeni bir döneme başlayacağız inşallah... Herkes huzurla yaşasın tek temennim bu dönemleri...
Kiyamam kuzummSonrası da uykusuz geçiyor arkadaşım
Sorma ya bizde de sarılık var 9.2 çıktı değeri düşürmek için saat başı emziriyorum uyandırmaya çalışıyorum uyandıramayınca sağıp biberonla zorla tıkıştırıyorum ağzının içine ne yapayım.. Topladı sanki biraz kendini sarılığı ilerlemiyor çok şükür ama yüzü hala sarımtırak sanki. Onun dışında iyi minnoşum muhabbeti çok seviyor fıldır fıldır bakışlar atıyor uyanık olduğu Zaman ki nadiren oluyorbusra kaldir su hamilelik takvimini rica ederim,sinirim bozuluyonapiyo findigin bu saatte seni ayakta tuttuguna gore meme mucadeleniz devam ediyor olmali...
İyiyiz ben ayaklandım hiç bir sıkıntım kalmadı çok şükür uykusuzum onun dışında sıkıntım yok saat başı alarm kurup uyanıyorum Zaten o yatabildi mi aman dönmesin yok kustu derken bir dahaki saat geliyor gece gündüz bir yaz olsa daha kolay olur kışın bir odada yalnız da bırakamıyorsun yemek hazır önüne geliyor o güzel tarafı lohusalığın :))Kiyamam kuzummher türlü uyumuyoruz madem evladımiz kucağımizda uyumayalim biraz da be canim minnosun nasil sen nasılsın ? Çok sık aklıma geliyorsunuz
Masallah subhanallah. Nasil da tutmus elini. Icimdekini cikarasim geldi yeminle. Allah saglikla huzurla buyutmeni nasib etsin. Diger taraftan Yukunu attin kurtuldun. Ona da ayri ozeniyorum.Sorma ya bizde de sarılık var 9.2 çıktı değeri düşürmek için saat başı emziriyorum uyandırmaya çalışıyorum uyandıramayınca sağıp biberonla zorla tıkıştırıyorum ağzının içine ne yapayım.. Topladı sanki biraz kendini sarılığı ilerlemiyor çok şükür ama yüzü hala sarımtırak sanki. Onun dışında iyi minnoşum muhabbeti çok seviyor fıldır fıldır bakışlar atıyor uyanık olduğu Zaman ki nadiren oluyor
İyiyiz ben ayaklandım hiç bir sıkıntım kalmadı çok şükür uykusuzum onun dışında sıkıntım yok saat başı alarm kurup uyanıyorum Zaten o yatabildi mi aman dönmesin yok kustu derken bir dahaki saat geliyor gece gündüz bir yaz olsa daha kolay olur kışın bir odada yalnız da bırakamıyorsun yemek hazır önüne geliyor o güzel tarafı lohusalığın :))
maşallah size iyisiniz iyisiniz annesiSorma ya bizde de sarılık var 9.2 çıktı değeri düşürmek için saat başı emziriyorum uyandırmaya çalışıyorum uyandıramayınca sağıp biberonla zorla tıkıştırıyorum ağzının içine ne yapayım.. Topladı sanki biraz kendini sarılığı ilerlemiyor çok şükür ama yüzü hala sarımtırak sanki. Onun dışında iyi minnoşum muhabbeti çok seviyor fıldır fıldır bakışlar atıyor uyanık olduğu Zaman ki nadiren oluyor
İyiyiz ben ayaklandım hiç bir sıkıntım kalmadı çok şükür uykusuzum onun dışında sıkıntım yok saat başı alarm kurup uyanıyorum Zaten o yatabildi mi aman dönmesin yok kustu derken bir dahaki saat geliyor gece gündüz bir yaz olsa daha kolay olur kışın bir odada yalnız da bırakamıyorsun yemek hazır önüne geliyor o güzel tarafı lohusalığın :))
Allah bize de nasip etsin tez zamanda artık çok tatlılar dimiMasallah subhanallah. Nasil da tutmus elini. Icimdekini cikarasim geldi yeminle. Allah saglikla huzurla buyutmeni nasib etsin. Diger taraftan Yukunu attin kurtuldun. Ona da ayri ozeniyorum.
ins canm . ben ewdeyim amakizimi vermediler hamileyken gecirdgm idrar yolu enfeksiyonunfan etkilenms. tedavi gorecek son3ay hic gecmemisti bide antibiyotk icmstm demekki icmesem daha cok etkilencekti . duzey 2 ye aldilar. kokusu kucagmda kaldi melegiminins oyle kolay olur,nemrut rahmim aciliverir bi anda..fistik kizin nasil oldu,taburcu oldunuz mu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?