2016 Ocak AnneLeri..

kıyamam canım inşallah en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına... bende de idrar yolu enfeksiyonu var ve dr.um ilaç veremem artık o da doğumu geciktiriyo dedi ama bebeğe böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum nasıl engellesem acaba şu enfeksiyonu bende doğum olmadan....

Arkadaşlar merhaba.38+2 günlük olduk bugün.Doğumdan çok korktuğum için cumartesi gününe sezeryan tarihi almıştım,dün son kontrole gittiğimde doktor 3 cm açılmam olduğunu,herşeyin yolunda olduğunu söyleyrek beni normal doğuma ikna etti.Yarın ya da öbür gün epiduralli suni sancı ile normal doğum yapacağım.Ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyorum.Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

canım inşallah çok koılay gerçekleşir doğumun bizdee heyecanla doğumun başlamasını bekliyoruz ne güzel çok sabırsızlanmadan normal doğum ile kucağına alacaksın evladını , bol bol çömelme egzersizleri yap merdiven çık hurma ye ve dua et benim önerebilceklerim bunlar zira bende tecrübesizim =)

çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı.O kadar büyük bir doğum korkusu var ki sanki dünyada ilk ben doğuracakmışım gibi telaş içindeyim.İnşallah Allah yardım eder de fazla sancı çekmeden alırım kucağıma :)

Hangi hastanede yapacaksın doğumunu... Bu arada normal doğumdan korkma , hem epiduralli yapacaksın fazla bir şey hissetmezsin ki öyle olmasa bile bence başarır üstesinden gelirsin.. Kendini hep böyle düşünmeye zorla canım... Korkarsan olumsuz düşünürsen sana faydası olmaz.. Herşey güzel olacak de sadece.. Birde bunu başaranların senden daha güçlü olmadığını düşün...

bol su içtim sık sık iç çamaşrı değiştirdim ütüleyip ütüleyip giydim. limonlu sular içtim ancak öyle atlatmştm son 3 hafta ama geç kalmışım yinede

Canım naptin iyi misin iyi misiniz?Allah yardımcı niz olsun...
çok şükür iyiyim canım dogum yaptım suyun bitmek üzere oldugundan sezaryan oldum kızım iyi B'nde iyiyim çok şükür tüm mesajları okuyamıyorum umarım sizlerde sağlıklı şekilde kucağınıza almıssınızdır bebeklerinizi. Dikişlerden dolayı zorlandım ilk iki gün. Cumartesi yattım 11de girdim ameliyata. Pazartesi sabahı çıktım. Suan da sık sık uyanıyorum doğumdan beri toplam 2-3 saat anca uyudum canım kucağına aldım ya uyumsam da olur diyorum Allahım tüm isteyenlere de nasip etsin

bol su içtim sık sık iç çamaşrı değiştirdim ütüleyip ütüleyip giydim. limonlu sular içtim ancak öyle atlatmştm son 3 hafta ama geç kalmışım yinede
Bende yapıyorum aylardır bunların hepsini olunca oluyor şu enfeksiyon illeti

Oh git gör bakalım minnosunu ,ne kadar kalicakmis canım

Kizlar ben kontrole geldim. Yatisimi yapiolar. Sancim yok. 40+2. 2 cm acilmam varmis. Suni vercek. Suyu azalmis ve plasente yaslanmasi. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.

Allah yarımcın olsun.Benim de 3 cm.bende hazırlandım gidiyoru hastaneye suni sancı vericekler.Mübarek gün kavuşalım bebeklerimize

Kizlar ben kontrole geldim. Yatisimi yapiolar. Sancim yok. 40+2. 2 cm acilmam varmis. Suni vercek. Suyu azalmis ve plasente yaslanmasi. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Cuma vakti Allah yardımcın olsun dualarım seninle...

Allah yarımcın olsun.Benim de 3 cm.bende hazırlandım gidiyoru hastaneye suni sancı vericekler.Mübarek gün kavuşalım bebeklerimize
Ayy ne güzel kavuşacaksiniz meleklerinize. Kolaylıkla hemencecik gelir inşallah bebişler. Allahım bana da nasip etsin artık inşallah. fffunda , ogret_menim kaldık mı üçümüz başbaşa

Ayy ne güzel kavuşacaksiniz meleklerinize. Kolaylıkla hemencecik gelir inşallah bebişler. Allahım bana da nasip etsin artık inşallah. fffunda , ogret_menim kaldık mı üçümüz başbaşa
evet öyle oldukk ben tek kalıcam diye de korkmuyo değilim =) bizim minnaklar yerinde rahat demekki

ya kıyamam korkma canım benim Allah yanındadır inşallah
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur: İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
- Sancı ve ıkınma esnasında "Sümmessebile yesserah" (Abese Suresi, 20) ayetini okumak
- Rabbie yessir duasını okumak. Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr. Anlamı: Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla tamamla!
sende biliyosundur mutlaka canım ama atasım geldi yine de Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…