2016 Ocak AnneLeri..

Inşallah herkes normal dogum yapar sağlıkla kavuşur meleklerine. Oyle yada böyle doğacak kimi hastane yetişemiyor yolda doguruyor.kimi ha tamam çıktı çıkacak hop sezeryana gidiyor. Nasip işi doğum. Ama burdakiler baya bilinçli ilkinde doktor ne derse o modundaydim bende çok istememe rağmen normal doğum olmadı. Belki devlete doğururdum ama insan korkuyor bişey olursa diye. Normal doğum zor oluyor hele 4kilo uzeri. Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin...

kizlar hepinize tesekkur ederim 18saatlik seruvenle kizimi normal dogumla kucagima aldm tlf yeni elime aldm. allah sizleride kurtarsin zor ismis dogum ben cok korktum hastaneden kacacaktm kendi sancimla:)ama ebeler doktorlar cok iyiydi ozele olsam bukadr ilglienmezlerdi benle ayri ailemle.ayri allah hepsindn razi olsun. ama sunu soyleyeyim byuk bi siknti olmadkca normal den baska.bisi demiyorlar:)

Maşallah sana ben cok imreniyorum normal doğum yapanlara. ..Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Geçmiş olsun. ..Allah hayırlı ömürler versin. ..

3700 dediler 3500kilo 50cm dogdu melegim. ama hic emmedi mama.verdiler kustu duzey1 kuveze goturduler smdsaat 3e kadar kontril etcekler susuz karnimda22saat kaldigi icin olabilrms
Sen canıni sıkma. Emer sonra zor bıraktırirsin. Mama verilmezse sarılık olabilir...boyu posu yerinde maşallah. ..yeterli sütlu günler. Bol sütlu diycem ama onun fazlasıda sıkıntı veriyor... bebegine yetcek kadar olsun.... Hayırlı geceler. ..

3700 dediler 3500kilo 50cm dogdu melegim. ama hic emmedi mama.verdiler kustu duzey1 kuveze goturduler smdsaat 3e kadar kontril etcekler susuz karnimda22saat kaldigi icin olabilrms
Allah analı babalı büyütsün canım... Sende sağsalim atlattın.. Darısı hepimizin başına inşallah...

ogret_menim prenses odasida kaliyormallah gonlume gore werdi:)
Yaaaa canım benim çok sevindim bilgi verme ne iyi olmanıza...çok merak ediyordum...masallah kuzuna da...prenses oda mi :))) nasıl oldu talepmi ettin? bi de doğum sancini o odada mi geçirdim?Boş olması da büyük şans..inşallah ben de yapabilirim orada.Hatta sen taburcu ol ben geliyim ins:))Bi de doktordan korkuyordun...Rabbim kurtardi ne güzel...darısı bize ins...bana çok moral oldun ve devlette yapmam için iyi bi referans

Hayirli olsun canim. Allah gonlune gore vermis. Insallah senin ve bebeginin bahti hep acik olur.

Kızlar ayin 22sinde sezeryan olacağım insallah. Bir tek göğüs pompam kaldı ne aldınız acaba

Canim cok sevindim , Rabbim gönlünce vermiş ne guzel maşallah , bebeginde kısa zamanda alışır emmeye Allahın izniyle , sağlıkla atlattiniz ya herşey yoluna girer artik , ben boyle siz dogurdukca heyecanlaniyorum :) bizlere de dua et

yer skintisivvardi 1gun once servsler tiklim tiklmdi bura bosaldi sansima :) gunde 2doktor nobetci oluyo sabah znnur arasmis.ben omu butun gun sandm. gttgmdesema kardesti cok iyiydi saolsun. ben kacacktm allah razi olsn ebeler esimle isbrligu yapip kandrdilar. yoksa ozelde sezrryan olsaydm buraya geri gelcekti kuvez icin enazindan aninda mudahale ediliyor.

kizlar size.en onemli tavsiyem buyuk ic camasiri yada hamile kilotlari cok rahat icnzdeki bezi rahat kullandiryo bol atlet alin yaniniza normal atlet de.olur su gibi terliceksniz lohusalik=ter mis:))

Depend candır çok faydasını gördüm pedle olacak iş değil bir de benim ilk iki gün idrar kaçırma sıkıntım oldu epiduralle doğum yaptım Ağrı'larım oldu kateterden hep ağrı kesici verdiler belden aşağımı hissetmedim üçüncü güne kadar karıncalı gibiydi çişimi tutamıyordum şimdi öyle bir sıkıntım yok çok şükür.
Epiduralden korkmayın sezeryanle doğum yapacaksanız anestezi ile olanları gördüm ayılana kadar çok fena
Baş ağrısı falan da olmuyor eğer ameliyat sırasında ve sonrasında ayaklarım kıpırdar mı acaba diye kendinizle çok uğraşmazsanız rahat olun yavaş yavaş açılıyor ben 10 da doğuma girdim 16 da yürüyordum
Bir de sütünüz normal doğuma göre daha geç gelebilir benim çocuğum ne kadar uslu hiç ağlamıyor uyanmıyor diye düşünmeyin Hemşireleri bol bol rahatsız edin çağırın bebeğim sarılık oldu o akşamki Hemşireleri suçlamıyorum değil gidip hastaneyi yakasım var
Gecelik sezeryanda şart dependi değiştiriyorsunuz falan pijama çekilir dert değil ayağınızı zor kaldırıyorsunuz Zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…