Maşallah sana ben cok imreniyorum normal doğum yapanlara. ..Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Geçmiş olsun. ..Allah hayırlı ömürler versin. ..kizlar hepinize tesekkur ederim 18saatlik seruvenle kizimi normal dogumla kucagima aldm tlf yeni elime aldm. allah sizleride kurtarsin zor ismis dogum ben cok korktum hastaneden kacacaktm kendi sancimla:)ama ebeler doktorlar cok iyiydi ozele olsam bukadr ilglienmezlerdi benle ayri ailemle.ayri allah hepsindn razi olsun. ama sunu soyleyeyim byuk bi siknti olmadkca normal den baska.bisi demiyorlar:)
Sen canıni sıkma. Emer sonra zor bıraktırirsin. Mama verilmezse sarılık olabilir...boyu posu yerinde maşallah. ..yeterli sütlu günler. Bol sütlu diycem ama onun fazlasıda sıkıntı veriyor... bebegine yetcek kadar olsun.... Hayırlı geceler. ..3700 dediler 3500kilo 50cm dogdu melegim. ama hic emmedi mama.verdiler kustu duzey1 kuveze goturduler smdsaat 3e kadar kontril etcekler susuz karnimda22saat kaldigi icin olabilrms
Allah analı babalı büyütsün canım... Sende sağsalim atlattın.. Darısı hepimizin başına inşallah...3700 dediler 3500kilo 50cm dogdu melegim. ama hic emmedi mama.verdiler kustu duzey1 kuveze goturduler smdsaat 3e kadar kontril etcekler susuz karnimda22saat kaldigi icin olabilrms
amin canim hepimizin bebekleri icin ins rabbim saglik verir.Maşallah sana ben cok imreniyorum normal doğum yapanlara. ..Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Geçmiş olsun. ..Allah hayırlı ömürler versin. ..
ins.canm saatler cok hizli geciyor anlamiyir insanAllah analı babalı büyütsün canım... Sende sağsalim atlattın.. Darısı hepimizin
başına inşallah...
Yaaaa canım benim çok sevindim bilgi verme ne iyi olmanıza...çok merak ediyordum...masallah kuzuna da...prenses oda mi :))) nasıl oldu talepmi ettin? bi de doğum sancini o odada mi geçirdim?Boş olması da büyük şans..inşallah ben de yapabilirim orada.Hatta sen taburcu ol ben geliyim ins:))Bi de doktordan korkuyordun...Rabbim kurtardi ne güzel...darısı bize ins...bana çok moral oldun ve devlette yapmam için iyi bi referansogret_menim prenses odasida kaliyormallah gonlume gore werdi:)
Hayirli olsun canim. Allah gonlune gore vermis. Insallah senin ve bebeginin bahti hep acik olur.kizlar hepinize tesekkur ederim 18saatlik seruvenle kizimi normal dogumla kucagima aldm tlf yeni elime aldm. allah sizleride kurtarsin zor ismis dogum ben cok korktum hastaneden kacacaktm kendi sancimla:)ama ebeler doktorlar cok iyiydi ozele olsam bukadr ilglienmezlerdi benle ayri ailemle.ayri allah hepsindn razi olsun. ama sunu soyleyeyim byuk bi siknti olmadkca normal den baska.bisi demiyorlar:)
Bende vardı ablamdan gelen.ameda markasi..güzel pompa.Kızlar ayin 22sinde sezeryan olacağım insallah. Bir tek göğüs pompam kaldı ne aldınız acaba
Canim cok sevindim , Rabbim gönlünce vermiş ne guzel maşallah , bebeginde kısa zamanda alışır emmeye Allahın izniyle , sağlıkla atlattiniz ya herşey yoluna girer artik , ben boyle siz dogurdukca heyecanlaniyorum :) bizlere de dua etkizlar hepinize tesekkur ederim 18saatlik seruvenle kizimi normal dogumla kucagima aldm tlf yeni elime aldm. allah sizleride kurtarsin zor ismis dogum ben cok korktum hastaneden kacacaktm kendi sancimla:)ama ebeler doktorlar cok iyiydi ozele olsam bukadr ilglienmezlerdi benle ayri ailemle.ayri allah hepsindn razi olsun. ama sunu soyleyeyim byuk bi siknti olmadkca normal den baska.bisi demiyorlar:)
yer skintisivvardi 1gun once servsler tiklim tiklmdi bura bosaldi sansima :) gunde 2doktor nobetci oluyo sabah znnur arasmis.ben omu butun gun sandm. gttgmdesema kardesti cok iyiydi saolsun. ben kacacktm allah razi olsn ebeler esimle isbrligu yapip kandrdilar. yoksa ozelde sezrryan olsaydm buraya geri gelcekti kuvez icin enazindan aninda mudahale ediliyor.Yaaaa canım benim çok sevindim bilgi verme ne iyi olmanıza...çok merak ediyordum...masallah kuzuna da...prenses oda mi :))) nasıl oldu talepmi ettin? bi de doğum sancini o odada mi geçirdim?Boş olması da büyük şans..inşallah ben de yapabilirim orada.Hatta sen taburcu ol ben geliyim ins:))Bi de doktordan korkuyordun...Rabbim kurtardi ne güzel...darısı bize ins...bana çok moral oldun ve devlette yapmam için iyi bi
referans
allah yardmcnz olsn dua ettm hep herkeseCanim cok sevindim , Rabbim gönlünce vermiş ne guzel maşallah , bebeginde kısa zamanda alışır emmeye Allahın izniyle , sağlıkla atlattiniz ya herşey yoluna girer artik , ben boyle siz dogurdukca heyecanlaniyorum :) bizlere de dua et
Aminn canim benimallah yardmcnz olsn dua ettm hep herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?