- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Ben varimGünü geçen yani miadı dolan kimler var arkadaşlar....
3 kişimiyiz acaba canım... Seni ve öğretmenimi biliyorum acaba bizim dışımızda kimler var...Ben bunları yazıyorken öğretmenim doğum yapıyor olabilir mi diye de düşünüyorum...Ben varim
3 kişimiyiz acaba canım... Seni ve öğretmenimi biliyorum acaba bizim dışımızda kimler var...Ben bunları yazıyorken öğretmenim doğum yapıyor olabilir mi diye de düşünüyorum...Ben varim
Yok yok. O da gayet rahat ve bekleme modunda :)) baska kim var inan bilmiyorum. O kadar aptallastim ki artik. Sersem gibi yasiyorum. Gece belirsiz gubduz belirsiz. Agri sanci yok ama. Yoruldum. Bilirsin..3 kişimiyiz acaba canım... Seni ve öğretmenimi biliyorum acaba bizim dışımızda kimler var...Ben bunları yazıyorken öğretmenim doğum yapıyor olabilir mi diye de düşünüyorum...
Aynen canım belirsizlik yoruyor. Az bir ağrım oluyor mutlu oluyorum habercimi diye... boyuna ev temizletip boyna ağda yaptırıyorum.. Sürekli hazır olmaya çalışmak yoruyor..Yok yok. O da gayet rahat ve bekleme modunda :)) baska kim var inan bilmiyorum. O kadar aptallastim ki artik. Sersem gibi yasiyorum. Gece belirsiz gubduz belirsiz. Agri sanci yok ama. Yoruldum. Bilirsin..
Ayni durumdayiz. Benim bugun doldu takvim. 41. Haftaya girdim. Plasenta yaslanmasi var en gec cuma demisti dr. Ama bugun de haftaya kalabilir dedi. Hareketlerini sıkı takip et hemen gel azalma olursa dedi. Psikolojik midir nedir hic hareket etmio kerata. Baya ugrasiyorum. Zor dönüyo. Dogum iznim de hic oldu. Onu hic kobusmuyorum bile.Aynen canım belirsizlik yoruyor. Az bir ağrım oluyor mutlu oluyorum habercimi diye... boyuna ev temizletip boyna ağda yaptırıyorum.. Sürekli hazır olmaya çalışmak yoruyor..
Bende dr.dan çıktım şimdi sancı vs yok pazartesi gel dedi tekrar , bizimkininde hareketleri çok fazla canımı acitiyo hiç uyutmuyo psikolojik olarak da zormus son gunler
sorma yaaa 9 ay bişeye ihtiyacın varmı diye aramayanlar şimdi benim doğurmama takmış durumda herkeslere gıcık oluyorummmBirde şu her aradığında daha doğurmadim mi diyenler yok mu? Ya birşey sorcam bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? En son ne zamana kadar bekliyor Dr lar. Ve o zaman suni sancı mi veriyorlar?
ya cidden mi , suyu falan mı geldi kontrol amaçlı mı gitti ?ogret_menim bugun acilden giris yapacam demisti acaba napti Allah yardmcisi olsun.
Canım benim doktorum ve bazıları 42. haftanın sonuna kadar bekliyorlar.. Bazıları 41. haftayı dolduruyor.. Benim SAT 9 ocaktı doktorum 24 üne kadar bekliyeceğiz diyor...Birde şu her aradığında daha doğurmadim mi diyenler yok mu? Ya birşey sorcam bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? En son ne zamana kadar bekliyor Dr lar. Ve o zaman suni sancı mi veriyorlar?
Yazdım canım...bu arada gittiğin doğum merkezine hayranım..helal olsunÖĞRETMENİİİİİİMMMMMM nerdesin..... Merakta bırakma....
Bende sürekli plates topu üstündeyim sorma.... Şimdi yürüyüşten geldim... Her akşam yürüyüş , plates , birde halı silme hareketi dedi doktorum.. Bacaklarını aç dedi... Birde öneririm şu vajinal masajı netten de araştırıp yapın arkadaşlar ilk doğumda işe yarıyormuş..Kizceler selam,demin geldim acil den...doktorum nöbetçi diye kontrole gittim.nst de sancı yok.bebek iyi.suyu tamam.dana kadar oldu.daha dogmuyormus :) yani bilemiyoruz.pazara kadar vakit verdi.olmazsa salı kontrole çağırdı.en son haftaya cuma yatirip rahim açıcı ilaç verecek...suni mi yoksa dedim.yoo hayır o eski de kaldi dedi.yani kendi yöntemleri arasinda.net ten araştırdım tesekkullu doğum merkezlerinde uygulanan bi yontemmis...sonra san cim baslicakmis...normali beklemeye devam anliycaginiz...buarada bi doğum koçu tanıdık var onla görüştüm.o da en kötü şeyin endişe oldugunu doğumu geciktirdigini söyledi..plates topuyla 8 cizmemi onerdi...ahududu yaprağı cayi öneriyorlar bi de acilmaya yardimciymis...dogurmaya gidersem buraya yazicigim dualarinizi isteyecigim ins...
Aynen bizde çok memnunuz... En ilkel yöntemlerin aslında en doğru ve en nitelikli olduğunu savunan ve müthiş özgüven veren dotorum var .. Çok şanslıyım bu yönden...Yazdım canım...bu arada gittiğin doğum merkezine hayranım..helal olsun...burda ozel e gitsen seni coktan sezEryana almislardi.
MasaAllah...ins güzel bi doğum hikayen olur.Orhana anlatırsin büyüyünce seni ben ne güzel dogurdum diye :)Aynen bizde çok memnunuz... En ilkel yöntemlerin aslında en doğru ve en nitelikli olduğunu savunan ve müthiş özgüven veren dotorum var .. Çok şanslıyım bu yönden...
Hepimiz için öyle olsun inşallah canım... Çok sabrettik , çok bekledik , çok istedik... 9 aydır hepberaberiz.. Aldıklarımız, giysileri , odaları ,hazırlıklarımız paylaştıkça mutlu olduk.. Birbirimiz adına mutlu olduk yada üzüldük.. Artık bir dönemin sonuna geldik yeni bir döneme başlayacağız inşallah... Herkes huzurla yaşasın tek temennim bu dönemleri...MasaAllah...ins güzel bi doğum hikayen olur.Orhana anlatırsin büyüyünce seni ben ne güzel dogurdum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?