Siyah giyme soz olur :) sicak Su torbasi Ve sicak dus cok zararli bebege.sakin bisi koyma canim.hatta dusunu bile Ilik al.karnini bobregini ovusturma agrin olsa bile.Bende beyaz ten rengi giyerdim elbise giymeye başladım beyaz belli olur siyah giyeyim dedim ilk düşük riski kanamam da da siyah giymiştim siyahta mı Uğursuzluk vardır nedirsorunca bizi de bilgilendir canım bir de bende sistit gibi sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum gidiyorum bir damla bile yok sıcak su torbası koysam ayaklarıma falan iyi gelir mi
Ne demek canim.benim cevremde doguran cok.hamilelik Ve dogum deneyimi gani :) .bi de cok okuyup arastiriyorum yanlis bisi yapmiyim diye.randevularim panel gibi geciyor.ben soruyorum doktor cevapliyor,Aciyorum adama bazen :) bir Allahin kuluna yardimim dokunursa ne ala,ne mutlu...gecmis olsun canim..Allah hepimizden razi olsun..Hadi ya ben karnımı çok ovalıyordum yapmayayım bunu artık duşu ılık alıyorum annem yıkıyor zaten bi kaç haftadıro Demişti sıcak iyi olmuyor hamilelikte diye , su içmeye çalışayım madem çok teşekkür ederim canım Allah Razı olsun
Kızlaaarrr çok fena baş ağrıları çekiyorum. Tüm hayatım duruyo sanki bikaç gün boyuncaDoktora sordum damarların genişlemesinden dolayı olur, normaldir dedi ve Parol içebilirsin dedi çok ağrıyosa Ama yine de son raddeye kadar içmiyorum. Benim gibi baş ağrısı çekip doğal yollarla iyi gelen bişiler keşfedeniniz var mı ?
Canım benim aynı zamanda kırgınlığım da olmuştu vücudum da nane limon içtim ben ilaç hiç kullanmadım uyuyup dinlenmeye çalıştım beyin tümörü mü oldum ya diyordum o derece Gözlerimi de göz bandı takmıştım bide
Benim de öyle halsiz oluyorum haliyle ama çalıştığım için dinlenme şansım yok malesef gündüzmecbur çekiyorum gün boyu. Akşam artık babaanne usulü fular, başörtüsü ne bulursam bağlıyorum alnıma sıkıyorum bilmiyorum doğru bişey mi ama iyi geliyor biraz(eşim de çok gülüyor o hallerime:), karanlıkta uyumaya çalışıyorum. Teşekkür ederim cnm nane-limon denerim bende bakalım rahatlatır belki biraz
Teşekkür ederim tatlım, bende başından beri var. İlaç içmemek için çok zorladım kendimi ama artık dayanamıyorum iki kez içtimcanım ilk zamanlar 2 aylık dönemimde benimde öyle olmuştu. o zamanlarda ben ılık bir banyodan sonra bol bol uyumasam bile sessiz bir odada gözlerimi dinlendirdim. birde ılık sıcak suya limon sıkıp içmiştim. korkmuştum grip mi oluyorum diye. bol bol kendini beynini dinlendirmeye çalış
Gozun aydin canim cok sevindim aman bebislerimize bisey olmasin allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinSelam millet doktordan geldim allaha Şükür bi sknti yokmus bebegimin ama haftalik bi igne verdi her ihtimale karsi allahima sukurler olsun
Selam millet doktordan geldim allaha Şükür bi sknti yokmus bebegimin ama haftalik bi igne verdi her ihtimale karsi allahima sukurler olsun
Geçmiş olsun, gözün aydın buaradaa :)Selam millet doktordan geldim allaha Şükür bi sknti yokmus bebegimin ama haftalik bi igne verdi her ihtimale karsi allahima sukurler olsun
Bende kahverengi akıntım kanamaya geçince doktora gittim geldim hanımlar baya da kötüyüm bugün tansiyon gereğinden fazla düşük kusmalarım da ilk Başlarda ki gibi oldu bi kere de bayıldım , doktorun kontrol etti bebek çok iyi maşallah ama sıkıntı bende çok fazla zayıfladıpımdan bünyem hareket etmemi şuan kaldıramıyormuş dünki yürüyüşümü söyledim vücudun Güçsüz sen de kendini zorlayınca Kasıkların sen farketmeden gerilir ve kanamaya yol Açar birdaha böyle Şeyler yapma evde yavaş yavaş alıştır kendini yürümeye dedi , Elevit ile santafer fort verdi ilaç olarakta
Ayy çok geçmiş olsun, dikkat et bari bundan sonra yorma kendiniBende kahverengi akıntım kanamaya geçince doktora gittim geldim hanımlar baya da kötüyüm bugün tansiyon gereğinden fazla düşük kusmalarım da ilk Başlarda ki gibi oldu bi kere de bayıldım , doktorun kontrol etti bebek çok iyi maşallah ama sıkıntı bende çok fazla zayıfladıpımdan bünyem hareket etmemi şuan kaldıramıyormuş dünki yürüyüşümü söyledim vücudun Güçsüz sen de kendini zorlayınca Kasıkların sen farketmeden gerilir ve kanamaya yol Açar birdaha böyle Şeyler yapma evde yavaş yavaş alıştır kendini yürümeye dedi , Elevit ile santafer fort verdi ilaç olarakta
kıyamam ya,çok geçmiş olsun canım...Sen bu haldeyken eşin anlar herhalde dimi canım?Sağolun hanımlar , sanırım ben böyle devam edicem hep bayramda da eşim tutturdu annemlere gidicez diye şimdiden onun stresi de sardıağlamaklıyım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?