Mumkun tabi.Ama iliskiye girmeye baslamanin rahimde yaptigi degisiklikle adetine etkisi olabilir yasadigin durum.Bi Test alip baksan???Slm. Kızlar 1 aylık Evliyim adet günüme yakın kanamam geldi önce pembe su gibi sonra kırmızı sonra kahverengi ama pıhtı Yok benim reglim pıhtılı olur Yerleşme kanaması olabilir mi 3 gündür kasık ve bel ağrım mide bulantım var hamile miyim
Bende öyle hissediyorum canım hatta eşim acaba kendi kalp atışını mı hissediyorsun diyor ama ben bebeğimi hissediyorum gibi:)
Kasık-karın ağrısı seni hiç durdurmuyorsa,dinlenince geçmiyorsa,kanaman varsa endişelen canım,ama ara ara geliyorsa bebek beni hatırla diyor :) ZAten hamilelik belirtisi...Sıcak suyla haşır neşir olma...Yani ağrım var diye karnına ayaklarına falan koyma.Bol bol dinlen.Geçmiş olsun canım...
Sonunda bebeğimle buluştuk...Kalp atışımız,beyin dokumuz,omuriliğimiz,elimiz,kolumuz herşeyimiz normal çok şükür...Ense kalınlığımız 1.1 devletteki ölçtü...1.2 özeldeki :) 12+0 çıktı boyutuna göre...Muhtemel doğum tarihimiz sürekli değişiyorDoktora gidip geldin mi :) seni merak ediyordum
Çok şkrr 2 li tarama temizz çıktı
Sonunda bebeğimle buluştuk...Kalp atışımız,beyin dokumuz,omuriliğimiz,elimiz,kolumuz herşeyimiz normal çok şükür...Ense kalınlığımız 1.1 devletteki ölçtü...1.2 özeldeki :) 12+0 çıktı boyutuna göre...Muhtemel doğum tarihimiz sürekli değişiyor6cm olmuş boyumuz... Herşeyin yolunda olduğunu söylediler.4 gün sonra da sonuçları alıcaz...Bu arada devletteki doktor çıkıntı gördü,erkek olabilirmiş...Ne yalan söyliyim ben de gördüm :) Değişebilir tabi dedi...Özeldeki kıza benziyo desin diye çok direndim ama,bişi demedi,daha erken dedi...Ama çok kısa sürede bakıldığı ve bebeğe doyamadığımız için mutsuzum... Sonuç olarak;evladımın durumu iyi,şükürler olsun...ben kötüyüm,doyamadım
Aminnn:)))darısı başımıza canım :)
Dunden beri merak ediyodum canim gozun aydin bebisin iyi benimde 12+0 da 1.1du ense kalinligi sen buhaftadamisin ultrasonda mi oyle cikti cikinti gorduyse erkektir ikimizde soldan yumurtladik belki benimkide erkektir 15 gun sonra ogrencez insallah cok merak ediyorum ultrason fotosunu koyarmisin bi bakalim bebiseSonunda bebeğimle buluştuk...Kalp atışımız,beyin dokumuz,omuriliğimiz,elimiz,kolumuz herşeyimiz normal çok şükür...Ense kalınlığımız 1.1 devletteki ölçtü...1.2 özeldeki :) 12+0 çıktı boyutuna göre...Muhtemel doğum tarihimiz sürekli değişiyor6cm olmuş boyumuz... Herşeyin yolunda olduğunu söylediler.4 gün sonra da sonuçları alıcaz...Bu arada devletteki doktor çıkıntı gördü,erkek olabilirmiş...Ne yalan söyliyim ben de gördüm :) Değişebilir tabi dedi...Özeldeki kıza benziyo desin diye çok direndim ama,bişi demedi,daha erken dedi...Ama çok kısa sürede bakıldığı ve bebeğe doyamadığımız için mutsuzum... Sonuç olarak;evladımın durumu iyi,şükürler olsun...ben kötüyüm,doyamadım
Tesekkur ederiz teyzesiiayy maşallah canım ya çok sevindim :))
Ultrasonda oyle cikti canim.boyutuna gore soyledi haftasını doktor.cok tesekkur ederim.erkek bebek mi istiyosun canim?Rabbim gönlüne gore hayirlisini versin.bizi de üçlü Icin 4 hafta sonra cagirdi ama cinsiyet Icin ıki hafta sonra bida gidicez...ben dayanamam zaten bi ay gormedenDunden beri merak ediyodum canim gozun aydin bebisin iyi benimde 12+0 da 1.1du ense kalinligi sen buhaftadamisin ultrasonda mi oyle cikti cikinti gorduyse erkektir ikimizde soldan yumurtladik belki benimkide erkektir 15 gun sonra ogrencez insallah cok merak ediyorum ultrason fotosunu koyarmisin bi bakalim bebise
aynen canım hatta kendi kalp atışına dikkat et ondan bağımsız atıyor :)
Benim bi kizim var erkek olsa fena olmaz yani erkek istiyorum ama icime kiz doguyo hayirlisi saglikli sihatli olsunda yapicak bisey yok bana uclu filan bisey demedi ikili iyi cikinca onbes gun sonra bende gidicem ozaman soyler cinsiyetini b en senin ozele gittigin dr soyler diye umuyodum cunku demisti ya soldan yumurtlamissin erkek olabilir diye iki hafta sonra kesin belli olur sen kiz mi istiyosunUltrasonda oyle cikti canim.boyutuna gore soyledi haftasını doktor.cok tesekkur ederim.erkek bebek mi istiyosun canim?Rabbim gönlüne gore hayirlisini versin.bizi de üçlü Icin 4 hafta sonra cagirdi ama cinsiyet Icin ıki hafta sonra bida gidicez...ben dayanamam zaten bi ay gormeden
evet evet bende oyle hissediyorum çok güzel bir duygu çok şükür rabbime. İnşallah bu formda herkesten güzel haberler alırız hep beraber mutlu oluruz
Bana devletteki demisti taaaa 5.haftada erkek olabilir diye :) ozeldekiler hic yorum yapmadi.benim ilk daha.hic farketmez Erkek kiz ben Saglikli dedikce doktor mutlu oluyorum.ama kizi suslemesi filan daha guzel tabi :)Benim bi kizim var erkek olsa fena olmaz yani erkek istiyorum ama icime kiz doguyo hayirlisi saglikli sihatli olsunda yapicak bisey yok bana uclu filan bisey demedi ikili iyi cikinca onbes gun sonra bende gidicem ozaman soyler cinsiyetini b en senin ozele gittigin dr soyler diye umuyodum cunku demisti ya soldan yumurtlamissin erkek olabilir diye iki hafta sonra kesin belli olur sen kiz mi istiyosun
Devlette oyle dr bulmak zor oyuzden ozel diye tahmin ettim hayirlisi ya ama hep erkekmis gibi geldi senin ki insallah gonlumuzdeki olur cikinti gozuken ultrason fotosu varmiBana devletteki demisti taaaa 5.haftada erkek olabilir diye :) ozeldekiler hic yorum yapmadi.benim ilk daha.hic farketmez Erkek kiz ben Saglikli dedikce doktor mutlu oluyorum.ama kizi suslemesi filan daha guzel tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?