- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
Devletteki doktorum cok iyi teshisi falan da iyi.tiklim tiklim her defasinda.ultrason koyacaktim ama iki foto da cok karanlik.d'un cektik ama bebek bile gornmuyor.paylasacaktim YoksaDevlette oyle dr bulmak zor oyuzden ozel diye tahmin ettim hayirlisi ya ama hep erkekmis gibi geldi senin ki insallah gonlumuzdeki olur cikinti gozuken ultrason fotosu varmi
Masallah annesi, gözün aydınSonunda bebeğimle buluştuk...Kalp atışımız,beyin dokumuz,omuriliğimiz,elimiz,kolumuz herşeyimiz normal çok şükür...Ense kalınlığımız 1.1 devletteki ölçtü...1.2 özeldeki :) 12+0 çıktı boyutuna göre...Muhtemel doğum tarihimiz sürekli değişiyor6cm olmuş boyumuz... Herşeyin yolunda olduğunu söylediler.4 gün sonra da sonuçları alıcaz...Bu arada devletteki doktor çıkıntı gördü,erkek olabilirmiş...Ne yalan söyliyim ben de gördüm :) Değişebilir tabi dedi...Özeldeki kıza benziyo desin diye çok direndim ama,bişi demedi,daha erken dedi...Ama çok kısa sürede bakıldığı ve bebeğe doyamadığımız için mutsuzum... Sonuç olarak;evladımın durumu iyi,şükürler olsun...ben kötüyüm,doyamadım
5. haftada nerden anladı ki?Bana devletteki demisti taaaa 5.haftada erkek olabilir diye :) ozeldekiler hic yorum yapmadi.benim ilk daha.hic farketmez Erkek kiz ben Saglikli dedikce doktor mutlu oluyorum.ama kizi suslemesi filan daha guzel tabi :)
Soldan yumurtlayinca erkek olma ihtimali cok demis deneyimlerine dayanarak heralde bende soldan yumurtladim bakalim tutacakmi5. haftada nerden anladı ki?
Sizin ilk bebeginiz mi erken mi ogrendiniz erkek olacagini ne guzelBen bugün sağlıklı gebelik rehberi diye kitap aldım bilgileri sizlerle de paylaşırım hanımlar , kızı süslemesi falan çok güzel ben etekler falan dikiyordum kızıma da yapcam diye şimdi Erkeğe de alıştırmaya çalışıyorum kendimi birşey de gelmiyor aklıma
doktorlar genellıkle o tarz seylere komık bakarlarSoldan yumurtlayinca erkek olma ihtimali cok demis deneyimlerine dayanarak heralde bende soldan yumurtladim bakalim tutacakmi
Sizin ilk bebeginiz mi erken mi ogrendiniz erkek olacagini ne guzel
Siz nerde oturuyosunuz ne guzel bizim burda hic iyi degil devlet hastanesi oyuzden ozele gidiyorum ama dr hic konusmuyo zorla bisey sorsan soyluyo mecburi prof diye ona gidiyorum cok istiyodum boyle konuskan guler yuzlu bi dr olsun ama kismet degilmis sansim boyle heraldeDevletteki doktorum cok iyi teshisi falan da iyi.tiklim tiklim her defasinda.ultrason koyacaktim ama iki foto da cok karanlik.d'un cektik ama bebek bile gornmuyor.paylasacaktim Yoksa
Ne tarafinizda hissettiniz ilk sag sol olayi dogrumu acaba cok merak ediyorumIlk gebeliğim yerinde durmadığından bakılmadı ama erkek olasılığı yüksek yine de ilerleyen zamanlar da net olur dedi bende hep kız diyordum erkek diyince şaşırdım
Ense kalinligi normal bence ama icin rahat etmicekse git ben sadece ozelde yaptirdim 1.10 cikti kan sonuclarimda iyi cikti cinsiyetle ilgili bisey soyledimimerhaba kızlar, normalde 6 temmuzda ense kalınlığına devlette baktırcaktım. ama dün çok rahatsızlandım ve acile gitmek zorunda kaldım özelde ki doktoruma. gitmişken haftası 12+3 çıktı gelmişken ikiliyi yapalım dedi ense kalınlığı 1,43 çıktı.kanı da verdim bir hafta içinde sonuç gelir dedi. acaba devlettekine de gitsem mi ki ? sadece ense kalınlığına bakıyor devlet.
Ozaman seninde sol galiba tutuyo bu sol olayi insallah hakkinda hayirlisi benimde bi kizim var kiz cocuk cok guzel ama erkekte cok guzel allah ikisindende versin insallah ense kalinligi filan nasil cikmistiBenim hep sol tarafım ağrıyordu ama ben anlamam nerden yumurtladım ettim :/
Bence en guzel kayisi filan ye kuru kayisi kaynatip suyunu ic iyi geliyo benimde hamileligin basinda vardi gecti allaha sukurKızlar kabızlık çeken, ilaç kullanan var mi
Ben anlamadim doktor soyledi.hatta iki-uc farkli doktor.usg den...niye komik baksinki,gunde 200 tane hasta bakiyorlar.istatistik yapmistirdoktorlar genellıkle o tarz seylere komık bakarlar
demek öyle demiş. soldan yumurtladıgını nerden anladın?
Canim gece uyumadan ic sutunu Onun da faydasini gorursun...Ilac genelde magnice calsini veriyorlar.yine de ilacsiz cozmeye calis..Kızlar kabızlık çeken, ilaç kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?