- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
Ben sana bunu 8. ayda sorarım. Oğluma hamileyken hareketlerinden gece uyuyamazdım. Daha komiği ben uyuyunca onu her gece hıçkırık tutardı ve uyanır zombi gibi otururdum. Karnım hop hop hoplardısanırım öyle canım ama hissetmek istiyoruz ya artık zaman geçsin ya tam hissedelim :)
Ben sana bunu 8. ayda sorarım. Oğluma hamileyken hareketlerinden gece uyuyamazdım. Daha komiği ben uyuyunca onu her gece hıçkırık tutardı ve uyanır zombi gibi otururdum. Karnım hop hop hoplardı
aynen canım ya 18 haftadan sonra hissediliyormuş sanırım Rabbimin mucizeleri onlar ikinci kalplerimiz:)sanırım öyle canım ama hissetmek istiyoruz ya artık zaman geçsin ya tam hissedelim :)
aynen canım ya 18 haftadan sonra hissediliyormuş sanırım Rabbimin mucizeleri onlar ikinci kalplerimiz:)
Kizlar Merhaba bende ocak annesi olcam inşallah bende bunu soracaktım bazen pit pit diye hissediyorum kalbimi acaba diyorum ama bu kadar da psikolojik olmaz sanki ikili için bende perşembe gitcem siz gittiniz mi ne kadar suruyocanım aynı şeyi ben de hissediyorum şuan 9. haftadayım elimi koyuyorum atıyor böyle ama sanırım psikolojik çünkü daha çok küçükler onları duymamız zor sanki:)
Hatırlıyorum canım.. 350 tl neymiş ikili test için,çocuk sağlam çıkma garantili kanımca :))) Bi ikili bi üçlü bi dörtlü yaptırsan doğum parası çıkcak demek kiYa hatırlarsan hastane ve doktoru değiştirdik. Ctesi günü gittiğimde o kadar çok baktık ki. Sırtı dönüktü sonra önünü döndü. Sonra tepesinden baktık. Sonra pipiyi gösterdi. Bayağı doydum. Bu ctesi ise eski drda randevum var. İkiliyi ona yaptıracaktım. Ama zaten hiç haz almadığım için gidesim yok. Yeni dr da yaptıracak olsam koşarak giderdim. Ama 350 tl dediler ikili için. Çok yüksek geldi açıkcası :) Eskisinde 60 tl. makul. ama içimden gelmiyor işte.
Kizlar Merhaba bende ocak annesi olcam inşallah bende bunu soracaktım bazen pit pit diye hissediyorum kalbimi acaba diyorum ama bu kadar da psikolojik olmaz sanki ikili için bende perşembe gitcem siz gittiniz mi ne kadar suruyo
Yani sonucunda eylemim değişecek olsa farklı düşünürdüm. Dr bile çok relaks anlattı. Sana kalmış sen bilirsin dedi. Oğlumda yaptırmıştım. O zaman yaş 22-23 idi. Kendi yaşıtlarım arasında bile 10.000 / 1 ihtimal demişti.. Rabbim hayırlısını versin. Fikir değiştirmezsem gitmeyecek gibi görünüyorum. Sen de gelince yazarsın.Hatırlıyorum canım.. 350 tl neymiş ikili test için,çocuk sağlam çıkma garantili kanımca :))) Bi ikili bi üçlü bi dörtlü yaptırsan doğum parası çıkcak demek kiZaten değişmişsin doktorunu... Fikir değiştirdim,bence de gitme :)))Benim bugün hem devlete hem özele randevum var...Bakalım birbiriyle tutarlı mı...
Hadi ya ben de bi gün falan saniyodum bi de bu fikir değiştirme diye konuştuğunuzu anlayamadım yani bebek hasta olursa allah korusun aldırma olayı micanım ben geçen cumartesi günü verdim bu cuma gidicem tekrardan, benim bir hafta sürüyor, ama kimisinin 4 gün falan sonucu çıkıyor ya da ertesi gün, gittiğin yere göre değişiyor sanırım
Hadi ya ben de bi gün falan saniyodum bi de bu fikir değiştirme diye konuştuğunuzu anlayamadım yani bebek hasta olursa allah korusun aldırma olayı mi
Geçmişolsun canım. Aynı şekilde sabah da devam ediyor oluyor malesef, aynı dertten müzdaribimBenim de başım çok agrıyor. İnat edip ilaç içmiyorum. Yatarken ağrıyan başım sabah kalktığımda da ağrıyor oluyor. Bugün de o günlerden biriydiyatınca daha çok ağrıyor. Napıcam bilmiyorum
Çok ayakta durursam veya çok iş yaparsam ağrıyor benim. Bu tarz birşey yaptın mı?Kızlar benim kasıklarım ağrıyor dün akşamdan beri ara ara var mı aynı sıkıntıyı yaşayan yardım eder misiniz lütfen ??
Kasık-karın ağrısı seni hiç durdurmuyorsa,dinlenince geçmiyorsa,kanaman varsa endişelen canım,ama ara ara geliyorsa bebek beni hatırla diyor :) ZAten hamilelik belirtisi...Sıcak suyla haşır neşir olma...Yani ağrım var diye karnına ayaklarına falan koyma.Bol bol dinlen.Geçmiş olsun canım...Kızlar benim kasıklarım ağrıyor dün akşamdan beri ara ara var mı aynı sıkıntıyı yaşayan yardım eder misiniz lütfen ??
Çok teşekkür ederim arkadaşım rahatlattın beni.. En iyisi ben uzanayım ev işi falan KalsınKasık-karın ağrısı seni hiç durdurmuyorsa,dinlenince geçmiyorsa,kanaman varsa endişelen canım,ama ara ara geliyorsa bebek beni hatırla diyor :) ZAten hamilelik belirtisi...Sıcak suyla haşır neşir olma...Yani ağrım var diye karnına ayaklarına falan koyma.Bol bol dinlen.Geçmiş olsun canım...
Kesin bu yüzdendir o zaman :) Endişe etme. Yarına geçer eminim. Ama ayakta kalma fazla bugün yorma kendini.Çok ayakta durmadım da dün akşam eşimle birlikte olduk korkuyorum şu an bir şey mi oldu acaba..
kızlar elini karnına koyunca bebeğini hisseden varmı,bende sanki atıyo gibi karnım kendi çapında acaba psikolojik mi :)
Hangi hastaneye gidiyosun esklimisin? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?