2016 Ocak AnneLeri..

sanırım öyle canım ama hissetmek istiyoruz ya artık zaman geçsin ya tam hissedelim :)
Ben sana bunu 8. ayda sorarım. Oğluma hamileyken hareketlerinden gece uyuyamazdım. Daha komiği ben uyuyunca onu her gece hıçkırık tutardı ve uyanır zombi gibi otururdum. Karnım hop hop hoplardı

Ben sana bunu 8. ayda sorarım. Oğluma hamileyken hareketlerinden gece uyuyamazdım. Daha komiği ben uyuyunca onu her gece hıçkırık tutardı ve uyanır zombi gibi otururdum. Karnım hop hop hoplardı

ayy kıyamam ya :) haklısın canım ama işte ilk olunca bebek heyecanlanıyorum :)

canım aynı şeyi ben de hissediyorum şuan 9. haftadayım elimi koyuyorum atıyor böyle ama sanırım psikolojik çünkü daha çok küçükler onları duymamız zor sanki:)
Kizlar Merhaba bende ocak annesi olcam inşallah bende bunu soracaktım bazen pit pit diye hissediyorum kalbimi acaba diyorum ama bu kadar da psikolojik olmaz sanki ikili için bende perşembe gitcem siz gittiniz mi ne kadar suruyo

Hatırlıyorum canım.. 350 tl neymiş ikili test için,çocuk sağlam çıkma garantili kanımca :))) Bi ikili bi üçlü bi dörtlü yaptırsan doğum parası çıkcak demek ki Zaten değişmişsin doktorunu... Fikir değiştirdim,bence de gitme :)))Benim bugün hem devlete hem özele randevum var...Bakalım birbiriyle tutarlı mı...

Kizlar Merhaba bende ocak annesi olcam inşallah bende bunu soracaktım bazen pit pit diye hissediyorum kalbimi acaba diyorum ama bu kadar da psikolojik olmaz sanki ikili için bende perşembe gitcem siz gittiniz mi ne kadar suruyo

canım ben geçen cumartesi günü verdim bu cuma gidicem tekrardan, benim bir hafta sürüyor, ama kimisinin 4 gün falan sonucu çıkıyor ya da ertesi gün, gittiğin yere göre değişiyor sanırım

Yani sonucunda eylemim değişecek olsa farklı düşünürdüm. Dr bile çok relaks anlattı. Sana kalmış sen bilirsin dedi. Oğlumda yaptırmıştım. O zaman yaş 22-23 idi. Kendi yaşıtlarım arasında bile 10.000 / 1 ihtimal demişti.. Rabbim hayırlısını versin. Fikir değiştirmezsem gitmeyecek gibi görünüyorum. Sen de gelince yazarsın.

canım ben geçen cumartesi günü verdim bu cuma gidicem tekrardan, benim bir hafta sürüyor, ama kimisinin 4 gün falan sonucu çıkıyor ya da ertesi gün, gittiğin yere göre değişiyor sanırım
Hadi ya ben de bi gün falan saniyodum bi de bu fikir değiştirme diye konuştuğunuzu anlayamadım yani bebek hasta olursa allah korusun aldırma olayı mi

Hadi ya ben de bi gün falan saniyodum bi de bu fikir değiştirme diye konuştuğunuzu anlayamadım yani bebek hasta olursa allah korusun aldırma olayı mi

bende hemen sanıyordum ama bir hafta verdiler hatta buraya yazmıştım niye bu kadar uzun diye,sağolsun arkadaşlar anlattılar, kiminin ertesi gün kiminin bir hafta, gittiğin yere göre değişiyor canım, fikir değiştirme dediğin şey sanırım ikili üçlü test hakkında konuştuğumuz şey, kimisi yaptırmak istiyor kimisi istemiyor canım,

Geçmişolsun canım. Aynı şekilde sabah da devam ediyor oluyor malesef, aynı dertten müzdaribim Bende inat ediyorum ama üçüncü gün içtim artık dayanamayıp. Allah başka dert vermesin katlanıcaz napalım. Pazar akşam ve dün tüm gün boyu çektim. Akşam sodaya biraz limon damlatıp içtim rahatlattı sanki, sonra da karanlık odada tüm akşam uzandım uyumasamda iyi geldi biraz. İlk 3 aydan sonra geçiyor diyorlar, inşallah geçer..

Kızlar benim kasıklarım ağrıyor dün akşamdan beri ara ara var mı aynı sıkıntıyı yaşayan yardım eder misiniz lütfen ??

Çok ayakta durmadım da dün akşam eşimle birlikte olduk korkuyorum şu an bir şey mi oldu acaba..

Kızlar benim kasıklarım ağrıyor dün akşamdan beri ara ara var mı aynı sıkıntıyı yaşayan yardım eder misiniz lütfen ??
Kasık-karın ağrısı seni hiç durdurmuyorsa,dinlenince geçmiyorsa,kanaman varsa endişelen canım,ama ara ara geliyorsa bebek beni hatırla diyor :) ZAten hamilelik belirtisi...Sıcak suyla haşır neşir olma...Yani ağrım var diye karnına ayaklarına falan koyma.Bol bol dinlen.Geçmiş olsun canım...

Çok teşekkür ederim arkadaşım rahatlattın beni.. En iyisi ben uzanayım ev işi falan Kalsın

ben de kasık ağrısı hep oluyor arkadaşlar 9. haftadayım bu günlerde özellikle adet günlerim çok ağrıyor bugün yok bende bir şey mi oldu diye düşünüyorum sizde tam tersini düşünüyorsunuz:) Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…