2016 Ocak AnneLeri..

kıyamam ya,çok geçmiş olsun canım...Sen bu haldeyken eşin anlar herhalde dimi canım?

Hiç sanmıyorum ya kuzum şimdi o derdiyle ilgili konu açtım iyi bir insan olsa da eşim aile duygusu eksiğiyle büyümüş aile Konularına çok Önem veriyor

Hiç sanmıyorum ya kuzum şimdi o derdiyle ilgili konu açtım iyi bir insan olsa da eşim aile duygusu eksiğiyle büyümüş aile Konularına çok Önem veriyor
Anladım canım...Ramazan Ramazan üzmeden kırmadan inşaAllah hallolur...Yeter ki sağlıklı ol da gidersin canım...

Sen nasılsın doktora ne zaman gidecektin
Bugün yoldan geldim canım,inanılmaz yorulmuşum,karın ve baş ağrısıyla uyuyakalmışım...Bizim doktor randevumuz yarın kısmetse...14:15'te...Eşimle saatleri sayıyoruz...Çok özledik...Görmemişin çocuğu olmuş,tutmuş heves etmiş misali :))) Yarın ben de güzel haberler veririm inşaSllah...

Benim de başım çok agrıyor. İnat edip ilaç içmiyorum. Yatarken ağrıyan başım sabah kalktığımda da ağrıyor oluyor. Bugün de o günlerden biriydi yatınca daha çok ağrıyor. Napıcam bilmiyorum

[QOUTE="merve100, post: 41576497, member: 680065"]Bende kahverengi akıntım kanamaya geçince doktora gittim geldim hanımlar baya da kötüyüm bugün tansiyon gereğinden fazla düşük kusmalarım da ilk Başlarda ki gibi oldu bi kere de bayıldım , doktorun kontrol etti bebek çok iyi maşallah ama sıkıntı bende çok fazla zayıfladıpımdan bünyem hareket etmemi şuan kaldıramıyormuş dünki yürüyüşümü söyledim vücudun Güçsüz sen de kendini zorlayınca Kasıkların sen farketmeden gerilir ve kanamaya yol Açar birdaha böyle Şeyler yapma evde yavaş yavaş alıştır kendini yürümeye dedi , Elevit ile santafer fort verdi ilaç olarakta[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine

inş güzel haberlerle gelirsin canım :)

kızlar elini karnına koyunca bebeğini hisseden varmı,bende sanki atıyo gibi karnım kendi çapında acaba psikolojik mi :)

Ne guzel...benim De fikrim degismeyecek...ama ben bebisi goremedim uzun zamandir...doya doya izlemek istiyorum.bence yine De git.doyamiyorum ben :) Her gun izlesem sakincasi yok :)

Ne guzel...benim De fikrim degismeyecek...ama ben bebisi goremedim uzun zamandir...doya doya izlemek istiyorum.bence yine De git.doyamiyorum ben :) Her gun izlesem sakincasi yok :)
Ya hatırlarsan hastane ve doktoru değiştirdik. Ctesi günü gittiğimde o kadar çok baktık ki. Sırtı dönüktü sonra önünü döndü. Sonra tepesinden baktık. Sonra pipiyi gösterdi. Bayağı doydum. Bu ctesi ise eski drda randevum var. İkiliyi ona yaptıracaktım. Ama zaten hiç haz almadığım için gidesim yok. Yeni dr da yaptıracak olsam koşarak giderdim. Ama 350 tl dediler ikili için. Çok yüksek geldi açıkcası :) Eskisinde 60 tl. makul. ama içimden gelmiyor işte.

kızlar elini karnına koyunca bebeğini hisseden varmı,bende sanki atıyo gibi karnım kendi çapında acaba psikolojik mi :)
canım aynı şeyi ben de hissediyorum şuan 9. haftadayım elimi koyuyorum atıyor böyle ama sanırım psikolojik çünkü daha çok küçükler onları duymamız zor sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…