- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
kıyamam ya,çok geçmiş olsun canım...Sen bu haldeyken eşin anlar herhalde dimi canım?
Anladım canım...Ramazan Ramazan üzmeden kırmadan inşaAllah hallolur...Yeter ki sağlıklı ol da gidersin canım...Hiç sanmıyorum ya kuzum şimdi o derdiyle ilgili konu açtım iyi bir insan olsa da eşim aile duygusu eksiğiyle büyümüş aile Konularına çok Önem veriyor
Bugün yoldan geldim canım,inanılmaz yorulmuşum,karın ve baş ağrısıyla uyuyakalmışım...Bizim doktor randevumuz yarın kısmetse...14:15'te...Eşimle saatleri sayıyoruz...Çok özledik...Görmemişin çocuğu olmuş,tutmuş heves etmiş misali :))) Yarın ben de güzel haberler veririm inşaSllah...Sen nasılsın doktora ne zaman gidecektin
Kızlaaarrr çok fena baş ağrıları çekiyorum. Tüm hayatım duruyo sanki bikaç gün boyuncaDoktora sordum damarların genişlemesinden dolayı olur, normaldir dedi ve Parol içebilirsin dedi çok ağrıyosa Ama yine de son raddeye kadar içmiyorum. Benim gibi baş ağrısı çekip doğal yollarla iyi gelen bişiler keşfedeniniz var mı ?
Bugün yoldan geldim canım,inanılmaz yorulmuşum,karın ve baş ağrısıyla uyuyakalmışım...Bizim doktor randevumuz yarın kısmetse...14:15'te...Eşimle saatleri sayıyoruz...Çok özledik...Görmemişin çocuğu olmuş,tutmuş heves etmiş misali :))) Yarın ben de güzel haberler veririm inşaSllah...
InsaAllah kuzum Amin...Nasilsin? Moralin duzeldimi biraz..inş güzel haberlerle gelirsin canım :)
Hangi hastaneye gidiyosun esklimisin? :)Merhaba ben esk te yapacağım doğumu insallah
InsaAllah kuzum Amin...Nasilsin? Moralin duzeldimi biraz..
Ben varım.. Gitmedim daha. Ctesi randevum var ama kararsızım.Bu arada benden başka kimse kalmamış sanırım12-13.haftaya gelip de ikiliye gitmeyen?
Ikiliye gitmek konusunda mi kararsizsin canim?Ben varım.. Gitmedim daha. Ctesi randevum var ama kararsızım.
Aynen öyle.. Sadece detaylı usg ile uzun süre bebişi görürüm diye gitmek istiyordum Onu da ctesi drumu değiştirince doya doya yaşadığım için şuan gerek duymuyorum. Çünkü sonucu fikrimi değiştirmeyecek.Ikiliye gitmek konusunda mi kararsizsin canim?
Arada oluyo sanki ama gaz mı bebek mi çözemiyorumAynen öyle.. Sadece detaylı usg ile uzun süre bebişi görürüm diye gitmek istiyordum Onu da ctesi drumu değiştirince doya doya yaşadığım için şuan gerek duymuyorum. Çünkü sonucu fikrimi değiştirmeyecek.
Ne guzel...benim De fikrim degismeyecek...ama ben bebisi goremedim uzun zamandir...doya doya izlemek istiyorum.bence yine De git.doyamiyorum ben :) Her gun izlesem sakincasi yok :)Aynen öyle.. Sadece detaylı usg ile uzun süre bebişi görürüm diye gitmek istiyordum Onu da ctesi drumu değiştirince doya doya yaşadığım için şuan gerek duymuyorum. Çünkü sonucu fikrimi değiştirmeyecek.
Ya hatırlarsan hastane ve doktoru değiştirdik. Ctesi günü gittiğimde o kadar çok baktık ki. Sırtı dönüktü sonra önünü döndü. Sonra tepesinden baktık. Sonra pipiyi gösterdi. Bayağı doydum. Bu ctesi ise eski drda randevum var. İkiliyi ona yaptıracaktım. Ama zaten hiç haz almadığım için gidesim yok. Yeni dr da yaptıracak olsam koşarak giderdim. Ama 350 tl dediler ikili için. Çok yüksek geldi açıkcası :) Eskisinde 60 tl. makul. ama içimden gelmiyor işte.Ne guzel...benim De fikrim degismeyecek...ama ben bebisi goremedim uzun zamandir...doya doya izlemek istiyorum.bence yine De git.doyamiyorum ben :) Her gun izlesem sakincasi yok :)
canım aynı şeyi ben de hissediyorum şuan 9. haftadayım elimi koyuyorum atıyor böyle ama sanırım psikolojik çünkü daha çok küçükler onları duymamız zor sanki:)kızlar elini karnına koyunca bebeğini hisseden varmı,bende sanki atıyo gibi karnım kendi çapında acaba psikolojik mi :)
canım aynı şeyi ben de hissediyorum şuan 9. haftadayım elimi koyuyorum atıyor böyle ama sanırım psikolojik çünkü daha çok küçükler onları duymamız zor sanki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?